Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kia-та ми умря...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Kia-та ми умря...

Ако ти е бил скъсан въздуховода след дебитомера, може нищо да му няма, това е достатъчна причина да го лъже и да показва глупости.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      Ако ти е бил скъсан въздуховода след дебитомера, може нищо да му няма, това е достатъчна причина да го лъже и да показва глупости.
      Да, но аз уж го залепих с изолир маркуча, но не видях никаква разлика... Или да търся първо маркуч, да видим какво ще стане... Някакви идеи от къде може да се намери такъв маркуч? Миналия ден обикалях магазини за авто части в Кърджали и като им казах какво търся ме гледаха като гръмняти...

Коментар

Е, щом си го лепил и не помага - не знам. Не съм в час с модела
        Иначе за магазините за авточасти ... ще си замълча, че ще ме баннат ако се разпсувам Питай по моргите, може би колегите ще помогнат за въздуховод.

П.П. Абе да си кажа за магазините Преди време си търсих ремък за генератора на Лансера в Шуменско. Обиколих 15 магазина, като чуят, че колата японска и ми излизат с номера "Ми няма, тук са само за немски коли". Е, накрая при едни пичове в Шумен намерих, оказа се, че ремъка за климатика на някакво БМВ 3ка е същия, пък уж немска кола ... толкова си знаят хората.
        Предполагам, че като чуят за Кия, реакцията ще е още по-страшна ...

Коментар

В първите няколко питах за въздоховод за КИА, като видях реакцията. В другите почнах да питам за са части за кия... Всички викат имаме, имаме а като им кажа какво търся ме пращат да търся в някое представителство!

Коментар

Та от къде мога да си намеря дебитомер втра ръка на добра цена?

Коментар

Влизаш в гугъл и търсиш киа на части твоя модел аз преди 2г така си намерих шенкел звънях по всички възможни магазини нямаше и на всякъде дигаха рамине.

Коментар

надявам се да не ме биете за въпроса: дебитомера на въпросната Кия толкова ли е различен от всички други? Какви са шансовете да стане от друга кола? На леките автомобили на Кия (ако не друго) не монтират ли същия двигател?
                Питам повече от любопитство, моля колегата да не го приема като съвет.

Коментар

Дебитомера на КИА е същия като на SAAB 900 II Coupe... Други съвпадения не съм намерил до момента.
                  Чудя се нещо друго, ако го намеря в интернет в някоя морга и го поръчам, каква е вероятността да НЕ РАБОТИ? (до сега не съм пазарувал части от морга)

Коментар

50/50 ... или ще работи или няма. Добре е да уговориш тия неща с изпращача предварително - проверка, гаранции (евентуално), връщане при проблем.

Коментар

С уговорка да го върнеш при евентуален проблем повечето така работят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X