Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kia-та ми умря...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: Kia-та ми умря...

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
    Може разбира се.Пробиват се всмукателните колектори,а не дюзите.Важното за теб да е за 4 цил. и да го захранва.
    A какво става като махнеш дюзите от колата? Нали колекторите и вече са пробити? Как върви и върви ли изобщо на бензин?

Коментар

От: Kia-та ми умря...

Ееее,дупките трябва да се запушат...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Колега аз съм с италиански газов инжекцион и нямам проблем. Сскоро му смених софтуера и с нов - латвийски и работи перфектно.

Коментар

Значи препоръката Ви е ЛандиРенцо?

Коментар

Re: Kia-та ми умря...

Нищо не се маха и запушва!Инжекторите за бензина не се махат,правят се малки дупки във всм.колектор с резба и се навиват входовете за газта,които идват от инжекторите на газта.

Коментар

Re: От: Re: Kia-та ми умря...

Ами ще ти кажа - монтирах я на Астра 1.8 16V -115к.с. на газ е чувствително по-бърза и със среден разход 9-10 в града.Пичовете като я монтираха се качиха с мен в колата и включен лаптоп към компа на газовото и в движение според това как я искам и усещам я настроиха.

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                Нищо не се маха и запушва!Инжекторите за бензина не се махат,правят се малки дупки във всм.колектор с резба и се навиват входовете за газта,които идват от инжекторите на газта.
                Да де,ама като свалиш уредбата някога,тези дупки в колекторите трябва да се запушат.Че ше стане една...

Коментар

Re: Kia-та ми умря...

Е,да де,Соти.Ако не се лъжа са 6мм. и едно малко болтче решава проблема с дупчицата,може и малко лепило да се сложи на резбата.

Коментар

Пак да попитам за дебитомера. Днеска щах да го отворя, но е с много особенни болтове които не успях да развия. Свалих цялия от въздуховода разгледах го доколкото можах, нищо не се вижда. Сториха ми се мазни пластините и ги почистих. След това разкачих акумулатора за да се ресетне компютъра (10 мин). Запалих направо на бензин, колата страшно се трасе едва не гасне, барна ли педала на бензина гасне веднага(това при току-що ресетиран компютър...) Изключих дебитомера, същата работа, барна ли падала всесто да вдигне обороти гасне... Дали наистина проблема е в дебитомера?

Коментар

Щом е гърмяла-да.Може и някъде друг сензор да е писнал.
                      Компа се ресет-ва като се откачи едната клема на акумулатора и се натисне педала на спирачката за 2 секунди.Иначе нищо не ресет-ваш.

Коментар

Натиснах спирачката. Но доколкото разбрах, след ресетнат компютър колата трябва да се форсира на бензин. С изключен дебитомер също трябва да работи. А при мен не е така...

Коментар

ТПС,Датчик на коляновия вал.Прегледай букси,кабели.Хубаво е да я сложиш на тестер.Така по-лесно ще разбереш къде е проблема.

Коментар

А за тестера, дали има смисъл да ходя при "кварталните майстори" или направо да ида в сервиз на КИА?

Коментар

абе зависи от кварталния майстор все пак. в Бургас в Кия ще ти отрежат главата за дребни работи, пък и не са кой знае какви разбирачи, просто цените им са ужасни. Имам колега който си купи Ceed и реве от ужасно обслужване и невероятни цени. Прецени сам.
                              Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

От къде мога да намеря такъв дебитомер --> Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ABCD0001.jpg
Прегледи:1
Размер:146.2 КБ
ID:5261223 Работещ и на приемлива цена?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X