Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте почитатели на КИА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Здравейте почитатели на КИА

Ох,чета-пиша,пак чета-пиша и вече незнам какво да мисля и коя от разните там модификации на дизела или бензина да се спра.Вчера ходих до една автокъща във Ветрен до глад Бургас.има една КИА 2000-128 коня внесена от Германия по коледа на ход -по думите на продавача.Каза ми че добре се е представила по време на пътуването му и дала разход към 7.5.огледах я доколкото разбирам(а аз май съм доста бос),накарах да я запали (двигатела беше студен) и запали от ряз.Нямаще никакви трептения на двигателя а и видях че самия аспух е ръждясал.има я обявена в няколко сайта на цена 5000 с два правоъгълни халогена на ролбара.Ако някоя я е гледал моля дайте мнение за нея.

Коментар

мисля, че съм я виждал, но ако е същата имаше доста ръжда и вътре беше понадрана тапицерията. Тази която аз гледах беше във втората къща вдясно като влизаш от Бургас.
      Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Да точно във втората автокъща е точно до портала.

Коментар

Явно за същата става въпрос.Спряна е точно до портала.

Коментар

Според мен има и по читави за тия пари, отдели малко време и пари и си потърси друга да не даваш после след нея и да береш ядове с майстори.

Коментар

Ако очакваш разход 7.5 бензин,ще се разочароваш.Пътувал съм няколко пъти Ямбол-София,разход на бензин 10/100.На газ 11/100(със стандартни гуми).

Коментар

Приготви се лятото в Бургас да стигне 20 на 100 с тия с тези задръствания по светофарите.

Коментар

Извинявай, че ще изкажа и аз мнение, но ще го направя. Ако си купуваш джип, то гледай да ти е оборудван, здрава ходова част, двигател, купе. Разхода е на втори ред въпроси (все пак си купуваш джип, а не лека кола!!!). Ако смяташ да караш повече шосе и малко извън него, то тогава ти препоръчвам лек автомобил с 4x4 задвижване. Ако искаш да намериш джипка, добра, то пък цената и сигурно няма да ти хареса. Важното е като се качиш в колата да усетиш, че е за теб. Ако не я усетиш по-добре бягай на друга марка или коне. Аз не знам колко ми е разхода на джипа, не искам и да знам. Аз карам малко джипа по асфалт и определено знам за какво съм си вземал такава машина. За мен важно е да е добре стопанисвана колата преди, да е проходима. А какви са твоите преоритети при покупката? Цена? Разход? С лутането резултата е ясен. Тук хората могат да ти помогнат с много личен опит стига ти да желаеш да се вслушаш в тях. Желая ти успех в избора на Киа и очакваме скоро да видим снимки на избраното возило ;-)

Коментар

Колегата е прав, че не можеш да очакваш разход като на лека кола, все пак машините са по тежки и с по-различни предавки, така че се подготви за разход около 10/100 а в задръстванията и на къси разстояния може да стигне и до 15/100.
                    Това което е сигурно, няма да имаш проблеми нито на сняг нито на кал /ако не си екстремист/ ако караш джипа само по курортите всичко ще е ОК.
                    Като избираш естествено гледай както купето да е здраво, ни и двигателя защото от там може да ти изскочи някой не предвиден разход.
                    Консултирай се с познат майстор или с човек който знае какво да гледа, и то навреме!!!!
                    Успех с избора!
                    HUNDAY Tucson 2.0 CDi

Коментар

Първоначално публикуван от mikana Преглед на мнение
                      Ох,чета-пиша,пак чета-пиша и вече незнам какво да мисля и коя от разните там модификации на дизела или бензина да се спра.Вчера ходих до една автокъща във Ветрен до глад Бургас.има една КИА 2000-128 коня внесена от Германия по коледа на ход -по думите на продавача.Каза ми че добре се е представила по време на пътуването му и дала разход към 7.5.огледах я доколкото разбирам(а аз май съм доста бос),накарах да я запали (двигатела беше студен) и запали от ряз.Нямаще никакви трептения на двигателя а и видях че самия аспух е ръждясал.има я обявена в няколко сайта на цена 5000 с два правоъгълни халогена на ролбара.Ако някоя я е гледал моля дайте мнение за нея.
                      Тоя продавач те е хвърлил на джанката ..Ако Кията даде разход 7.5 ,ще ти подаря моята ....Прав е - Димо -73..10/100 бензин и 11-12/100 газ и при това със газов инжекцион...Подготви и 400 стотака за ръчни главини(имай го в предвид)....На всички работи предното само докато излезе от автокъщата и после търсим телефони на Гладиатор -Пловдив...Успех в покупката на Корееца

Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

Колега,вземай КИЯ-та на Димо,качвай се и потегляй.И карана и поддържана от човек,разбиращ от тази марка-какво може да искаш повече.Поздрави!

Коментар

Той Димо днеска я продаде....

Коментар

Честито на новия собственик-със здраве да си я кара.

Коментар

Димо с двата комплекта гуми ли я даде ...
                              Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

Първоначално публикуван от cancel Преглед на мнение
                                Димо с двата комплекта гуми ли я даде ...
                                Не,калните стоят.Има обява в "продавам"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X