Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте почитатели на КИА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте почитатели на КИА

Здравейте, писна ми да поднасям и да внимавам с резките движения зимно време и след малко мислене стигнах до извода, Че е време да си взема едно джипЧе.
    Чета тук там из разните му форуми и в крайна сметка се спрях на КИА. Моля тук имащите такива коли за малко съвети относно избора ми.
    Какво да гледам при покупка.
    Аз съм си поЧитател на Дизела но не отхвърлям и Бензиновите.
    Гледам че при КИА имат 2 бензинови и 2 дизелови двигателя.
    Кои от тях са по-добри. Приблизително какъв разход дават.
    Обкалям зимно време по пистите, тъй като съм любител на зимните спортове и за това искам да се предвижвам спокойно.
    Благодаря ви предварително за Съветите които ще получа и се надявам от събраните мнения в скоро време да се похваля и аз с нова придобивка.
    Ако някой знае и читави коли за продаване ще съм адски доволен.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-02-11, 14:25. Причина: 4 = Ч

От: Здравейте почитатели на КИА

по-читава от тая здраве му кажи
    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113647
    Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Аз съм с тази от подписа и съм много доволен. На дълго е 8-8,5. В града 10-11.
      И аз съм фен на дизела, особено за извън пътя.
      Давам пробни кръгчета. Не я продавам!!

Коментар

Ако искаш по икономичен това е ТДИ от 7,5 максимум до 10 зависи как караш.

Коментар

е добре де дайте плюсове и минуси за дизела и бензина

Коментар

само на първата страница от форума за Кия има доста изписано и за дизелите и за бензините, чети!
            Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Избирай между бензинова 128кс и 2тди,единия по мощен другия по икономичен но и той не се дава лесно и все пак всичко е въпрос на късмет

Коментар

Според мен най-доброто е бензиновия двигател 2 000 куб. см., 128 к.с. с 16 клапана. Разхода му е в границите на разумното, мощен е и може и на газ.

Коментар

Така, днеска доста зяпах и разните му сайтове за коли предлагани у нас.На картинките всички изглеждам добре но незнам на живо дали няма да има ИЗНЕНАДАААА.Някой ходил ли е да гледа скоро нещо да каже ако е видял нещо дето наистина и заслужава пътя от Бургас до ...............Хайде колеги помогнете ми да си намеря нещо читаво,с което да се кефя.

Коментар

Ако искаш да видиш една леко подготвена за гората.....
                    Ямбол не е далече
                    Прикачени файлове

Коментар

Определено няма да сбъркаш, ако отидеш и се видиш с Димо. Киата му е добра.

Коментар

Наистина си струва.

Коментар

мерси много за предложението което ми давате.От четенето на форума и от самите снимки ясно се вижда Че колата на Димо от Ямбол е много добра и с доста подобрения но подчертавам че аз ще я карам повече на шосе и мисля(мое мнение без да засягам никой и най вече Димо) Че не е подходяща за каране по шосе.
                          На мене ми трябва да ходя в планината на ски и много по рядко по язовири на риболов.
                          Спрял съм се на тази марка защото и като визия ми харесва пък и мисля че корееца е направил нещо което си заслужава да притежаваш.
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-02-11, 20:01.

Коментар

Хм..защо да не е подходяща?Заради малкия лифт ли?Питам от любопитство...
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

само вземаш едни летни гуми по-ниски и си готов за превземане на бордюри в града, пък и бронята ти е сериозна и може да си се блъскаш с другите с кеф.
                              Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X