Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Chevrolet
Свий
X
-
Напоследък, четейки редовно темите в подфорума "JEEP", все повече се убеждавам в добрия избор който направих като си купих Chevy Blazer. Колегите с най-различни модели Jeep не могат да се отърват от дребни и по-големи проблеми по техните возила, то си е направо мъка като го четеш. Jeep не се славят като трошливи коли, но явно практиката показва друго!ГАЗ 69, Chevrolet Blazer 99
д-р инж. Георги Попов - 0877 719 701
Коментар
-
плюй през рамо, еднакви курници са, имам/л съм и двете
-
Просто Джипките са повече от ДжиЕмите , а може би и поправящите джипки са по-отзивчиви да отговарят на въпроси във форума пък джиемаджиите тайно си ходят от сервиз на сервиз
-
... щото "Тарикат мъж не писка", а ако няма и вазелин е още пò тарикат.
-
-
Първоначално публикуван от beetle Преглед на мнениеНапоследък, четейки редовно темите в подфорума "JEEP", все повече се убеждавам в добрия избор който направих като си купих Chevy Blazer. Колегите с най-различни модели Jeep не могат да се отърват от дребни и по-големи проблеми по техните возила, то си е направо мъка като го четеш. Jeep не се славят като трошливи коли, но явно практиката показва друго!Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
Най-добрият ром е студеният ром!
Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар