Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Chevrolet

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Имам идеята да правя някакъв вид "стандартен" чип тунинг на двигателя за повече мощност през OBD II порта. Това, което намирам в някои американски сайтове не е безбожно скъпо, но дали наистина дава обещавания от продавача ефект? Някой има ли опит с такива устройства и техните реални характеристики?
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Stage2_Capture.PNG
Прегледи:315
Размер:223.8 КБ
ID:6697524Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Stage2_Capture_1.PNG
Прегледи:264
Размер:60.3 КБ
ID:6697525
    ГАЗ 69, Chevrolet Blazer 99
    д-р инж. Георги Попов - 0877 719 701

Коментар

Напоследък, четейки редовно темите в подфорума "JEEP", все повече се убеждавам в добрия избор който направих като си купих Chevy Blazer. Колегите с най-различни модели Jeep не могат да се отърват от дребни и по-големи проблеми по техните возила, то си е направо мъка като го четеш. Jeep не се славят като трошливи коли, но явно практиката показва друго!
      ГАЗ 69, Chevrolet Blazer 99
      д-р инж. Георги Попов - 0877 719 701

Коментар

• IvanIvanovi
        IvanIvanovi коментира
        Редактиране на коментар
        плюй през рамо, еднакви курници са, имам/л съм и двете

• дядо владо
        дядо владо коментира
        Редактиране на коментар
        Просто Джипките са повече от ДжиЕмите , а може би и поправящите джипки са по-отзивчиви да отговарят на въпроси във форума пък джиемаджиите тайно си ходят от сервиз на сервиз

• Джоу (x3mrjoe)
        Джоу (x3mrjoe) коментира
        Редактиране на коментар
        ... щото "Тарикат мъж не писка", а ако няма и вазелин е още пò тарикат.

Първоначално публикуван от beetle Преглед на мнение
      Напоследък, четейки редовно темите в подфорума "JEEP", все повече се убеждавам в добрия избор който направих като си купих Chevy Blazer. Колегите с най-различни модели Jeep не могат да се отърват от дребни и по-големи проблеми по техните возила, то си е направо мъка като го четеш. Jeep не се славят като трошливи коли, но явно практиката показва друго!
      Да,като цяло е така,но само в американските версии.Не,че и GM си нямат изцепки като Хамър 3 или Траилблейзър,но са само няколко модела.А,и освен всички основни възли по колата,фабричната навигация на GM също е по-добра - има карта на Европа,а на Chrysler свършва при Дедо Владо...
      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
      Най-добрият ром е студеният ром!
      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X