Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е важно?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кое е важно?

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
    Tъй де, търсех дребен джип, че по-лесно се маневрира и паркира в София. Ако бях намерил читав Самурай - размерите му са ми най на сърце. Малки габарити и маса за мен за +, докато за повечето са минус. И късата G ми големее. Деца нямам.
    Ами преди Кризата за под 4 000 лв. за 12 годишна що годе запазена Витара. Засега само дребни грижи и нисък разход на гориво. Не съм почнал с тунингите, че имам дебели строителни ремонти. Само една 9000 либри лебедка за 400 лв. и срамота колко време вече седи така в къщи. В това състояние е само за леки преходи, наясно съм.
    Та, тогава 20 000 искаха на 20+ годишен G клас. Под 7 000 не намерих под 20 г. Тойота, и бяха все в окаяно състояние. Грозно работещи дизели и локви масло под ск. кутия, такива неща.
    Сега цените наистина са други. Не съм следил конкретно.
    Един обикновен но не толкова зле тунинг излиза:
    Предни пружини втора употреба от Мерцедекс 124-ка бензинов мотор 3000кб. 2 х 20лв.
    Подложки 5см. на предните амовете за да им се овеличи хода 2 х 15лв.
    Задни пружини от Ауди 80 / яйце / втора употреба 2 х 20лв.
    Задни амове от Мерцедес 124-ка втора употреба 2 х 20лв.
    Пари за труд около 100лв.
    И тотал всичко 250лв. И доста джипки с тунинг за хиляди лв. ще ти дишат прахта.
    Последно редактирано от mir777; 12-07-10, 10:06.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
      .... Малки габарити и маса за мен за +, докато за повечето са минус. ..... Деца нямам. ....
      E, това имах предвид. Избираш първо концепция.
      Първоначалната цена вече не е определяща.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Витарата си е добра особено за хора които нямаме пари,въпреки че има някои скъпи части ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X