След гумите кое е много важно за офроуд??!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кое е важно?
Свий
X
-
От: Кое е важно?
Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнениеДжипаВсе, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЗадкормилен апарат.Последно редактирано от zlatoto_zd; 08-07-10, 07:36.00359893488603
....нямам си вече LR...
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеЧовекът пита след гумите, това е преди.
Коментар
-
Тая дискусия нещо ми напомня вица за евреите "Колко ...пет...какво пет?...какво колко?"
За мен е важно да не се набутам там, където предварително знам, че няма да издрапам - тоест, ако не се налага да се набутам в някоя дълбока локва - заобикалям я.
Има фенове на тежкия траял обаче, за които именно в това е същността на оффроуда и за себе си те са точно толкова прави, колкото и аз.
Та за какво става дума все пак?О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Вижте това и ще разберете за какво иде реч:
http://www.offroad-bulgaria.com/show...8320&p=1215170
Коментар
-
Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
www.offroad-bulgaria.com - е тука има систематизирано инфо
Ся сериозно, май имаше някакви ограничения преди първите твои 20 поста.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеwww.offroad-bulgaria.com - е тука има систематизирано инфо
Ся сериозно, май имаше някакви ограничения преди първите твои 20 поста.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lada...2105 Преглед на мнениеВ други форуми стана задължително да си казваме имената за да знаем с кой пишем айде като сте такива разбирачи си кажете имената да знам с кой отворко пиша!!!!!!!!!
Името - първо вие.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар