Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Работи ли ЛСД-то при тръгване от място

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Кво да е, стига да е криво и интересно)
    И това много хора го чакат ... За кого буклук, за кого съкровище ...

Коментар

А бе, Гълъбине, ако си с Ford Ranger както си мисля, блокажът май е включен само когато си на 4х4.

Коментар

Също така при ЛСД-то, до колкото се сещам, ако е вдигнато само едното колело и се опиташ да го въртиш, би трябвало да ти е доста трудно или по усилието можеш да прецениш какво ти е състоянието на ЛСД-то (или ако вдигнеш и двете и се пробвате един да върти едното колело, а друг да държи другото).

Поне на моята Тойота беше така.

Коментар

Значи, въпросът ти е много хубав и уместен и всички отговори са верни но само толкова. Така теоритично можеш само да разбереш дали имаш ЛСД или нямаш. А дали работи .........е друг въпрос. Аз съм с ЛСД и за това съм изчел всичко по въпроса. Като вдигна на крик задните колела и се вартят заедно обаче на практика като се заровя хубаво и варти едно колело! Значи има момент в които ЛСД-то изпуска обаче кога става това и при какво натоаварване и при каква разлика в оборотите на двете полуоски...аз не мога да кажа и никъде не съм прочел до сега. Според мен колкото по голяма е разликата в оборотите м/у двете полуоски толкова повече се повишава триенето на дисковете и идва момент в които разликата в оборотите започва да намалява ( завърта се и другото колело)

Коментар

Ей, тая тема колко пъти да я пускам и линковете към това как аджеба работи туй нящо LSD и как да се пазим от него! Ами вземете се разровете малко пък вижде, то срамна работа, уж големи специалисти и джипъри пък някои мнения са от типа "една жена каза"... и са пълна дезинформация...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
              Ей, тая тема колко пъти да я пускам и линковете към това как аджеба работи туй нящо LSD и как да се пазим от него! Ами вземете се разровете малко пък вижде, то срамна работа, уж големи специалисти и джипъри пък някои мнения са от типа "една жена каза"... и са пълна дезинформация...
              Не става дума за принципа на работа, а как се разбира дали е изправно ЛСД-то

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX
                Първоначално публикуван от quadra
                Не става дума за принципа на работа, а как се разбира дали е изправно ЛСД-то
                Че то там пише, и като знаеш принципа е ясно как ще го тестваш. Ти поне си прочел и си в час, и правилни неща си написал.
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4
                  А бе, Гълъбине, ако си с Ford Ranger както си мисля, блокажът май е включен само когато си на 4х4.
                  Няма блокаж,с ЛСД е!А то винаги работи!
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Като вдигна на крик задните колела и се вартят заедно обаче на практика като се заровя хубаво и варти едно колело! Значи има момент в които ЛСД-то изпуска обаче кога става това и при какво натоаварване и при каква разлика в оборотите на двете полуоски...аз не мога да кажа и никъде не съм прочел до сега
                    Като хлъзна колата в завой примерно,имам чуството че зацепва,но ми стана странно защо изпуска от място,като се окопаеш
                    offroad фен
                    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

сигурно му идва в повече. ЛСД-то не е 100% блокаж и е съвсем нормално ако си се окопал яко да не държи 100%
                      Навсякъде където съм чел ЛСД-то го дават най-добрия вариант за лек оффроуд и градско каране.
                      no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X