Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за гуми all terrain

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А за Дуратрака нещо ново,че чакам цена да ми пратят?
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      Нищо ново няма с дуратраците...Едно лето по асфалт и стават пластмаса.

• Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      Аз ги карах 5 години целогодишно, не се оплаквам. Но и около 20 х.км. за това време. Преди да продам джипа не се усещаха като нови, ама то за 5 години едва ли има гума, дето няма да се усети разлика.

При мен да речем ще са 50000км за 5 години.
    Но важното в случая е струва ли си цената!?
    И дали на втората зима ще се наложи да взема и зимни в предвид основното градско каране.
    Та...това най-вече питам.
    Как е зимното и мокро представяне след 1,2,3 зими.
    Защото ако говно по-добре бюджетни АТ и чисто зимни пак бюджетни Кумхо примерно.
    Ама в предвид,че за 3-4 години ще видят макс 10000км зимно каране и то в София...струва ли си!?

Коментар

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      В такъв слуай, при тоя характер на каране спрямо настилка, много по-добре АТ+ зимни !

На година минавам 3000-3500 макс 4000 км общо от които 60 процента (кал,баластра земен път) 40 асфалт (така се води със тези дупки....) но без магистрала повече от 80-90 не вдигам (пътя също не позволява повече.....) имам наблюдение само за linglong r620 a/t на един стар L200 човека се занимава със земеделие кара ги целогодишно хвали ги шарката била копие на bfgoodrich all terrain t a ko2.

Коментар

Опита ми с Дуратрака. Първата зима Паджеро 2, с всесезонен Барум, ако не се лъжа Бравурис беше модела, на година DOT. На паркинга на завода, тръгвам си аз, джипа спрян с навит волан, не мога да тръгна само на задно. Изправям волана, пак. Сняг някакъв, отъпкан. Из града само на задно виждам зор, повечето време на 4х4. Втората зима с Дуратрак. Същото упражнение на паркинга, никакви ядове на задно. Като заваля снега навсякъд на задно, ако не се вра из преспи и къде не ми е работа. След 4-5 зими имаше леко влошаване на зимните качества, но гумата си беше мека на пипане и си държеше. То и Паджерото не е най-голямата бегачка на света де. За мен са добри гуми, тогава имах мерак, даваха ми се пари. Сега заместникът му, както споменах, търкаля с китайци по същите дестинации. Маверик 2.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

Nokia snowplow 1 вдедезонни.киа спортидж 2-за цената им съм доволен-тихи са и сравнително добре на мокър асвалт,на сняг няма никакъв проблем

Коментар

Duratrac или Duratrac RT се визира в коментарите? Щото новия само привидно прилича на стария...
          Ford Bronco Badlands, 285/70/17 BFGoodrich All-Terrain T/A KO2

Коментар

Вальо , осветли ме и мен , какво да виждам в гумите по снимката , плз .
            А аз ще те повозя с доста отгоре над 150 , с фамозната марка Сайлун ( ако те е страх , щото си признах , ще гледаш и ще ми държиш бирата). Наистина не виждам Тойо (Жапан) да ги бият по нещо , на същата кола .
            Последно редактирано от didooo; 05-12-25, 16:25. Причина: правопис
            TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Първоначално публикуван от TT_VoYaGeR Преглед на мнение
              От три години карам Rav4 1998 4 врати.г със гуми taurus winter 215-70-16 целогодишно.Джипа го ползвам предимно на село и на лозе (път със тук таме баластра предимно няма) насочил съм се към гуми all terrain.Въпросът ми е много хора ми казват ,че не стават за зимата ниски температури и за сняг (то последните години 15- 20см.....макс) карам и на асфалт междуселски до близкия град (не ми е основна кола) марките които съм се насочил са бюджетни LINGLONG R620 - TRIANGLE AgileX A/T TR292 - ROADCRUZA RA1100 - Comforser CF1100 макс на бюджета ми са TOYO OPEN COUNTRY A/T благодаря за отговора предварително.
              Ама гуми за над 200 ли ти трябват, или за над 400 км/ч ? Щото повечето дето пишат тук, са от тия първите, пиши дали да се включват вторите...

0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение

Ама гуми за над 200 ли ти трябват, или за над 400 км/ч ? Щото повечето дето пишат тук, са от тия първите, пиши дали да се включват вторите...
                Какво общо имат със мен 200 км камо ли 400 км колега....

Коментар

• sonda
                  sonda коментира
                  Редактиране на коментар
                  Рейсърите с пикапите горе..

Аз не му разбирам ама поръчах стокови дуратраци от старите за джипа.
                То и него го няма ама до седмица сигурно ще дойдат и двете.

Коментар

Dynapro ATM - Dynapro | Hankook Tire Canada

Препоръчвам!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• KingofROAD
                    KingofROAD коментира
                    Редактиране на коментар
                    Нямат моя размер

Размер 215-70-16 на много места е изчерпан или по 1-2 бр (то и аз се сетих преди коледа.....) предлагат ми 215-65-16 имат наличности видимо със просто око няма голяма разлика стават ли за Rav4 1 сегашните ми гуми са индекс товаримост 100 тези са 98.

Коментар

Първоначално публикуван от TT_VoYaGeR Преглед на мнение
                    Въпросът ми е много хора ми казват ,че не стават за зимата ниски температури и за сняг (то последните години 15- 20см.....макс)
                    Джипчето го караш ти. Как го усещаш или искаш да угодиш на хората /според едно момче/?

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      Точно за тия щях да напиша. Преди няколко години минах 45К км. с Паджеро 3 и нямах никакъв проблем.
                      Сега взех за Черока https://www.hankooktire.com/ca/en/ti...reme-rf12.html и за момента съм доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Сайтът по-горе е примерен, само заради снимка на гумата.
                        Карах такива на Кията. Бяха на 7 години с леко понапукани бордове, но на сняг се държаха много достойно, На всякакъв терен-отлични АТ според мен.
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                        X