А за Дуратрака нещо ново,че чакам цена да ми пратят?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнения за гуми all terrain
Свий
X
-
При мен да речем ще са 50000км за 5 години.
Но важното в случая е струва ли си цената!?
И дали на втората зима ще се наложи да взема и зимни в предвид основното градско каране.
Та...това най-вече питам.
Как е зимното и мокро представяне след 1,2,3 зими.
Защото ако говно по-добре бюджетни АТ и чисто зимни пак бюджетни Кумхо примерно.
Ама в предвид,че за 3-4 години ще видят макс 10000км зимно каране и то в София...струва ли си!?Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
На година минавам 3000-3500 макс 4000 км общо от които 60 процента (кал,баластра земен път) 40 асфалт (така се води със тези дупки....) но без магистрала повече от 80-90 не вдигам (пътя също не позволява повече.....) имам наблюдение само за linglong r620 a/t на един стар L200 човека се занимава със земеделие кара ги целогодишно хвали ги шарката била копие на bfgoodrich all terrain t a ko2.
Коментар
-
Опита ми с Дуратрака. Първата зима Паджеро 2, с всесезонен Барум, ако не се лъжа Бравурис беше модела, на година DOT. На паркинга на завода, тръгвам си аз, джипа спрян с навит волан, не мога да тръгна само на задно. Изправям волана, пак. Сняг някакъв, отъпкан. Из града само на задно виждам зор, повечето време на 4х4. Втората зима с Дуратрак. Същото упражнение на паркинга, никакви ядове на задно. Като заваля снега навсякъд на задно, ако не се вра из преспи и къде не ми е работа. След 4-5 зими имаше леко влошаване на зимните качества, но гумата си беше мека на пипане и си държеше. То и Паджерото не е най-голямата бегачка на света де. За мен са добри гуми, тогава имах мерак, даваха ми се пари. Сега заместникът му, както споменах, търкаля с китайци по същите дестинации. Маверик 2.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Вальо , осветли ме и мен , какво да виждам в гумите по снимката , плз .
А аз ще те повозя с доста отгоре над 150 , с фамозната марка Сайлун ( ако те е страх , щото си признах , ще гледаш и ще ми държиш бирата). Наистина не виждам Тойо (Жапан) да ги бият по нещо , на същата кола .TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE
Коментар
-
Ама гуми за над 200 ли ти трябват, или за над 400 км/ч ? Щото повечето дето пишат тук, са от тия първите, пиши дали да се включват вторите...Първоначално публикуван от TT_VoYaGeR Преглед на мнениеОт три години карам Rav4 1998 4 врати.г със гуми taurus winter 215-70-16 целогодишно.Джипа го ползвам предимно на село и на лозе (път със тук таме баластра предимно няма) насочил съм се към гуми all terrain.Въпросът ми е много хора ми казват ,че не стават за зимата ниски температури и за сняг (то последните години 15- 20см.....макс) карам и на асфалт междуселски до близкия град (не ми е основна кола) марките които съм се насочил са бюджетни LINGLONG R620 - TRIANGLE AgileX A/T TR292 - ROADCRUZA RA1100 - Comforser CF1100 макс на бюджета ми са TOYO OPEN COUNTRY A/T благодаря за отговора предварително.
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Какво общо имат със мен 200 км камо ли 400 км колега....Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
Ама гуми за над 200 ли ти трябват, или за над 400 км/ч ? Щото повечето дето пишат тук, са от тия първите, пиши дали да се включват вторите...
Коментар
-
Джипчето го караш ти. Как го усещаш или искаш да угодиш на хората /според едно момче/Първоначално публикуван от TT_VoYaGeR Преглед на мнениеВъпросът ми е много хора ми казват ,че не стават за зимата ниски температури и за сняг (то последните години 15- 20см.....макс)
?
Коментар
-
Точно за тия щях да напиша. Преди няколко години минах 45К км. с Паджеро 3 и нямах никакъв проблем.Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
Сега взех за Черока https://www.hankooktire.com/ca/en/ti...reme-rf12.html и за момента съм доволен.
Коментар
-
Сайтът по-горе е примерен, само заради снимка на гумата.Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
Карах такива на Кията. Бяха на 7 години с леко понапукани бордове, но на сняг се държаха много достойно, На всякакъв терен-отлични АТ според мен.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар