Първоначално публикуван от drukman
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнения за гуми all terrain
Свий
X
-
Човек трябва много добре да преусмисли дали и как ще ползяа гумите, които си взима.
Опитваме се да намерим някаква универсалност и с 1 куршум да свалим няколко заека.
Ако действително возилото се ползва масово и пълноценно по груб терен, то избора на АТ е ок.
Но ако е само спорадично и масово се кара по стандартни пътища, по добре нормални гуми.
Разбрах го по трудния начин.
Да, джипа изглежда с АТ по агресивно и атрактивно, но когато почти ежедневно го караш по асфалт, то негатива от АТ гумите си казва думата. Айде, с шума се свиква и го преглъщаш, ама сигурноста при мокро не е за подценяване. Свързано е с доста компромиси. Гледам и разни тестове на АТ гуми- всички резултати са задоволителни до лоши.
Аз съм класик- лятовска с летни гуми, зимъска със зимни. Но вече се замислям за всесезонни. Истински сняг и то за дълго време, от няколко петилетки не съм виждал.
Са ми е влезнала някаква муха ей за тея Нокиан / Nokian Outpost AT, но може би съм силно повлиян от рекламния ефект. Факт е, че досега не съм намерил тестови резултати или обективни мнения за тези гуми. Идват ми мало екзотика. Абе казах ли вече, че опитваме се да намерим някаква универсалност и с 1 куршум да свалим няколко заека?
Спрете Земята, искам да сляза!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 5 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар