Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тампон или какво?!? (Hundai)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Да, от много е ... Щампована тенекия. Това е много тънко и слабо. Мда. Фулдата като стой та гледай е прав. На такъв картер толкова сигурно му стига. Значи това си е кърпеж на конструктивна грешка. Или съзнателно са го оставили така за да се включат в силно по-ниска цена.

Коментар

А аз предлагам да прекръстим темата на:''Размисли и страсти върху вибрациите на купе,шаси,кардан,диференциял и т.н.'',да поканим професор Юлиян Вучков,който да ни обЯсни колко сме безДарни и неУки,и как от нас нищо не става,щом не можем да разБерЕем едно прОсто пАрче гума за кАкво е сложено тАм...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Бездарни и неуки са тия дето са я измъдрили тая инжинерна недомислица. На нас това ни е хоби а на тях професия. Сега трябва и изцепките на конструкторите да учим.
        На истинските джипове няма такива цирей. Защо ли.
        Тва е все едно да си купиш панталон с кръпка.

Коментар

Предполагам заради цената. По-лесно им е да пуснат технологично чиста гладка ламаринена кутия, и после по нея със заваряване да добавят по нещо. Демек всичко е по настояване на технолозите.
          А от конструкторска гледна точка е баш както го каза))
          Макар че като се сетиш че това е за наша сметка ... Май не е много
          смешно(((
          Ей с това са ми най-противни т.нар. западни коли. Некви недомислени буклуци, през няколко месеца нови и нови кръпки така че няма две еднакви, после модели било имало много, дрън - дрън. Затова и струват безсмислени и практически нереални пари резервните части. Че ги и няма. И в комичните им фирмени сервизи никой не знае за кво става дума. Високотехнологично занаятчийство.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
            Предполагам заради цената. По-лесно им е да пуснат технологично чиста гладка ламаринена кутия, и после по нея със заваряване да добавят по нещо. Демек всичко е по настояване на технолозите.
            А от конструкторска гледна точка е баш както го каза))
            Макар че като се сетиш че това е за наша сметка ... Май не е много
            смешно(((
            Ей с това са ми най-противни т.нар. западни коли. Некви недомислени буклуци, през няколко месеца нови и нови кръпки така че няма две еднакви, после модели било имало много, дрън - дрън. Затова и струват безсмислени и практически нереални пари резервните части. Че ги и няма. И в комичните им фирмени сервизи никой не знае за кво става дума. Високотехнологично занаятчийство.
            Естествено,след като години наред са се опитвали да сглобят даден таралясник и таман да е станал,и хоп-тука нещо тресе,и хоп-почна да разбива.Ами сега???Да сменим мястото на диф-а,ама ще трябват други щанги,пък то ще почне да тресе купето или пък мотора-леле много пари отново...А...може тука да сложим едно парче,хем ше обере вибрациите,хем поне 50-100евро консуматив...Тая гума е златна,не знаете ли???Това май е обща практика,гледам и на новото Дискавъри3 има подобни...Както писа Стефан-опитват се да влязат в цена...Затова никой не проектира ''перфектния автомобил''...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

На мене ми е противно че не искат. Да не можеха - ми толко могат - толко правят, на нет и суда нет. Обаче те могат, и значи това което правят е проста измама и кражба, независимо от елейните мазни дрънканици на журналисти и прочее фетишисти. Зер имало го е Форд-Т, и Костенурката, и Студебекера, и Фиат-125, и Голфа, и Транзита с Транспортера и Дукатото. И още сума отлични автомобили. Десетилетия. А в последните години ги унищожиха просто, не виждам друг повод неубиваемите коли внезапно да станат непостижима технология и да ги сменят саморазпадащи се буклуци. В които даже крепежа и лагерите са нестандартни.
              Мислех че главното оръжие за борба със здравия разум е модата. В последно време към нея се добавя и алчността.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
                Те,за това е Чавдаре,за това нещо в IND-comerce сигурно ще ти обадят като цена еквивалентна на злато
                Там е работата, че нищо не ми обадиха като цена. Този демпфер(както и аз установих) просто отсъства от каталога за резервните чарколяци. Резултат - не могат да го поръчат и даже не могат да ми кажат цена. Иначе се сещат за какво става дума и днес даже ми разправяше един, как в някои случаи била падала тежестта, пък гумата оставала. Ама толкова. Нямат идеи как може да се намери.

Ванката части за Галопери няма и положението стана интересно.

Някой да е виждал строшен Галопер в морга?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Няма морга за джипове, никъде. Една като че ли се намери, с черокита, там пък човека се оказа нечитав ...
                  Ако някъде знаеш кола със здраво такова дай да го разгледаме и ще го направим. Възможна причина да го няма в магазина е че се настройва щом е балансьор, ще го измислим и това.

Коментар

Има една морга за джипки на Симеоновско шосе.Май се казваше 54-посока от центъра към околовръстното, след светофара с Г.М.Димитров
                    M.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                      Ако някъде знаеш кола със здраво такова дай да го разгледаме и ще го направим.
                      Знам. На Тедо Галопера още си го има това нещо.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Разбирайте се нещо и да го правим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X