Да, от много е ... Щампована тенекия. Това е много тънко и слабо. Мда. Фулдата като стой та гледай е прав. На такъв картер толкова сигурно му стига. Значи това си е кърпеж на конструктивна грешка. Или съзнателно са го оставили така за да се включат в силно по-ниска цена.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тампон или какво?!? (Hundai)
Свий
X
-
А аз предлагам да прекръстим темата на:''Размисли и страсти върху вибрациите на купе,шаси,кардан,диференциял и т.н.'',да поканим професор Юлиян Вучков,който да ни обЯсни колко сме безДарни и неУки,и как от нас нищо не става,щом не можем да разБерЕем едно прОсто пАрче гума за кАкво е сложено тАм...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Бездарни и неуки са тия дето са я измъдрили тая инжинерна недомислица. На нас това ни е хоби а на тях професия. Сега трябва и изцепките на конструкторите да учим.
На истинските джипове няма такива цирей. Защо ли.
Тва е все едно да си купиш панталон с кръпка.
Коментар
-
Предполагам заради цената. По-лесно им е да пуснат технологично чиста гладка ламаринена кутия, и после по нея със заваряване да добавят по нещо. Демек всичко е по настояване на технолозите.
А от конструкторска гледна точка е баш както го каза))
Макар че като се сетиш че това е за наша сметка ... Май не е много
смешно(((
Ей с това са ми най-противни т.нар. западни коли. Некви недомислени буклуци, през няколко месеца нови и нови кръпки така че няма две еднакви, после модели било имало много, дрън - дрън. Затова и струват безсмислени и практически нереални пари резервните части. Че ги и няма. И в комичните им фирмени сервизи никой не знае за кво става дума. Високотехнологично занаятчийство.
Коментар
-
Първоначално публикуван от СтефанПредполагам заради цената. По-лесно им е да пуснат технологично чиста гладка ламаринена кутия, и после по нея със заваряване да добавят по нещо. Демек всичко е по настояване на технолозите.
А от конструкторска гледна точка е баш както го каза))
Макар че като се сетиш че това е за наша сметка ... Май не е много
смешно(((
Ей с това са ми най-противни т.нар. западни коли. Некви недомислени буклуци, през няколко месеца нови и нови кръпки така че няма две еднакви, после модели било имало много, дрън - дрън. Затова и струват безсмислени и практически нереални пари резервните части. Че ги и няма. И в комичните им фирмени сервизи никой не знае за кво става дума. Високотехнологично занаятчийство.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
На мене ми е противно че не искат. Да не можеха - ми толко могат - толко правят, на нет и суда нет. Обаче те могат, и значи това което правят е проста измама и кражба, независимо от елейните мазни дрънканици на журналисти и прочее фетишисти. Зер имало го е Форд-Т, и Костенурката, и Студебекера, и Фиат-125, и Голфа, и Транзита с Транспортера и Дукатото. И още сума отлични автомобили. Десетилетия. А в последните години ги унищожиха просто, не виждам друг повод неубиваемите коли внезапно да станат непостижима технология и да ги сменят саморазпадащи се буклуци. В които даже крепежа и лагерите са нестандартни.
Мислех че главното оръжие за борба със здравия разум е модата. В последно време към нея се добавя и алчността.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1Те,за това еЧавдаре,за това нещо в IND-comerce сигурно ще ти обадят като цена еквивалентна на злато
Ванката части за Галопери няма и положението стана интересно.
Някой да е виждал строшен Галопер в морга?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Няма морга за джипове, никъде. Една като че ли се намери, с черокита, там пък човека се оказа нечитав ...
Ако някъде знаеш кола със здраво такова дай да го разгледаме и ще го направим. Възможна причина да го няма в магазина е че се настройва щом е балансьор, ще го измислим и това.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар