На Франко съм сменил 3 или 4 стъкла, все в Кобра, то тук не знам да има друг сервиз за стъкла.
Нямах забележки, ама то-Франко, там стъклата не живееха дълго.
					Нямах забележки, ама то-Франко, там стъклата не живееха дълго.

После го залепиха с нещо двукомпонентно, дето хваща за секунди. На всичкото отгоре и мястото му уцелиха перфектно, а не забелязах да мериха нещо.
 После го залепиха с нещо двукомпонентно, дето хваща за секунди. На всичкото отгоре и мястото му уцелиха перфектно, а не забелязах да мериха нещо. 

Тогава беше в "Дианабад". През 2013 г. пак го потърсих за "Хемито" - вече беше по пътя за летището в сервиза на... някакви дилъри на "Опел" и GM бяха. Залепи го но остана следа, виждаща се само отвътре, увери ме, че поне няма опасност да се разшири или да стане видима отвън заради прах, "зеленясване" от дъждове и т.н. Не ти пречи да провериш дали още бачка, да му покажеш пукнатината и да ти каже колко би струвало да се заличи.
 Тогава беше в "Дианабад". През 2013 г. пак го потърсих за "Хемито" - вече беше по пътя за летището в сервиза на... някакви дилъри на "Опел" и GM бяха. Залепи го но остана следа, виждаща се само отвътре, увери ме, че поне няма опасност да се разшири или да стане видима отвън заради прах, "зеленясване" от дъждове и т.н. Не ти пречи да провериш дали още бачка, да му покажеш пукнатината и да ти каже колко би струвало да се заличи.

През 90-те години имаше две фирми - едните на Сточна гара при "Бърза помощ", другите някъде из "Младост", където се виеха кански опашки от мутренски возила. Байчото с телефона просто съм го ползвал последно - той работи по същия начин.
 През 90-те години имаше две фирми - едните на Сточна гара при "Бърза помощ", другите някъде из "Младост", където се виеха кански опашки от мутренски возила. Байчото с телефона просто съм го ползвал последно - той работи по същия начин. Тогава беше в "Дианабад". През 2013 г. пак го потърсих за "Хемито" - вече беше по пътя за летището в сервиза на... някакви дилъри на "Опел" и GM бяха. Залепи го но остана следа, виждаща се само отвътре, увери ме, че поне няма опасност да се разшири или да стане видима отвън заради прах, "зеленясване" от дъждове и т.н. Не ти пречи да провериш дали още бачка, да му покажеш пукнатината и да ти каже колко би струвало да се заличи.
 Тогава беше в "Дианабад". През 2013 г. пак го потърсих за "Хемито" - вече беше по пътя за летището в сервиза на... някакви дилъри на "Опел" и GM бяха. Залепи го но остана следа, виждаща се само отвътре, увери ме, че поне няма опасност да се разшири или да стане видима отвън заради прах, "зеленясване" от дъждове и т.н. Не ти пречи да провериш дали още бачка, да му покажеш пукнатината и да ти каже колко би струвало да се заличи.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар