Обява

Свий
Няма добавени обяви.

избор на джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Сега се сетих защо съм го зачеркнал от моита листа.
    Като го караш чувството е все едно караш камйон.
    Иначе наистина е сериозен джип.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
      Като го караш чувството е все едно караш камйон.
      Ами то аз само отвън като го гледам ми се вижда твърде голям. Дори късата база.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Това за камиона е вярно, ама може да се постигне и с много по-малък и лек автомобил. Пък и на мен ми харесва определено.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

това за камиона е вярно ,обаче като седна в него и ме обзема едно спокойствие.Трудно се намира място за паркиране,но забелязвам ,че никой не ти се пречка в града и извън него.Абе гот си е

Коментар

Ако искате нещо,което да е по-високо от лека кола и да е по-широко,а не Ви трябва явно джип погледнете Mitsubishi space wagon 4x4.7 местна,добра еластичност на пътя,страхотно поведение в зимни условия и безпроблемни екскурзии...

Коментар

Или далеч по-приятното като управление и пътно поведение Renault Espace Quadra
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Джип,или не-джип?!-Daihatsu Ferosa=В местоживеене като моето-на постоянен баир с разбити улици/постоянен офроуд/-супер подходящ.Тръгвам си по Балкана/имоти-какво да правиш!/-отново няма проблеми.Е,друса повечко по разбитите шосета,но иначе за мен си е абсолютно подходящ.А разходите са ясни-който го е страх от мечки,дъ не ходи в гората.
                VENI-VIDI-VICI!

Коментар

offTopik
                  Знаеш ли на Фероцата колко е препоръчителното налягане на гумите.

Коментар

Аз карам но 2 атм.Но на www.appakov.narod.ru вовчетат-руснаци дават други мнения.Виж ги.Те доста карат Дайхацу и са компетентни.
                    VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Eй, ама вие тая тема я направихте на миш-маш.. Гранд Чероки-та, Патрули, Ферози... Или разделяме по интереси, или пишете по същество, или прекръстваме на "4х4 разни приказки и простотии - 2"...

Коментар

Не се дразни де!По-горе си казах аргумента.А това,че някой може да попита и нещо странично-няма лошо.Както се казва:"Грешни сме-хора правиме!"
                        VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Ами жената иска да си купят ГрандЧероки и пита.

Коментар

Благодаря на всички! Страхотни сте
                            Вече имам някаква оиентация - Cherokee(защото ми харесва), Mitsubishi(защото е японско) ili Frontera(защото е евтина).
                            Но,оо ще видим семейния съвет какво ще реши.....
                            Като напазаруваме ще пиша

Коментар

Не, просто направи друго - качете се и покарайте и трите, и не само по асфалт и тогава решете. Това което ще ти легне на сърцета ще те радва после и при употреба.

Коментар

Да много си прав
                                Наистина ще пробваме .... може би така човек най-добре може да прецени и да избере
                                Благодаря на всички Наистина много ми помогнахте.
                                Ако междувременно изникне някой въпрос - ще питам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X