Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проходим ли е вашият джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

кат съм почнал с готини видеота ето едно много яко, от есенното събиране на 2005-а на руския клуб нисан много е яко.

https://htftp.offroad-bulgaria.com/f.../vesenny05.wmv

а тва незнам къде е ама са големи екстремисти.

https://htftp.offroad-bulgaria.com/f...es/nagorku.wmv
    no signature no problems

Коментар

абе колеги най-накрая ще взема да си купя БТР-че ,че да си реша проблемите .
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

VENI-VIDI-VICI!

Коментар

VENI-VIDI-VICI!

Коментар

dit_dh-------това ми хареса пътя до вилата ми е нещо такова

Коментар

А как ти се струва това:

?
              VENI-VIDI-VICI!

Коментар

яко окопаване

Коментар

Според мен всичко е много относително.На много места във форума е написано 33% -гуми/33%-окачване и 34% задкормилно устройство.Няма непроходим джип,ако всяко от трите неща е изпълнено на 100%.И все пак всичко е относително.Скоро бяхме за риба с един приятел.Джипа с който пътувахме беше МВ-G300d,доста вдигнат и с гуми за оффроуд.На отиване минахме през една полузаблатена поляна без двойно с леки прибоксувания но...само на заден мост.на връщане обаче/уж минахме през същото място със същата кола и със същия шофьор/си имахме сериозно окопаване.Джипа няма лебедка и само след включване и на двата блокажаи и малко жива сила успяхме да стъпим на твърдо и се размина ходенето за трактор.Така,че всичко е относително.Както писа Тедо понякога 20-30см. на дясно или на ляво и...изведнъж джипа става най непроходимия.
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

прав си lubashki777 но става въпрос дали си сръвнявал твойта машина с друга и как сее справила

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X