НЯМА ПРОХОДИМИ ЖИПКИ !!! На каквото да се кача все намирам къде да се завра юнашки !
Добре , че се нучих да не ходя сам в гората ! Винаги има кой да ме вади !
НЯМА ПРОХОДИМИ ЖИПКИ !!! На каквото да се кача все намирам къде да се завра юнашки !
ВИНАГИ и НИКОГА са понятия, които трябва да се избягват
zdraveite novak sam imam Vitara 1.6 ne 4e ne e proxodima ama iskam da ia napravia offroad (oka4vane lebetka i t.n) help
Като начало - пиши на БЪЛГАРСКИ,
уважавай съфорумниците си. А като
второ - сподели с бандата какви
пари си си приготвил за това и отго-
ворите няма да закъснеят.
Успех с фейс лифта!
zdraveite novak sam imam Vitara 1.6 ne 4e ne e proxodima ama iskam da ia napravia offroad (oka4vane lebetka i t.n) help
Като начало - пиши на БЪЛГАРСКИ,
уважавай съфорумниците си. А като
второ - сподели с бандата какви
пари си си приготвил за това и отго-
ворите няма да закъснеят.
Успех с фейс лифта!
Бих добавил че е по-удачно да пуснеш нова тема. Така форума ще е по прегледен а и повече хора ще ти помогнат.
Добре дошъл
абе колеги питам защото много хора казват 4е фронтерата не е проходима а миналата година средата на януари се изка4их на връх 4умерна в стара планина "над твърдица" нито UAZ-за успя нито нивата.Въпросът е в това при потежък OFFROAD съпоставяли сте си машините с други.
Колега , преди всичко много зависи кой с какви гуми е бил ! Доколкото за Фонтерата - сигурно това е най- обсъждания автомобил във форума!Втърсачката напиши ФРОНТЕРА и ще намериш поне 100 мнения !
Petio beliata може да ти разкаже как с фронтерата си (вече е продадена) стана за смях в една никаква кал , а САМОРАЙ-че си правеше кръгчета около него ! Така че проходимоста е нещо много относително !
не съм съгласен при нужда човек ВИНАГИ трябва да намери начин да помогне пряко или косвено биз да цитирам имена някои хора от форума са ми помогнали много за което съм им благодарен
едно от най важните неща на един джип за мен е да е добре обут после идва ред на окачването.....аз сега това ще правя й чак тогава ще коментирам повече за моя цвяр....
не съм съгласен при нужда човек ВИНАГИ трябва да намери начин да помогне пряко или косвено биз да цитирам имена някои хора от форума са ми помогнали много за което съм им благодарен
колега или ти не си ме разбрал, или аз не мога да те разбера... става въпрос, че уж винаги ходиме с компания, но може /и сигурно ще се случи/ да отидеш някъде сам и "дяволчето" да те вкара в калта и да няма кой да те извади
колкото по-"проходим" е джипа, толкова по-опасно е това "дяволче"
"Чем круче джип, тем дальше пиздеть за трактором!" - Руска народна мъдрост
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар