Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проходим ли е вашият джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проходим ли е вашият джип?

Имам фронтера спорт но мисля да я сменя,трябва ми вашата помощ за насока при смяната му с друг.Разкажете за тестовете на вашия джип при по тежки условия зада направим сравнение.
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Аиде почна се.
    Моя не е проходим.

Коментар

като гледам по снимката ти kinex май наистина не е проходим ако моита фронтера я вкарам в тая вода :x
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Ако потърсите във вече писаното бихте могли да намерите много информация която ще е полезна за вашия избор.

Въпросът ви е зададен некоректно. Проходимостта на всяка една машина е условна... И въобще ако търсите ултимативна проходимост без граници си купете добри туристически обувки... всичко друго е компромис
        VPetrov.photography

Коментар

Абсолютно подкрепям Венци.
          Ъъ? То докато почне и взе че свърши.

Коментар

Не бе, що, и моят не е проходим. Знам и други - и техните не са.

Коментар

Re: Проходим ли е вашият джип?

Първоначално публикуван от MARINHAKER
              Имам фронтера спорт но мисля да я сменя,трябва ми вашата помощ за насока при смяната му с друг.Разкажете за тестовете на вашия джип при по тежки условия зада направим сравнение.
              Здрасти, фронтерата хич не е за подценяване, за справка питай fanatic. А проходимостта е въпрос на подготовка на теб и на колата и... адреналин ;-)
              LZ1RED

Коментар

той и моя не е проходим

ама колега кажи поне за какво ще го ползваш, дали ще е само офроуд, дали ще ходиш на кафе с него, дали ще се състезаваш ?
                drive alive

Коментар

Що бе, човекът има по-скромни цели. Не ще да открива топлата вода, иска само да направи класификация на джиповете с репер - Фронтерата.
                  Възраст братче, кво да ги праиш ...

Коментар

Мое мнение е че Фронтерата е по скоро като семейно комби-без да се обиждат собствениците на Фронтери-като проходимост-Уаз-а е немалко проходим в сравнение с други в труден терен-ама аз в гората си карам с камиона-щото е най проходим-досега не съм закъсвал никъде

Коментар

Е моя пък е супер-проходим, ако знаете как върви по жълти павета, няма закъсване братче. Пък ако много се напъна може и някой бордюр да кача, ама това вече си е екстрим, не е за всеки
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Тука концепцията и подготовката на фронтерата ти си казват думата.... колега дай ми твойта фронтера и 5000 лв. и ще я направя така че ще минава през такива места дето не си предполагал.
                        Фронтерата не се различва по нищо от повечето "проходими" джипове просто трябва повечко да се пази но с внимание минава отвсякъде....
                        no signature no problems

Коментар

Re: Проходим ли е вашият джип?

Колега по така зададения въпрос трудно някой ще ти одговори дооточни се.И не се сърди за фронтерата но тя наистина не е проходима!Братовчед ми има Фронтера и как съм се смял не е истина.Аз си има една таратайка лада нива /знам отдзивите за нивите/
                          но съм доволен спрямо проходимоста евтина потдръжка хубави обувки и пей сърце
                          Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм

Коментар

Абе и аз тук на паркинга пред сградата се смях 15 минути на един чичка с чисто ново Нисанче Навара как боксуваше с едната гума на тротоара другите 3 на асфалта (тротоара е 25 см. висок и аз минавам всеки ден през него за да паркирам) но не мисля че бих могъл да кажа фронтерата е по-проходима от този нисан просто е смешно.... джипа е толкова проходим колкото му позволява шофьора гумите и здравината.
                            no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                              .. И въобще ако търсите ултимативна проходимост без граници си купете добри туристически обувки... всичко друго е компромис
                              даже снегоходки

тази е доста проходима :

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X