Имам фронтера спорт но мисля да я сменя,трябва ми вашата помощ за насока при смяната му с друг.Разкажете за тестовете на вашия джип при по тежки условия зада направим сравнение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проходим ли е вашият джип?
Свий
X
-
Ако потърсите във вече писаното бихте могли да намерите много информация която ще е полезна за вашия избор.
Въпросът ви е зададен некоректно. Проходимостта на всяка една машина е условна... И въобще ако търсите ултимативна проходимост без граници си купете добри туристически обувки... всичко друго е компромис
Коментар
-
Re: Проходим ли е вашият джип?
Първоначално публикуван от MARINHAKERИмам фронтера спорт но мисля да я сменя,трябва ми вашата помощ за насока при смяната му с друг.Разкажете за тестовете на вашия джип при по тежки условия зада направим сравнение.LZ1RED
Коментар
-
Мое мнение е че Фронтерата е по скоро като семейно комби-без да се обиждат собствениците на Фронтери-като проходимост-Уаз-а е немалко проходим в сравнение с други в труден терен-ама аз в гората си карам с камиона-щото е най проходим-досега не съм закъсвал никъде
Коментар
-
Е моя пък е супер-проходим, ако знаете как върви по жълти павета, няма закъсване братче. Пък ако много се напъна може и някой бордюр да кача, ама това вече си е екстрим, не е за всекиВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Тука концепцията и подготовката на фронтерата ти си казват думата.... колега дай ми твойта фронтера и 5000 лв. и ще я направя така че ще минава през такива места дето не си предполагал.
Фронтерата не се различва по нищо от повечето "проходими" джипове просто трябва повечко да се пази но с внимание минава отвсякъде....no signature no problems
Коментар
-
Re: Проходим ли е вашият джип?
Колега по така зададения въпрос трудно някой ще ти одговори дооточни се.И не се сърди за фронтерата но тя наистина не е проходима!Братовчед ми има Фронтера и как съм се смял не е истина.Аз си има една таратайка лада нива /знам отдзивите за нивите/
но съм доволен спрямо проходимоста евтина потдръжка хубави обувки и пей сърцеАко бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм
Коментар
-
Абе и аз тук на паркинга пред сградата се смях 15 минути на един чичка с чисто ново Нисанче Навара как боксуваше с едната гума на тротоара другите 3 на асфалта (тротоара е 25 см. висок и аз минавам всеки ден през него за да паркирам) но не мисля че бих могъл да кажа фронтерата е по-проходима от този нисан просто е смешно.... джипа е толкова проходим колкото му позволява шофьора гумите и здравината.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров.. И въобще ако търсите ултимативна проходимост без граници си купете добри туристически обувки... всичко друго е компромис
тази е доста проходима:
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар