Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камуфлажен цвят - моля за съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Камуфлажен цвят - моля за съвет

Здравейте !

Имам НИВА,която в момента кърпя.Искам да я боядисам в камуфажен
    цвят (в момента е армейско зелено).Моля някой,който е запознат със
    законовите положения да ми каже какви разправии ще имам в КАТ при
    пререгистрацията.(Преди 1989 със сигурност не беше разрешено).
    Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
    имат право да гласуват на избори.

проблеми не би трябвало да има, само един съвет за самия цвят- остави го матов за да е камофлажен на истина, иначе като е с гланц не е никакъв камуфлаж. И за идея ползвай някои военен джип или камион (големи петна)
    това е само съвет за да стане по близо до армейското
    http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
    Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Питам за разправии с КАТ,защото предишния правилник разрешаваше
      2 цвята,но не ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ! Т.е. може например само тавана да
      е друг цвят (Такъв беше ситроена на покойния Иван Колев - червен с
      бял таван).Наскоро глобиха мой приятел,който кара червена НИВА със
      зелена трета врата(беше я взел на старо защото на НИВА-та задния капак
      много бързо гние) и го заплашиха със спиране от движение.Същевременно из София се движат няколко НИВИ и УАЗ-ки
      боядисани камуфлажно.(из провинцията са доста повече).Затова се ин-
      тересувам от законовото положение,защото да си боядисаш 2 пъти колата
      е скъпо развлечение.

Коментар

най добре отиди в КАТ и питай някои от офицерите или техниците на каналите- те ще ти обяснят най добре мисля как седят нещата. Не ти препоръчвам да питаш дежурния офицер в зградата с гишетата, дето се носят документите. Ако са го сменили от 2 години на сам не знам, ама последния път когато иман разправия с него ми скъса нервите (беше един чичко милиционер със голям корем дето се едно говориш на телевизора- бе кофти спомен)
        http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
        Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Трябва да я снимаш, както се прави с рекламните материали. Прилагат се снимките към документите, ама пак трябва да бутнеш и нещо на ръка. И аз съм питал за същото един човек с камуфлажна Нива, той това ми разказа
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Благодаря Ви искрено за интереса и съветите.За цвета сме на едно
            мнение с Асен - и аз така си го представям.Работя срещу поделение,там
            има така оцветени коли и много ми допадат.(Сигурно някое войниче им
            е майстора и смятам да го открия)
            Сега за другото : тия хора на каналите покрай смяната на номерата
            са станали такива надути пуяци и нерваци,че изобщо не слушат какво
            им говориш,но все пак ще опитам.
            Това е причината да питам дали има законен път,пък дори и с нов
            ГТП и нови документи и регистрация.
            За бутането на ръка - не става.Знам,че е смешно,но се опитвам да
            спазвам някакви свои принципи.(платих 100 лева акт,за да не дам 20-те
            рушвет,които ми поискаха и не съжалявам).
            Още веднъж благодаря.

Коментар

Как да я нарисуваш гледай по сайтовете на моделистите. В тая работа си има принципи, има и разни готови разцветки с имена и номера. По местностите, годините, армиите ...

Коментар

камуфлаж лада нива

Е,като я изрисуваш повече ли ще върви

Коментар

Няма да върви повече, но ще му доставя удоволствие, което е най- важното. "Ще го кефи", както се казва напоследък .

към Хала: Браво за принципното отношение. Ако всички спрем да даваме рушвети ще прекснем този всеобхватен рекет! Аз също не давам подкупи на някой да си затвори очите или просто да си свърши работата.
                  Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Re: камуфлаж лада нива

Първоначално публикуван от Пламен Бешков
                    Е,като я изрисуваш повече ли ще върви
                    най-много някой да не го види и да го джасне
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Няма да върви повече, но ще му доставя удоволствие, което е най- важното. "Ще го кефи", както се казва напоследък .

към Хала: Браво за принципното отношение. Ако всички спрем да даваме рушвети ще прекснем този всеобхватен рекет! Аз също не давам подкупи на някой да си затвори очите или просто да си свърши работата.
                      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Здравейте !

Всъщност причината да искам камуфлажен цвят е,че първо:той е матов
                        (за мен лакиран камуфлаж е грешка) и второ:доста по-малко личат
                        драскотините.На мен ми се налага да минавам през място,обрасло и от
                        2-те страни с шипки и трънки и трябва да избера между мачете и камуф-
                        лажна матова боя на големи петна.Гледам военните коли:трябва съвсем
                        отблизо да се вгледаш за да забележиш,че са доста издрани.
                        Иначе си върви като НИВА: шумна е и харчи,но досега е успявала да ме
                        извади от всяко положение.Според мен,въпреки че не е луксозна ако се
                        грижиш за нея и тя ти отвръща със същото.

Коментар

Че къв ти проблема? Понякога в Бриколаж има мачетета за 15 кинта. Менте. Дръжките им се клатят още в магазина.
                          Ако искаш да ти дам да прерисуваш мойто. Направих си го от коса. Главният му проблем е да се научиш да го използваш че да не си отрежеш крака.
                          А иначе, като се заинтересувах от теорията на мачететата се оказа, че тия за по 100 долара изглеждат супер, не режат и са само за над камината. Тия които вършат работа са по 5 долара, приличат на грамаден нож за хляб и главната тайна е че не може да е по-дебело от 2 мм.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala
                            Здравейте !

Всъщност причината да искам камуфлажен цвят е,че първо:той е матов
                            (за мен лакиран камуфлаж е грешка) и второ:доста по-малко личат
                            драскотините.
                            Всяка боя става матова,като и сложиш матпаста.

Коментар

Опа! Я по-подробно? Кво, откъде?
                              Пробвал съм с гипс - нищо не стана. Пак си стои лъскава. Много мразя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X