Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг от различни гледни точки.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тунинг от различни гледни точки - Вранглер YJ

Завист у кого? Тоя, който у мене - не винаги е скъп. Или е толко скъп, че изобщо не можеш да го купиш за пари. От гледната точка на продавача на тунинг Близнака е прав разбира се. Повечето юзери искат панделки. До там, че сравняват лакиран розов Унимог с Урал, и то в полза на първия. Тука нали уж не сме такива.

Коментар

Абе Жоро що не го покани човека на една разхочица с нас, ще му е интересно да види за какво си е дал парите и каква работа са свършили по колата му
      Последно редактирано от kinex; 19-10-08, 18:13.

Коментар

До: Тунинг от различни гледни точки.

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        Налучкваш. И си ги изсмукваш от пръстите.
        За външен вид е хрома.
        Няма как да знаем колко здрав е монтажа на халогените и лебедката. На снимка изглежда добре. Мислиш че така като стъчат халогените не могат да чупят клони ли.
        Mile Marker PE8000 ако е за външен вид, китайските за какво са.
        Никелираните обшивки на праговете и отзад, са от 5мм стомана. Може да ги блъска колкото си иска, най-много да се одраскат.
        На предната броня (не е ролбар)не и трябва да е по-твърда. Ако се спреш в някое дърво с коравата броня, ще го разбереш по трудния начин.
        Гумите за пясък не стават за нищо друго освен за асфалт. В случая избора на по универсалните Super Swamper TRXus е много правилен. Тихи са на асфалт, държат се прилично на кал, скали и сняг.
        Еййй...братче та ти го изкара най-здравия джип........
        Дай ми го тоя много здрав да мина 3-4пъти р Тунджа по камънака,или да го закарам на Римския път под вр. Морулей и тогава да видим колко ще издържат степенките му....
        Днес на няколко пъти слизайки от 1.5м.отвестни брегове в реката подпирах с удар при свличането си на евтината ,но изработена от 60мм безшевна и 4мм дебела тръба......знаеш ли какво щеше да и се случи на твоята мнооого хубава броня.......сигурно щеше да има доста поражения.....
        Относно лебедката прочети внимателно какво съм написал....."монтаж на въжето"....никъде не съм споменавал ,че лебедката нищо не става от нея или пък че монтажа и е ментерлив.
        По въпроса с халогените.Ако ще и да са с най-здравото закрепване/което мноооого ме съмнява/,то сигурно и стъклата им отпред са бронирани,че иначе как с тях ще се трошат клони
        Стига бе братче.....погледни по-реално....което си е хубаво ,си е хубаво,но това дето не става.....
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

И аз съм виждал този Wrangler и мога да кажа че джипа е изключително висок и изглежда страхотно в движение а и целият тунинг който му е направен все пак не е измайсторен от "Бай Гошо в гаража за 300лв " ,и сигурно има своето предназначение ,а и да не забравяме че не всеки иска да сече дървета с джипа си ! Както каза колегата giorgio темата не да се оплюе здраво машината а де се обсъди направения и тунинг .
          JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
          JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
          JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
          JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

И аз както и други колеги смятам че замисъла на подобренията по самата машина е съвсем друг от този които търсим ние най-често и като такъв е изпълнен макар и с забележки добре.Получила се е една добра на визия машина която трудно би била ползвана успешно при условията на тежки разходки но това не я прави "куц кон" поне за мен.Все пак джиповете не са само кални играчки а сериозни конструктори за пораснали деца кои какво ще сглоби е въпрос на негова гледна точка.
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

И както би казал учителя Yoda, JEDI Master:

- .... силата е слаба във вас дЖипари вие не сте!
              Завист грозна виждам аз пред себе си!

.... нали собственика и се "кефи"
              Прикачени файлове
              Land Rover Discovery:
              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

на мен също много ми харесва джипката а и собственика и едвали я е правил за гората
                гранд чероки лимитед 5.2 V8

Коментар

здравеите ! да не се разводнява темата.. някои имал пари за ръсене, други му казали че така е наи правилно и тъи се прави. че има хора дето са остроумни (за жалост може би ) в собственните си очи ..въпреки всичките си кусури по визията и техниката. това си е джип преправян (тунингован) не с 300 кинта. а спрямо това..дали сме мишки с 2 стинки в джоба...това е тема ама на съвсем друг разговор
                  че някои решил така да му изглежда джипката..нека му пожелаем само здраве и много километри!!!Че всеки би искал да има наи яката джипка ..да.всеки го иска това.и аз го искам. но..да се изказват краиности и изказвания..тва си е глупост и присмешие .че нямаме пари да си правим джипките правилно и красиво..нямаме. не всеки има възможност да даде мнооого кинти за джип с които да се фукаш..и да се гъзариш.не е ли така.. липсата на парични знаци обаче не ни прави хора второ качество.
                  п.с. не засягам никого .. също така не обиждам никого...но има в тази тема изказвания които засягат. сори.
                  понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                  JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                  Honda Shadow VLX 600 - 1999
                  FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                  Влади

Коментар

Чудех се, на какво ми прилича този Wrangler, който giorgio показа като начало на темата и ето, че се сетих. На един плевенски подобен, също с доста алуминиев рифел и т.н.
                    Представен е във форума от колегата iceking:

Останалите снимки може да се видят тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=214
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

А за какво е всичкия тоя рифел върху ламарината. Аз не мога да се светна, тежи, задържа влага...
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

+1.

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                          ...че някои решил така да му изглежда джипката..нека му пожелаем само здраве и много километри!!!...
                          Май съм съгласен. Сигурно има за смях, но в какво ли (в кого ли) няма за смях...

И пустинна или не, джипката очевидно не е гласена за гората, а за показване. Иначе първото минаване през драките не само ще разкаже играта на боята, но и ще отнесе някой фар от покрива.

По техническите детайли на окачването не съм особено грамотен и нищо не бих казал. Но тъй като джипката хваща окото, се загледах - и се замислих. Значи, ако беше моя и ако имах толкова пари, първо резервната гума щеше да е като другите, а фаровете на покрива -после. Да не говорим, че тази гума ми се струва и по-малка (но може би снимките подвеждат).

Така или иначе, със здраве да си я кара човекът.

Поздрави!
                          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            А за какво е всичкия тоя рифел върху ламарината. Аз не мога да се светна, тежи, задържа влага...
                            Имаме си ние още един такъв "лъскав" Вранглер в Бургас с много тромби и никел, никой ли не го е снимал да го постнем и него
                            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Абе просто си личи кога една кола е правена с любоФ и по предназначение, но НЕ за гъзария. А пък с колкото по-малко пари е правена, толкова повече ми харесва. Защото многото пари извращават. Извратено е и т'ва в което са наляти.

Коментар

Дано доживеем да видим в България, по-добре подготвен Вранглер YJ за в гората, от този който показа Джорджо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X