Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как си миете джиповете след "кална" разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как си миете джиповете след "кална" разходка

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
    не е моя джип, но ми хареса подхода на миене и се надявам колегата да не се сърди, че му ползвам снимката

[ATTACH=CONFIG]425226[/ATTACH]
    Не- не се сърдя ето още еднаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:S401000021469.jpg
Прегледи:2
Размер:159.6 КБ
ID:5384080общо-взето това за мен е по-лесния начин
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

А бе кво миене бе?
      Вие джипове ли карате или БМВ-та...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Просто правим място за новата кал

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          А бе кво миене бе?
          Вие джипове ли карате или БМВ-та...
          Коле и аз като се наложи да го мия ,чак жал ме хваща,толкова добре си изглежда с коричка от ченозем,хем цвета ми допада,хем не се нагрява от слънцето,и почва да се бели като поизгори на едни плочици...апък и вода се икономисва..
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
            Коле и аз като се наложи да го мия ,чак жал ме хваща,толкова добре си изглежда с коричка от ченозем,хем цвета ми допада,хем не се нагрява от слънцето,и почва да се бели като поизгори на едни плочици...апък и вода се икономисва..
            Аз също много му се кефя като е кален
            И колкото по-кален и пребит- толкова по-красив. Абе... луда работа

Коментар

По витарата понякога има по 6-6 цвята кал...

Е, понякога се налага да я измия(най-вече когато ще работя нещо отдолу), и тогава с водоструйката купена специално за тази цел-пред гаража. Ама съседите много ръмжат заради калта в двора, а това допълнително ме мотивира да не я мия.

Пари за автомивка не давам! Даже и за колата, камо ли за таралясника...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Пари за автомивка не давам! Даже и за колата, камо ли за таралясника...
                Това изобщо не го коментирам А ежедневната ми кола вътре може да садиш пипер
                Жената като излиза със по-светли дрехи си носи кърпа и я постила на нейната седалка

Коментар

Боре, нас да не ни е правил един и същ баща бе...
                  Мойта жена не иска да си слага колана щото бил мръсен... Ама като и напомня, че глобата е 50 лева и слиза на земята.

Коментар

Голям цирк беше миналата година- понеделник сутрин, след мнооого кален уикенд спирам пред съдебната палата и булката слиза наконтена за работа от пажерото, което прилича на буца тиня... Група ученици спряха да се снимат

Коментар

Вчера джипа ми беше бая кален, и с водоструйката едвам я махнах. Свалях даже и всяко колело по отделно, за да махна калта и от там. След няколко часа миене, улицата беше цялата в кал. Жалко, че днес пак го накалях, но нали е за това .
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Само с водоструйката в двора, няма автомивка на която да се гъзурчат да мият и под колата камоли рамата..
                        '95 Opel Frontera A 2.0 КБ

Коментар

Мамини рожби!
                          10 лв, 12 лв. ................. Тука при мене тоя кеф почва от 50 /петдесет/ евро с отскок и записване за другата седмица.
                          А иначе бат Кольо е прав, по-арен е джипа кога е мръсен /отвън, де/. А и съм забелязъл, че когат си кален никой не смее да се е*ава с тебе на пътя, а и почти винаги си с предимство .
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                            А иначе бат Кольо е прав, по-арен е джипа кога е мръсен /отвън, де/
                            Бе аз винаги съм прав, ама няма кой да ме оцени...

Само да вметна, че по витарата има кал от вътрешната страна на предното стъкло. И на таблото. Ина седалките, макар, че там е изтрита от гъза ми, и в "багажника", и по пода(затова съм махнал тапите-калта все си намира откъде да влезе, поне да има откъде да излезе), и на всички други места отвътре. Когато дойде ред-вкарвам щеката на водоструйката вътре, и пръскам без да включвам помпата-само с налягането от водопровода.
                            Това докато не ми писне, а после става мамата си трака...

Коментар

То така де .. Чист джип е като мръсна кола - говори зле за собственика . Когато имаш джип за Оф Роуд и той е чист, хората няма да знаят за какво се използва . Аз моят го мия много рядко, но когато го мия свалям най-малко по 60 килограма кал.
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Аз като се нахвърлям с кал първо минавам през центъра на града да изхвърля останалата кал от гумите по местните клюкарки , които така и няма да разберат какво е чувството да пълзиш по калните баири , а след това го мия пред нас с влюбен поглед . А инъче , ако не си измия джипа сам все едно не съм ходил на разходка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X