Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как си миете джиповете след "кална" разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как си миете джиповете след "кална" разходка

Почти няма автомивка ,която да измият перфектно винаги остава по гредите кал или по половината джанта ,но момчетата не са виновни неможе на всеки джип да коленичи и да види зад праговете имали кал за това взимам пистолета и след като я е разкиснал я измивам
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

На нашите автомивки за 5лв. правят УАЗа чисто нов след калните разходки.

Коментар

Най ми е драго сам да си измия джипа имам водоструйка и ми е много гот да си изплакна калта бавно но качествено.
        Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
        Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

АВТОмивкаджията като ме види и лошо му става и на последак ми врьчва пароструиката и да се оправям.

Коментар

И аз си купих водоструйка ,ама нещо не мога да се справя с ползването и,така си хода на ОМВ Младост!
            [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Абе джиповете не се ли мият след зимния период.Напролет,като цъфнат дръвчетата-тогава,зимата е вредно за тях-ръждясват от много миене.

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                Абе джиповете не се ли мият след зимния период.Напролет,като цъфнат дръвчетата-тогава,зимата е вредно за тях-ръждясват от много миене.
                Кои дръвчета, тези които никнат по рамата ли

Коментар

Тъй като имам два джипа от две години се принудих да си купя водоструйка,защото в месеца по два пъти миене са 40 лв.ама месеците са 12.Отначало ми бе малко чанч,но сега ми доставя удоволствие,пък и в период на финансова криза 480 лв.са си 480 лв.Гадното е че след това трябва да почистя и калта от асвалта пред дома ми.
                  088пет16пет3пет7

Коментар

миналата седмица ми отне 1 час основно почистване,направо се скапах.Имаше кал и по капака на клапаните

Коментар

Ами,колеги .... незнам от къде да започна???Ние в гр.Стара Загора открихме за втори път топлата вода ... и след яка и кална разходка..... ето така си мием джиповете!?Изключително лесно и практично...???...Кал не остава никъде....гарантирано!...
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                        Ами,колеги .... незнам от къде да започна???Ние в гр.Стара Загора открихме за втори път топлата вода ... и след яка и кална разходка..... ето така си мием джиповете!?Изключително лесно и практично...???...Кал не остава никъде....гарантирано!...
                        Колега ти много страно миене предлагашама аз съм жена и като ми дойде музата да мия нашата как да и отделя купето от шасито ,трябва май да извикам цялата махла.
                        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                          Колега ти много страно миене предлагашама аз съм жена и като ми дойде музата да мия нашата как да и отделя купето от шасито ,трябва май да извикам цялата махла.
                          Колежке, тя твойта е по-лесна. От Кичево по баира надолу и в Големия гьол, после на лебедка обратно и си О.К.
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                            Колежке, тя твойта е по-лесна. От Кичево по баира надолу и в Големия гьол, после на лебедка обратно и си О.К.
                            Да ама няма да стигне въжето на лебедката чак до морето
                            http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                              Да ама няма да стигне въжето на лебедката чак до морето
                              Емиии...тогава ще разчиташ на съседите?....

Коментар

Браво на вас ама сте далече иначе щях да дойда
                                Да ви разкажа аз как вдигаме цените по мивките ние с калните джипки
                                На 13 февруари когато за първи път отидох в Троян да си "заплакна" камиончето(правих опознавателни обиколки на трасето в Дълбок Дол) ми взеха 10 лв. за външно измиване.
                                На 15 февруари отидох пак на същото място, като преди мен за там отпраши съпруга на друга колежка по моя препоръка. И изненада вече външното миене станало 15лв.

Ама горките момчета за тези два,три дни кой знае колко кал са изринали при тази концентрация на любителки на калта
                                [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
                                JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X