Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как си миете джиповете след "кална" разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как си миете джиповете след "кална" разходка

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
    Колкото повече се мие един ЖИП толкова повече му изтънява боята, а това е предпоставка за корозия.
    ... и за проникване на облъчване; особено с тия озонови дупки...

Поздрави!
    Искам България чиста!

Коментар

Просто отделям по-дълго време и със силна струя всичко пада

Коментар

калта пази боята
        на сушата и град помага

Коментар

Точно това имах впредвид. Няма по-сигурна защита на боята от калта. Даже два пъти съм изпадал в комични ситуации след миене. Оставя си го на паркинга пред ателието и когато след няколко часа отида да си го взема изпадам в тих ужас, като не мога да го открия. Просто съм свикнал моята кола да си е кална.......
          Тази земя, по която тъпча сега,
          тази земя, която пролетен вятър пробужда,
          тази земя – не е моя земя,
          тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
            Ние в Русе нямаме проблем при положение ,че отиваме 4 -5 джипа заедно на една автомивка ,даже ни се радват като ни видят. Тарифата 10 лв.
            Абе Гена-не ти ли беше жал така да го омаскариш(да го измиеш) този Жип???Толкова труд си хвърлил да го омажеш качествено,а после някакви с пароструйки ти разсипват труда...Аз по две седмици търся къде да го окалям хубаво и после много внимателно заобикалям локвите да не вземе случайно да падне новото покритие...докато не го вземе стария Бен и ми го върне тотално ос...ан(т.е. измит)...
            08седемшест5едно513четири

Коментар

Тръгна и тази тема към Юли ...
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Калта предпазва боята от надраскване.

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                  Скучен отговор.

На добра автомивка, където съм редовен клиент и плащам на момчетата малко отгоре. Не съм имал проблеми, освен че един-два пъти не си намерих цигарите вътре. А когато машинката е много кална, даже предизвиква веселба и всеобщо разглеждане от страна на трудовия колектив.

Късметлия съм просто.

Поздрави!
                  И много скромен си
                  [COLOR=red]ГАААЗ до тенекията![/COLOR]
                  [COLOR=palegreen]Спирачките са за страхливите.[/COLOR]

Коментар

наинапред с водоструиката да падне калта и песачинките и после беэ контакно плакна и готово

Коментар

С водоструика специялно за офффроуд машини с по голямо налеганеА за това дето казвате че калта пази боята хич не е така.На мен от тинята ми остават петна,ако поседи с калта няколко дни
                      0885 297985,мтел-Радо
                      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Специално на джипа не съм имал проблем с голяма мръсотия, мие се.

оффтопик: имал съм проблем с колата минах през един бетонов възел и по-конкретно през място наречено "утайник" където се изливат остатъци от бетон. след това, е нема такова търкане .

Коментар

ТРУДНО
                          Обикновено на OMV свалям за 2-3 лева, колкото да изплаша автомивкаджиите.
                          После на която и да е автомивка, преди да е засъхнало като камък.
                          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Автомивката която ползвам, лека кола или кален джип, вътре вънка 5 лв. и без забележка Да е жив и здрав собственика аверче
                            [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
                            [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              Всеки път на различно ОМV
                              Вече не ходя на ОМВ.Последния път останах доста неприятно изненадан.Преди с 5-6 монети от 1 лев успявах доста старателно да си измия колата.Последния път успях за същата сума само да я понамокря...Става дума за ОМВ-Цариградско(до печатницата).Пускаш левче и докато се обърнеш,времето изтекло.Да не говорим,че ни препарат пуска,ни дявол...Налягането на водата никакво...Ей,много се изхитриха някои ,,управители'' напоследъкСега ходя на Ромпетрол-с един жетон от 4 лв се оправям.Най-много два...
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                                ТРУДНО
                                Обикновено на OMV свалям за 2-3 лева, колкото да изплаша автомивкаджиите.
                                После на която и да е автомивка, преди да е засъхнало като камък.
                                Колега,ти трябва в пожарната да я миеш, с дебелия маркуч под високо налягане
                                Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X