Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да се познаем на пътя втора част

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Как да се познаем на пътя втора част

Скъпи колеги,

Искам да Ви кажа с най-голямо съжаление, че тениски и суитчъри НЯМА да се поръчват.

Поне не от мен.

Причината е следната:

Някои модератори, си мислят че от това искам да стана богат, или да прецакам някой като спечеля "много" пари.

Последните 2 дена ме изкараха не коректен към съфорумниците, затова СПИРАМ да се занимавам.

Съжалявам за изгубеното време на всички, както и моето.

Поздрави на всички .

Коментар

Това е лошо. Не коментирам причините за ситуацията, но ако са породени от съмнения в коректността на колегата, тогава нека някой от съмняващите се, който е достатъчно коректен да поеме инициативата. Все пак намирам начинанието за добро, а в крайна сметка избора дали да поръча или не е на всеки от нас.
      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
      LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
        Някои модератори, си мислят че от това искам да стана богат, или да прецакам някой като спечеля "много" пари.

Последните 2 дена ме изкараха не коректен към съфорумниците, затова СПИРАМ да се занимавам ...
        В същност, колегите ти обърнаха внимание, че развиваш търговска дейност, замаскирана като приятелска услуга за съфорумници, и поискаха да се съобразяваш с правилата, които са в сила за търговци.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          В същност, колегите ти обърнаха внимание, че развиваш търговска дейност, замаскирана като приятелска услуга за съфорумници, и поискаха да се съобразяваш с правилата, които са в сила за търговци.
          Щом казваш-така да е. Какво ли разбирам аз.

Коментар

Първоначално публикуван от teopajero Преглед на мнение
            Щом казваш-така да е. Какво ли разбирам аз.
            Абе само той да беше ! - с мед да те помаже човек. Ама от 45 USD на 200 лв. майчем си е баш ....................

При това с предварително осигурен пазар и парата напред!
            TLC 90 1KZ-TE 2000г.
            "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Чесно казано,за момент не ми е минавало през ума за това нещо и не мисля че колегата ще прави търговия.НО както и да е , в крайна сметка всеки решава сам за себе си дали да си вземе...Незнам

Коментар

Ясно е като бял ден колеги .
                култова песен на Ера " Не е лесно да си тиква"...
                Когато ни утърва може , когато не ...... нарушаваш правилата и край .ключ .АНАТЕМА. ТЪРГАШ . и т.н.
                ами защо тогава г-н Явор Вермос сам се опатла в обясненията си към EMPTY ?!?!? ха-ха на такъв "търговец" сам се изпуснал за ЛАПАЧКАТА СИ!
                Цитирам , а вие преценете:
                Герой 1: (Явор)
                Чак сега попадам на тази интересна тема за което съжалявам и можеше да ви спестя много ядове.
                Както повечето от вас знаят аз се занимавам с внос на offroad оборудване от Китай. Тези шнорхели от Китай са два вида, едните са от материал LLDPE същия от който са произведени тези на SAFARI и от обикновено PVC.Тези които сте поръчали от какъв материал са?

Сега се обръщам към колегата teopajer, , колега защото и той е търговец като мен и цената която трябва уж да е услуга към участниците във форума е цена с много добра печалба в нея. Цената на дребно при нас на тези шнорхели е 250лв а цена на едро е 200лв. Цена нето както ти я представяш в тази тема няма да споменавам за да не те линчуват съфорумците и да не разбират данъчните каква печалба правя. Но е много грозно да подвеждаш толкова много хора по този начин че им правиш услуга а всъщност реализираш една добра печалба. То всъщност няма лошо да правиш печалби всички от това живеем, но да лъжеш по този начин е грозно. Има си и установени правила в този форум и ако искаш да правиш търговия в него трябва да се запознаеш с тях.

Ще спомена, че разликата от доставна и продажна цена от 200лв. на шнорхел от LLDPE материал при 10 бройки е над 1000лв.

* БРАВО РАЗБИ ГО ТОЗ ДАЛАВЕРАДЖИЯ!
                ГЕРОЙ 2: (EMPTY)
                Тук нещо не разбрах. Защо на мен ми излезе 330 лв тогава?
                ГЕРОЙ 1(Знаете кой е вече)
                Защото е от LLDPE материал. От PVC са 250лв.

ХА СЕГА КОЙ ЛЪЖЕ

ПОВТАРЯМ ЦИТАТА НА ГЕРОЙ ЕДНО :
                Ще спомена, че разликата от доставна и продажна цена от 200лв. на шнорхел от LLDPE материал при 10 бройки е над 1000лв.

EMPTY Брат и аз не го разбрах това?!?!?
                Кой от кой е по голям.....

Та така колеги ДА ВИ Е ЗА УРОК!!!
                ШНОРХЕЛИ , ЛЕБЕДКИ ,ФАНЕЛКИ , ПАМПЕРСИ И Т.Н. САМО ОТ ГЕРОЙ ЕДНО.

ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА!!!
                0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Брей, брей. Най-врлите демократи най-гласовито се разпищяват, като се приложат законите конкретно към тях. Комунизъм било, нечестно било, несправедливо и така нататък. Тук даже не става дума за закони, а за скромни форумни правила, които всеки от вас е потвърдил, че приема.

Коментар

Аз ще дам само два примера:
                    1.Лебедка 3000 либри-120 лв.
                    2.Компресор двуцилиндров 150л/мин-150 лв.
                    Купувал съм ги от България,от вносители,които съм сигурен,че не си слагат малка печалба.
                    Та Вие си направете изводи за какво става въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Брей, брей. Най-врлите демократи най-гласовито се разпищяват, като се приложат законите конкретно към тях. Комунизъм било, нечестно било, несправедливо и така нататък. Тук даже не става дума за закони, а за скромни форумни правила, които всеки от вас е потвърдил, че приема.
                      Не към мен , но да приемем че е така.
                      Но лично мое мнение е че всеки има право да си търси по-изгодният варянт, sory но моите пари заминаха към Тепетата а не към Бургаският залив и не съжалявам, а и лебедката ще е от там на 1/3 от цените там.
                      0876 0876 89 / salex0666@gmail.com/л.с.

Коментар

Първоначално публикуван от salex75 Преглед на мнение
                        Не към мен , но да приемем че е така.
                        Но лично мое мнение е че всеки има право да си търси по-изгодният варянт, sory но моите пари заминаха към Тепетата а не към Бургаският залив и не съжалявам, а и лебедката ще е от там на 1/3 от цените там.
                        Това си е изцяло твоя работа. Просто, който иска да продава неща във Форума, ще го прави по правилата или ще го прави другаде. Ама на някой цените били такива, на друг - други - това не е наша работа. Статусът ТП не струва колосални пари. Спазването на правилата е безценно.

Коментар

Първоначално публикуван от salex75 Преглед на мнение
                          Ясно е като бял ден колеги .
                          култова песен на Ера " Не е лесно да си тиква"...
                          Когато ни утърва може , когато не ...... нарушаваш правилата и край .ключ .АНАТЕМА. ТЪРГАШ . и т.н.
                          ами защо тогава г-н Явор Вермос сам се опатла в обясненията си към EMPTY ?!?!? ха-ха на такъв "търговец" сам се изпуснал за ЛАПАЧКАТА СИ!
                          Цитирам , а вие преценете:
                          Герой 1: (Явор)
                          Чак сега попадам на тази интересна тема за което съжалявам и можеше да ви спестя много ядове.
                          Както повечето от вас знаят аз се занимавам с внос на offroad оборудване от Китай. Тези шнорхели от Китай са два вида, едните са от материал LLDPE същия от който са произведени тези на SAFARI и от обикновено PVC.Тези които сте поръчали от какъв материал са?

Сега се обръщам към колегата teopajer, , колега защото и той е търговец като мен и цената която трябва уж да е услуга към участниците във форума е цена с много добра печалба в нея. Цената на дребно при нас на тези шнорхели е 250лв а цена на едро е 200лв. Цена нето както ти я представяш в тази тема няма да споменавам за да не те линчуват съфорумците и да не разбират данъчните каква печалба правя. Но е много грозно да подвеждаш толкова много хора по този начин че им правиш услуга а всъщност реализираш една добра печалба. То всъщност няма лошо да правиш печалби всички от това живеем, но да лъжеш по този начин е грозно. Има си и установени правила в този форум и ако искаш да правиш търговия в него трябва да се запознаеш с тях.

* БРАВО РАЗБИ ГО ТОЗ ДАЛАВЕРАДЖИЯ!
                          ГЕРОЙ 2: (EMPTY)
                          Тук нещо не разбрах. Защо на мен ми излезе 330 лв тогава?
                          ГЕРОЙ 1(Знаете кой е вече)
                          Защото е от LLDPE материал. От PVC са 250лв.

ХА СЕГА КОЙ ЛЪЖЕ

ПОВТАРЯМ ЦИТАТА НА ГЕРОЙ ЕДНО :

EMPTY Брат и аз не го разбрах това?!?!?
                          Кой от кой е по голям.....

Та така колеги ДА ВИ Е ЗА УРОК!!!
                          ШНОРХЕЛИ , ЛЕБЕДКИ ,ФАНЕЛКИ , ПАМПЕРСИ И Т.Н. САМО ОТ ГЕРОЙ ЕДНО.

ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА!!!
                          На теб като не стига потенциала да разбереш какво направих за колегите никой не може да ти помогне, никога не съм си крил печалбите, друг го прави, аз съм търговец и от това живея не правя "услуги" както приятеля ти на който адвокатстваш.

Да ти помогна малко, виж какво значи услуга: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=78862
                          Изводите си ги вадете сами
                          Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 10-12-09, 08:30.

Коментар

Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнение
                            Чесно казано,за момент не ми е минавало през ума за това нещо и не мисля че колегата ще прави търговия.НО както и да е , в крайна сметка всеки решава сам за себе си дали да си вземе...Незнам
                            Не знам ти какво мислиш, ама на това да купиш нещо на една цена и да го продадеш на по-висока, обикновено му казват търговия. Естествено, в това няма абсолютно нищо лошо. Лошото в случая е, че търговийката се представя като приятелска услуга. Защо е лошо ли?
                            Ами, на първо място, заблуждаваш колегите си от форума, което някакси не е красиво.
                            На второ място, използваш форума за да реализираш печалба, но го правиш като заобикаляш правилата за такава дейност (например, търговците нямат право да рекламират стоката си където им падне). Ама те правилата са за балъците, пък аз съм тарикатче ...
                            На трето място, хайде да помислим какво става ако някой има някаква рекламация към доставената стока! Ако ти, например, поръчаш на търговец шнорхел за джипка модел Х, пък той ти достави такъв, който не става за нея, ти като клиент ще имаш пълното право да му го върнеш и той няма да има къде да мърда - трябва да го вземе обратно и да ти върне парите. Ако обаче работата е представена като безкористна приятелска услуга някакси няма да е удобно да правиш рекламация на този, който ти е направил услугата, нали ...

Ей за това става въпрос. Иначе, всеки е свободен да развива каквато дейност намери за добре и всеки е свободен да дава парите си на когото поиска.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Не знам ти какво мислиш, ама на това да купиш нещо на една цена и да го продадеш на по-висока, обикновено му казват търговия. Естествено, в това няма абсолютно нищо лошо. Лошото в случая е, че търговийката се представя като приятелска услуга. Защо е лошо ли?
                              Ами, на първо място, заблуждаваш колегите си от форума, което някакси не е красиво.
                              На второ място, използваш форума за да реализираш печалба, но го правиш като заобикаляш правилата за такава дейност (например, търговците нямат право да рекламират стоката си където им падне). Ама те правилата са за балъците, пък аз съм тарикатче ...
                              На трето място, хайде да помислим какво става ако някой има някаква рекламация към доставената стока! Ако ти, например, поръчаш на търговец шнорхел за джипка модел Х, пък той ти достави такъв, който не става за нея, ти като клиент ще имаш пълното право да му го върнеш и той няма да има къде да мърда - трябва да го вземе обратно и да ти върне парите. Ако обаче работата е представена като безкористна приятелска услуга някакси няма да е удобно да правиш рекламация на този, който ти е направил услугата, нали ...

Ей за това става въпрос. Иначе, всеки е свободен да развива каквато дейност намери за добре и всеки е свободен да дава парите си на когото поиска.
                              Всичко точно ... Разбрахме каква е ситуацията ....

Коментар

Еха, чак пък толкова да се забогатее... Както и да е, няма да коментирам тази тема, само ще помоля някой ако може да качи някъде предницата и задницата на тениската, не цялата, а само картините които се поставят (логото на сайта, и джипа който се спуска), благодаря предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X