До: Плюсове и минуси при купуване на кола втора употреба
Аз просто си харесвам коли, които не мога да имам и се наслаждавам, на каквото и да карам, когато и да карам. Няма универсален вседеход, така няма и универсалната ултра машина за всичко и всеки вкус. Така де, нека е пъстро и разнообразно, че да не изтъпеем от скука.
Аз просто си харесвам коли, които не мога да имам и се наслаждавам, на каквото и да карам, когато и да карам. Няма универсален вседеход, така няма и универсалната ултра машина за всичко и всеки вкус. Така де, нека е пъстро и разнообразно, че да не изтъпеем от скука.
) си част, колкото не са успели да поемат при преминаването си от южната граница на Германия до (забележете) Единбург. Е ако вярваме на това изследване излиза, че е по-добре въобще да не караме автомобили по нашите родни пътища, респективно управниците и държавата, няма нужда да прави такива и един ден просто всички Българи дето искаме да караме че станем съфорумници

Защото ако си закупиш автомобил на 1.5 година с международна гаранция 3 години и под 50 000 км печелиш почти всичките предимства на новия автомобил, но заплащат половината от цената. При внимателно търсене можеш да направиш и по-добра сделка.
.
Коментар