Колеги по съвет на колегата от Плевен Бочев да коментираме недостатъците на колите втора употреба в отделна тема, пускам на Вашето внимание това с молба да споделите опита си в това отношение пък дано да помогне на някой да не се опари ,което е много присъщо за търговията с тези неща.
Аз лично всички коли които съм купувал втора употреба са били над 200000 км ,независимо за колко са ги представяли и практически след 50 000- 60 000 км пробег ми се е налагал тотален ремонт на ходоват част.На новите този ремонт се е налагал след 180 000-200 000 км.
Аз лично всички коли които съм купувал втора употреба са били над 200000 км ,независимо за колко са ги представяли и практически след 50 000- 60 000 км пробег ми се е налагал тотален ремонт на ходоват част.На новите този ремонт се е налагал след 180 000-200 000 км.
Естествено никой не ми спомена за тези "подобрения" по конструкцията като я купувах (а и не си личеше
) купено от Германия - от първи собственик, уж супер поддържано, изглежда супер, сервизни документи (книжка, прегледи ...) от сервиз на Chrysler, абе всичко както си трябва... Аз обаче вече не вярвам и водя колата на TUV (техническата инспекция там) - всичко ОК! Аз спокоен купувам. (колко наивно, нали 
. От опита който имам и познатите които са си купили нова кола мога твардо да заявя, че от BG да си купиш нова кола няма никъкъв "+". Тук дилърите се даржат много гадно. Докато си купиш кола са много мили и готини. След като броиш парите всичко свършва. Не дай си боже да ползваш гаранцията става ужас. Едно мотаене, едно мрънкане. Давам пример. Моя кум си взе seat leon FR. Може би най-скъпата кола която са продавали сеат някога в българия от както са тука + комплект джанти + много още екстри допълнително!!!!!!! Сеат държат 0.1% от пазара на БГ. На въпроса искам и ключодържател на сеат FR отговора е бил трябва да доставим и ще струва около 50 лева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! после ттябваше да ползва сервиза гаранционно и някакъв калъф дето кара кола за 2000 лева му каза че е много претенциозен. Да не говорим за мотопфое, там коментарите са излишни
. Трима приятели които са си купили нови коли и не се познават казват ,че от БГ няма смисъл да си копуваш нова кола. Виждал съм и в германия как се копува кола. Нали занаете как е в БГ, е няма нищо общо. Съгласен съм,че е по-добре да да си купиш до 1 година кола. Много е по евтина на малко километри, а на практика си е чисто нова. За по старите коли от европа си мисля, че няма човек, който да смени всичко на колата, тя да е перфектна и на малко километри и да я продаде за малко пари. Поне аз си мисля, че такива хора няма.
Коментар