Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко ви харчи вашият 4х4?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нива 1.6, 5 ск., изпарител Bedini 50 KW (С големината на консерва Русенско) 9л. извънгр., 14л. градско газ. С гуми MALATESTA COBRA NT1 + 2литра отгоре.
    Прикачени файлове

Коментар

• Re: Колко ви харчи вашия 4х4?

Пати, 1997 - 3.3л V6 автоматик бензин (само 95)

и градско и извънградско - доскоро мислех, че е 15/100 като го преизчислих с калкулатора на гуми, оказа се под 13/100

Ако разкарам стария катализатор дали няма да се пооправи разхода?

Коментар

Първоначално публикуван от Pathfinder Преглед на мнение
        Пати, 1997 - 3.3л V6 автоматик бензин (само 95)

и градско и извънградско - доскоро мислех, че е 15/100 като го преизчислих с калкулатора на гуми, оказа се под 13/100

Ако разкарам стария катализатор дали няма да се пооправи разхода?
        Първото нещо което правя е да махна катализатора.

Коментар

Да де, само дето аз имам ламбда сонди и преди и след катализаторите (4бр от едните и другите)
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Да де, само дето аз имам ламбда сонди и преди и след катализаторите (4бр от едните и другите)
            Ами някой електрончик да ти направи генератор на импулси за да лъжат сондите и сбогон на катализатора.

Коментар

Натам вървят нещата. Пък и ако я газифицирам ще се шашнат ако са без симулатор
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Натам вървят нещата. Пък и ако я газифицирам ще се шашнат ако са без симулатор
                за тоя самолетен мотор ще ти трябва цял багажник изарители и един къстъм бидон за газ добре че отзад си кат фургон
                no signature no problems

Коментар

Гранд Чероки 4.7
                  Офроуд 14-16л/100км
                  Бензин -92

Коментар

е на мен тогава ква ми е делаверата че съм на нафта.пак толкова харча и аз.само дето гранда цепи мрака,а аз за всяко изпреварване смятам с калулатор скорост и разстояние.. дали ще успея или не.
                    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

До сега не съм го казвал разхода на оффроуд защото като слушам другите какъв разход дават в гората и си викам сега някои ще каже че лъжа. Обаче го засичам вече година. В първия момент и аз не повярвах.
                      А Братчет на теб далаверата ти е огромна. Гранда в града гори като змеи. А аз карам предимно градско. Ако имаше Гранд Чероки с читав дизелов мотор като твоя можеше и такова да карам. Знам ли.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        Ако имаше Гранд Чероки с читав дизелов мотор като твоя можеше и такова да карам. Знам ли.
                        Пламене,не ти ли харесва този 2,7 или нямаш наблюдения?Брат ми се е вторачил в него ,вече 10 дни само това се говори. Извинявам се за оффтопика.
                        B+

Коментар

Харесва ми да. 163коня комонреал. Не знам Гранда как върви с него но на ML-а му е напълно достатъчен.
                          Много е икономичен. При извън градско разхода трябва е 8-10.
                          Здрав и надежден. Е не повече от 4.7 но все пак.
                          Според монтйорите в БалканСтар има малки болешки по електрониката. Дебитомер датчици някви и други подобни дреболии които се дължът по скоро на некачествена нафта отколкото на лоша изработка.
                          Преди една година ГрандЧероки с такъв мотор под 50 000лв нямаше. Така че аз реших да имам 15 000лв за бензин в повече от колкото да карам икономичен дизел. Сега вече може да се намери на 35-40 000лв но пак трудно.

Коментар

Мда, 17к Е в София. Казвам му с този оперативен лизинг ,дай да вземеме едно HEMI,за 4-5 месеца да го "друсаме" яко,той не ще. Българинът иска свое.Лично.Нищо ,че прави гимнастики да изпише разход с лизинга . За 10часа ще му сложа номера Schwäbisch Hall. И без това цяла София кара на номера SHA.
                            B+

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Гранд Чероки 4.7
                              Офроуд 14-16л/100км
                              Бензин -92
                              vvvvvv
                              ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA

Коментар

Чероке2,8 2003г автоматик эимата в града 13л,лятото11,5 ,иэвънградско-при 100км/ч-8л,при120-9л,при150-10л При150е на 2900об/м,червените обороти са от 4250
                                ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X