Нива 1.6, 5 ск., изпарител Bedini 50 KW (С големината на консерва Русенско) 9л. извънгр., 14л. градско газ. С гуми MALATESTA COBRA NT1 + 2литра отгоре.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко ви харчи вашият 4х4?
Свий
X
-
Re: Колко ви харчи вашия 4х4?
Първоначално публикуван от Pathfinder Преглед на мнениеПати, 1997 - 3.3л V6 автоматик бензин (само 95)
и градско и извънградско - доскоро мислех, че е 15/100 като го преизчислих с калкулатора на гуми, оказа се под 13/100
Ако разкарам стария катализатор дали няма да се пооправи разхода?
Коментар
-
Да де, само дето аз имам ламбда сонди и преди и след катализаторите (4бр от едните и другите)
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеДа де, само дето аз имам ламбда сонди и преди и след катализаторите (4бр от едните и другите)
Коментар
-
Натам вървят нещата. Пък и ако я газифицирам ще се шашнат ако са без симулаторВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеНатам вървят нещата. Пък и ако я газифицирам ще се шашнат ако са без симулатордобре че отзад си кат фургон
no signature no problems
Коментар
-
е на мен тогава ква ми е делаверата че съм на нафта.пак толкова харча и аз.само дето гранда цепи мрака,а аз за всяко изпреварване смятам с калулатор скорост и разстояние..дали ще успея или не.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
До сега не съм го казвал разхода на оффроуд защото като слушам другите какъв разход дават в гората и си викам сега някои ще каже че лъжа. Обаче го засичам вече година. В първия момент и аз не повярвах.
А Братчет на теб далаверата ти е огромна. Гранда в града гори като змеи. А аз карам предимно градско. Ако имаше Гранд Чероки с читав дизелов мотор като твоя можеше и такова да карам. Знам ли.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеАко имаше Гранд Чероки с читав дизелов мотор като твоя можеше и такова да карам. Знам ли.Извинявам се за оффтопика.
B+
Коментар
-
Харесва ми да. 163коня комонреал. Не знам Гранда как върви с него но на ML-а му е напълно достатъчен.
Много е икономичен. При извън градско разхода трябва е 8-10.
Здрав и надежден. Е не повече от 4.7 но все пак.
Според монтйорите в БалканСтар има малки болешки по електрониката. Дебитомер датчици някви и други подобни дреболии които се дължът по скоро на некачествена нафта отколкото на лоша изработка.
Преди една година ГрандЧероки с такъв мотор под 50 000лв нямаше. Така че аз реших да имам 15 000лв за бензин в повече от колкото да карам икономичен дизел. Сега вече може да се намери на 35-40 000лв но пак трудно.
Коментар
-
Мда, 17к Е в София.Казвам му с този оперативен лизинг ,дай да вземеме едно HEMI,за 4-5 месеца да го "друсаме" яко,той не ще.
Българинът иска свое.Лично.Нищо ,че прави гимнастики да изпише разход с лизинга .
За 10часа ще му сложа номера Schwäbisch Hall.
И без това цяла София кара на номера SHA.
B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеГранд Чероки 4.7
Офроуд 14-16л/100км
Бензин -92ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA
Коментар
-
Чероке2,8 2003г автоматик эимата в града 13л,лятото11,5 ,иэвънградско-при 100км/ч-8л,при120-9л,при150-10лПри150е на 2900об/м,червените обороти са от 4250
ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар