Обява

Свий
Няма добавени обяви.

икономичния джип 4х4. Разход....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

аз пак неразбрах какъв джип ми препоръчвате за моята цел..

Коментар

а ти какъв искаш - бърз или икономичен? Галопера е /сравнително/ икономичен, ама ти е бавен нали? /затова го продаваш/

Вземи си Теракан - върви до 180кмч и пак харчи толкова /10-12 на 100/...

Ако взимам Гранд Чероки, със сигурност не бих взел дизел...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

искам да е що годе икономичен ... абе с една дума да не харчи повече от 12 на 100 км... а да галопера е бавен признавам.. а м/у другото твоя колко харчи... и още един въпрос за колко мога да го продам..? 2000 год.

Коментар

За колкото дадат -това е закон. Ти искаш, купувачът дава.Той решава,обаче дали и колко.
          B+

Коментар

V93 от форума си купи миналата седмица, при това 2000 година...
            Ако не го караш, защо не го дадеш за продаване в ИНДКОМЕРС... Хората с пари ходят там - даже НВ Симеон 2-ри...

моя харчи 11-12 до 13, свалял съм разхода и до 10...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

имаше едно Volvo Xc 90 tdi 2003 za 53 000 от някъква фирма ***аоту ставаше на бартер с доплащане но като се обадих го бяха продали..
              ИНДКОМЕРС на какъв принцип работят.. ?

Коментар

Първоначално публикуван от PopaleksoV
                ... и още един въпрос за колко мога да го продам..? 2000 год.
                За ориентация - търсене на http://www.mobile.bg. А оттам нататък вече си е Ваше решение съобразно състоянието на джипа и желанието Ви да го продадете. Поне на мен ми се струва, че с анонс от 20,000 лв или повече продаването ще е по-бавничко, ако изобщо се случи.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

надявам се да е от 17 000 до 20 000 защото съм 1-ви собственик все пак.. а и имаше период да го карам само зимата 2-3 месеца..

Коментар

Първоначално публикуван от PopaleksoV
                    надявам се да е от 17 000 до 20 000 защото съм 1-ви собственик все пак.. а и имаше период да го карам само зимата 2-3 месеца..
                    Ами, общо взето, в този диапазон са актуалните оферти, като вече ще си зависи от конкретната кола (екстри, пробег, състояние).
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Обаче Волво ХС 90 НЕ Е ДЖИП! Който си го копува като такъв после много съжалява...Това е едно високо комби с вид на джип. То даже няма пълноценна 4Х4 трансмисия - само вискомуфта която позавърта задните колела ако предните почнат боксуват...Същата трансмисия е на една елементарна Вектра 4Х4...Това ли ти трябва? Съмнявам се...
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

абе да ви кажа чесно нещо такова ми трябва ... щото както казах имам лада нива 1.7 а във фирмата ни работниците ползват УАЗ от старите...но успяхте да ме убедите че всички марки които харесвам не стават.. мисля да не избарзвам с покупка и да се стремя кам новата тойота....

Коментар

До: икономичния джип 4х4. Разход....

колегата има такъв и му дава среден разход 16-18

Коментар

Първоначално публикуван от jey Преглед на мнение
                            колегата има такъв и му дава среден разход 16-18
                            Колега, без да се обиждате, но тази тема е на почти три години /от 23-01-06, 14:47 е последната публикация/. Иначе сигурно сте прав. Дискусията за икономичния джип 4х4. Разход.... май е постоянна. Поздрави!
                            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                            First impression is not always true. Get inspired.
                            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Здравейте, относно разхода на 4Х4, мога да споделя само малко относно БМВ Х5. Имам такова от около една година и съм го покарал доста. Разхода е според карането, това е ясно на всички предполагам. Като кача детето и съпругата и като си карам спокойно - около 100 - 120, колата ми дава разход 9-10 литра. Ако със съм и се правя на състезател - 12. Говоря за извънградско - Благоевград - София. Пътя е натоварен и скорост повече от 100 може да се развие само на няколко места но за растояние не повече от 20 километра. Няколко пъти съм ходил и до Атина в Гърция и тогава пък ми дава разход 8,6 на компютър - среден разход Благоевград - Атина. Но пак казвам със скророст около 120 (заради детето). Никой не ми вярва че дава такъв разход, но на компютъра си пише - факт.
                              Предишния собственик не е имал разход под 13, няма значение градско или извънградско, ама той си е определено състезател и под 120 пък не кара никога, ако е възможно. Забравих да кажа че БМВ-то е 3,0 дизел, 218 коня.
                              Друг случай имам и Нисан Терано ІІ - 2,7 ТД. определено ми харчи около 10, ама не съм го засичал точно (пък и компютър няма ). На включено и предно предаване също не съм имал възможност да го засека разхода. Колкото си има в резервоара обаче си ги харчи. Ходих обаче веднъж до Охрид и съм карал с около 80 километра в час, защото не познавах пътя и не познавах македонските полицаи, та тогава го засякох и ми даде 8,5 разход. Направо не повярвах но беше факт, засекох го на пълен резервоар и до светване на лампата и пак допълване до горе.
                              Колкото до части за Нисана не съм плащал кой знае какви цени - смяна на почти цяла предница, тампони, накрайници, амове и други такива - до 1000 лева с труд.
                              За БМВ-то не мога да кажа защото не съм сменявал още нищо пък и колата е много пазена. Предишния собственик знам че е сменявал лагери на главините - 300 лева с труд.
                              Хубавото на БМВ-то е че можеш да караш като пенсионер -да се возиш както казва един приятел а не да караш, пък ако ти се наложи става един направо спортен автомобил. На завоите е като лека коле не като висок джип, явно центъра на тежеста е доста ниско пък и гумите са около 315. Гъзарията си е отделно, тя мене не ме вълнува толкова колкото есктрите в него.
                              Дано съм бил полезен с инфото.
                              Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X