Обява

Свий
Няма добавени обяви.

джип Шкода !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стефан
    Примерно така и изглежда чисто битово коефициента на надеждност. Предмета може да е колкото си иска лъскав, с такъв показател единица в момента на изчерпването на проектния ресурс ще рухне внезапно и без предупреждение, часовете нали са минали? Нататък сам сте си виновен господине, рекламацията не се приема. И влизаш в безкраен ремонт.
    забравяш една много важна подробност - "лъскавите возила" са за хора, които могат добре да си направят сметката... Не за любители на "направи си сам"!

Смея да твърдя, че в момента не се предлагат лъскави возила, които да изкарват по-малко от 3 години без сервиз /освен ако бензина и маслото са резервни части / По мои наблюдения нуждата от сервиз идва след 4-5 години при това говориме за възможно най-евтини нови "лъскави возила"
    Всеизвестно е, че надеждността на всички соцвозила беше далече от този срок, а колко им е бил адекватен сервиза, знаят хората които са търсели "части за Фиати"
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Айде още едно пристрасно мнение.Аз също съм в подкрепа на шкодите.Шест години карах 105 в София докато следвах висшето си,а преди това баща ми още около 20 години.Няма грешка машинката.Не е нужно да я сравняваме с руските возила защото и там е пристрастно мнението на останалите.Въпрос беше на престиж да караш примерно Лада.А тези с шкодите-нещастници:-).Наистина слабите им места са задните полуоски,но...По отношение на термостата-също.Там много важно е да се обезвъждуши както трябва.Голям чалъм си е.Но направиш ли го забравяш за него.Жигуладжиите(без да обиждам някой)не ги харесваха защото бяха много слаби като двигатели.Така е.Сега от шест години карам Октавия и съм изключително доволен и от нея.Никакви ядове до сега.Дано продължи и за напред така.
      Мислете с главите си като се изказвате а не със сърцето.Така ще стане много по-интерсна дискусия от която някой може да научи нещо.

Коментар

Така им се пада на гадните Шкоди!

Коментар

Еха-а-а! Голям кеф!!!!

Коментар

Не съм съгласен с неуправляемостта на шкодата - никога не съм имал проблеми с леда и снега. Бях в Силистра зимата при обявено бедствено положение, когато около пътя имаше преобърнати и изоставени коли, а военните прибираха хората с БТРи...
            Шкодата беше от малкото автомобили, които се движеха...
            Само дето разходът стана като на газ53. Със силно обледенена шкода и смачкан таван от паднало дърво се прибрах в София. Жигулките бяха безпомощни тогава. А моите гуми бяха "Вида смърт" ....
            Колкото до загряването и падането на колела - по-често виждам жигула с изваден шарнир, отколкото шкода със скъсана полуос...
            Счупил съм 4 (четири лади) и имам база за сравнение.
            Никога не ми е загрявала. То би било резил кола, събираща 13 литра антифриз да загрее. Водата замръзва зимата и за това се използва антифриз Много по-интелигентно и прецизно е направена от ладата. Освен това когато карах лада стигах на работа уморен. Няма по-неудобна кола.
            Колкото до това дали трябва да мразим чехите - мисля, че те имат повече основание за омраза към нас
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

А, не! Чехкинчетата са си виновни сами! Кат по-млад вярвах че съм длъжен да се оженя за всяка жена, която съм целунал, тогава що съм ерген, а?

Коментар

Пак от****ме темата. Нали беше за джип на Шкода?

Коментар

Ти сега кво искаш да кажеш, че ако имаш джип Шкода трябва да отказваш на чехкинчетата ли?

Коментар

О-о-о Стефчо, напротив, ама бях збравил тая тема как почна и съвсем случайно видях заглавието й. Та затова се сетих.

Коментар

Шкодата беше от малкото автомобили, които се движеха...
                      Имаш дяволски правилни наблюдения!
                      Защо се въртим толкова около Шкода 120?!? Просто тя беше джипа измежду ония коли едно време. Същата концепция като на Шлесер, който озадачи мнозина на Париж-Дакар
                      С ръка на сърцето трябва да спомена и ЗАЗ 968, въпреки чувствата ми към руската техника

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод
                        Защо се въртим толкова около Шкода 120?!? Просто тя беше джипа измежду ония коли едно време.
                        А, не! Джипа беше Москвич 412, имал съм и Шкода и всичките възможни извращения от онова време, но москвето си беше цар по гаден външен вид и издържливост...

Коментар

Абсолютно съм съгласен с Вълка.Това , което съм правил с Москала , и което съм виждал да правят с този автомобил не подлежи на обяснение, защото противоречи на здравия разум , а и трябва да се види , за да може да се оцени.Жалко , че преди20 год. нямах видео камера , а то сега света щеше да притежава уникални кадри за безкрайностите на човешкото въображение и странностите на същото.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                            Силно подозирам че съвсем скоро ФВ-то ще остане пародия на Шкодата. Новите им мотори май-май вече го надминаха. Нямам никакви причини да обичам чехите. Обаче в крайна сметка света се е учил от тях да прави и автомобили, и локомотиви, и пушки... Да не говорим за технологичната култура. Най-продавания вестник в германските индустриални провинции е Хюриет ...
                            Евала Стефане и аз имам някакво необяснимо пристрастие към Чешкото машиностроене. Имал съм и Шкода и Лада и Лиаз и Зил WV и т.н. но чехите бавно и настъпателно си го извоюват.

Коментар

Те просто се връщат в играта. Кой ги знае къде щяха да са сега ако френците и ингилизците не ги бяха прецакали през 39-та.

Коментар

Големи хвалби , брей !А какво успяха да направят суперчехите за 15 години?Нищо повече , освен да копират Фолксваген!Посочете поне една тяхна собствена разработка след 90-те?Сега пък джип "Шкода"-с ходова част и мотор на VW , само екстериора може би е техен и той въобще не е най-впечатляващата му страна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X