Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли направили бартер на джипката си за обикновен автомобил?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бихте ли направили бартер на джипката си за обикновен автомобил?

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    А Туинго с 35ици виждал ли си. Ако си взема може и да видиш.
    Между другото не си съвсем прав за това че джиповете изморяват при извънградско. Не знам от къде си правиш тези заключения но има доста марки които возят почти като лимозини.
    Не ме изморява джипа, купил съм го най вече за уйкендите, за да си почивам, приятно ми е да го карам, ускорява страхотно, изпълва ме с удоволствие. Дори когато дърпам платформа пак не се изморявам и пътувам доста бързо.
    Лекия автомобил /Volvo S80/ също е много приятен и с него, когато пътувам извън града стигам по-бързо т.к. центъра на тежестта му е много ниско и по хубави пътища /без дупки/ мога да поддържам по-висока скорост.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аз съм собственика на тая обява.
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=27729
      Промяната в лайфстайла ме накара да се разделя с джипа - семейството ми нарастна с един член. Взех баничарка - детска количка корита сакове с багажи - побира всичко. Въпроса опира до това да си построиш приоритетите. Сега вече работата ми изисква джип за къси разстояния, затова се разделям с втората кола в семейството. Всичко се продава... според случая
      Tundra 2011 4X4
      RAV4 2009 4X4

Коментар

Става дума ако е тунингован спецялно за гората, с какво ли не и ако смяташ че е приятно да караш примерно от България до Германия с 35" гуми за кал, няма проблеми...

Коментар

Истината за мен са две коли.едната спортна,другата джипка,ако имате Вранглер стават 3/той е предимно за кеф по чукарите/ или както му казват в америка фъни кар

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
            Истината за мен са две коли.едната спортна,другата джипка,ако имате Вранглер стават 3/той е предимно за кеф по чукарите/ или както му казват в америка фъни кар

Аз съм на същото мнение !!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
              Според мен колегата е пуснал анкетата с идеята по принцип бихме ли минали от карането на джип на лек автомобил.Не става въпрос въобще дали е изгодно или не.Ако продадеш изгодния автомобил и пак си купиш джип/по-нов/,то си на същата /теоретически/позиция,тоест не сменяш возилото, щото то пак си остава джип.Да не говорим,че хората не са глупаци/Мерцедес 2000год. за Нисан Патрол1991г,изподран в драките и храсталаците ,поочукан тук там......е те такива оферти нема/.Разграничете идеята.А тя е ще минете ли от карането на джип на каране на автомобил.
              Лично аз НИКОГА ,ама НИКОГА няма да подменя джипа за автомобил.За мен джипа е не само начин за придвижване,той е начин на живот.Никога не бих заменил свободата да отида където поискам/разбира се и това си има граници/,с ограничението...."с кола до там не може да се стигне".....,никога не бих изоставил приключенския дух който ме обзема при всеки досег с машината,никога.......доста се разписах.......който може да ме разбере ...това е достатъчно.Поздрави.
              off roada е като Дзен. Преди човек да започне да учи Дзен, за него планините са планини и водите – води. Но когато с помощта на добър учител надникне в истините на Дзен, планините вече не са планини, нито водите – води; по-късно обаче, когато наистина достигне [сатори], планините отново са планини, а водите – води.

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                И мотор си требе,и не един .Чопър кога настроението ти е тежкарско, пистарка кога ти е набримчено, ендуро кога искаш да побегнеш от себе си дори
                Тоест кола,джип,три мотора,и един трактор кога те натисне селянията
                От моторите не слизах повече от 15 години и сега сутрин колената ми щракат като руска тресчотка и в моменто на село ми седи едно ИЖе за екстремен офроуд
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

След натоварената седмица е приятно да се почувствуваш свободен от разни пътни ограничения ,канавки ,бордюри и разни препятствия за делничния автомобил които джипката не забелязва по пътя си.
                  Аз също съм за варианта с две коли миниван за през седмицата и добре оборудвана джипка за свободното време.Пиша миниван защото като свикнеш да гледаш пътя от високо после с лека кола е малко кофти.
                  Последно редактирано от Николай Колев; 02-03-08, 21:59. Причина: правописна грешка
                  Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
                  Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

ММММММ да джипа си е джип. Още повече за условията в които се налага да живеем. Аз лично си мисля, че ако имам финансова възможност не бих заменил джипчето си за кола...а бих си взел още един джип, ама наистина за хард-изпълнения, а пък това сегашното си ми върши идеална работа за ежедневието, а пък за рационалност няма равен. Все пак семейството иска пространство на път

Коментар

Абе не се знае как ще те завърти живота,но докато мого да ги подържам ще се радвам на джипа и ще пътувам с колата
                      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

хората са казали никога не казвай никога... по скоро бих си купил кола, но бартер на джипката само с джипка...
                        Колокото по-як е джипа - толкова по-търсен е трактора... :twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от mesiata Преглед на мнение
                          хората са казали никога не казвай никога... по скоро бих си купил кола, но бартер на джипката само с джипка...
                          Ти си месия ,лесно ти е
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Никога!
                            И пиян да съм пак няма да го направя
                            Те т'ва е Баце...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Ти си месия ,лесно ти е
                              освен лесно ми е и весело
                              Колокото по-як е джипа - толкова по-търсен е трактора... :twisted:

Коментар

не, не бих , защото ми доставя удоволствие при каране
                                емил златков
                                паджеро 2.5тд
                                ве стром 650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X