Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли направили бартер на джипката си за обикновен автомобил?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бихте ли направили бартер на джипката си за обикновен автомобил?

Не бих сменил джипката си за кола, но бих я сменил за друга джпка по добра.
    0898496264 -Пламен

Коментар

От скоро карам джип и днес като си седнах във вектрата,си помислих,че съм на земята.Закарах я на мивка и довечера се зазимява в гаража
      Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
      Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Твърдо НЕ!

Много по-добре се пътува когато стоиш по-високо на пътя.Другите участници в движението обикновено се съобразяват с по-големите.Нощно време също е по-удобно,защото по малко те заслепяват насрещно движещите се.
        За проходимостта няма да говоря.

Коментар

Напълно подкрепям колегата преди мене, на джип съм се качил от около месец но вече съжалявам що не съм го направил иоще от зората на моята среща с автомобилите, на SUV де, бая далече съм от истинските джипове но все пак усещането и разликата от кола е голяма, единствено може да ми липсва по споертния дух на карана ама тва беше когато бях по малд, сега обичам да си пъркам критко
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
          Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Челосах си колата и я продадох на хубави пари... както и да е, взех си Витарата. Ми тя си върви като лека кола, има си всичко ноебходимо, гори ми като лека кола... НЕ! Няма да я сменя Много хора казват, че които се е карал джип на кола не иска и да чува.
            0884 626 333

Коментар

Първоначално публикуван от mishev3006 Преглед на мнение
              От скоро карам джип и днес като си седнах във вектрата,си помислих,че съм на земята.Закарах я на мивка и довечера се зазимява в гаража
              Cлед 2 дена по горите разбрах,че ще ходя 30 мин. по къcно на море и 1 чаc по рано на пуcия
              Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
              Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Не бих се отказал от чувството, че мога да стигна навсякъде и по всяко време. Вярвам, че и други колеги го споделят. Пламен - Toyota Land Cruiser 90 3.0TD

Коментар

Мм, по-скоро бих сменил джипката + колата на жената + още нещо, за "по-пипнат" джип

Коментар

От джипа като си седна в колата и ми е някак криво. Даже обмислям вариант колата да се продаде Така че твърдо нье
                    Range Rover P38 2.5DT
                    Audi A4 1.8T quattro
                    [B]"Ако нищо друго не ти свърши работа - прочети инструкциите."[/B]

Коментар

Никога не бих си разменил джипа за лек автомобил, все пак джипа сие джип. Всеки който е седнал на джип веднъж тррудно може даго накарш да слезе от него. И както се казва Умиране има оттърване няма.

Коментар

Да ама НЕ! Джипката не сменям за никаква лека кола!
                        Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ

Коментар

Мдааа , доста интересни мнения . Особено от хора , които от 3 месеца имат джип и при това той е първия им автомобил ( сигурно изключват моточасовете в учебната кола).
                          Интересно как биха се почувствали хората , които обичат да гледат пътя от високо , ако се качат във влекач Скания или Волво например .
                          Като слязат после по стълбата и седнат в джипа , ще имат чувството че сядат на земята .
                          И понеже анкетата е леко наивна ( да не кажа детинска ) , аз пък немедленно търся мераклия на когото да си дам джипката за един Мерцедес- Бенц , S-класа. Може и да не е съвсем нов . И `2000 -та ме устройва . Само да не иска доплащане .
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Това не е разумно. Нищо против за Мерцедес, но без да се лишавам от джипка.
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Здравейте!Явно това ще е темата която ще се сдобие с моето първо мнение Досега само четях ,но тук мога да споделя моето виждане...
                              Вмомента имам два автомобила ,а един ми стига.Пък и разбирам много добре колко хубаво би било макар и малко да кривна от асфалта
                              И обмислям като си пусна колата за продаване да има и опция за бартер ....Естествено кой ще се навие незнам ...Може би никой...Така ,че се надявам не след много време да заменя едната кола за машина 4х4 .
                              Поздрави на всички!
                              Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Винаги съм харесвал 4х4, карал съм Land Rover, Газ, УАЗ и др., а от 1995 - лична Нива. Наред с всичките й недоделки (конструктивни и производствени) мисля, че е най-добрия баланс цена/качество/проходимост/подръжка от достъпните ми джипове. За семеен дълъг път не става, пробвах няколко пъти, направо си е мъка - особено през лятото. Решението е джип + добра лека кола. По-скъпо е, но ... хубаво и евтино няма ... поне в моя живот .
                                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X