Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли направили бартер на джипката си за обикновен автомобил?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бихте ли направили бартер на джипката си за обикновен автомобил?

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
    И това е лечимо... реже маркучите на хидравликата на волана и е готов
    Ц, не помага. Аз през седмицата мога да си взема Нивата от любимата жена само с два кръга преговори и заявка 1 ден по-рано. Уточнение - жената е под 50кг, а Нивата вместо хидравлика има добре известният фитнес-уред.

Коментар

Гласувах с НЕ.Не ми се слиза от джипа бе.

Коментар

Аз пък си имам и лека кола и джип, та не ми се налага подобен избор. Ако трябва да имам само едно МПС бих предпочел междинния вариант - SUV.
        Напоследък обаче категорично се чувствам по-добре и в града с джипа.
        Например мога да го паркирам на недостъпни за дедрата ми бордюри, не ми пука от дупките или от таксиджиите...
        Освен това когато трябва да изляза от малка на голяма улица с колата се налага да чакам доста докато някой се смили и ме пропусне, докато с джипа е достатъчно само да му се покаже муцуната и спират
        Иначе много обичам въпроси, като "защо ти е мотор, като имаш две коли?"
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Никога.Само за по-нов и добър.

Коментар

По скоро обратното! Вмомента карам бус ТРАНСПОРТЕР Т4 /7+1/ и бих го заменил за джип, ама едва ли някой ще се навие!!!!!
            Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
            VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB

Коментар

ситроенчето си е за града, минивана за дълги пътувания със семейството, Джипа си е за ... знаете, а спортнака колица за командировки. Мотора за насело до магазина (не се заяждам), а за ВЪВ пещерата ... каска, челник и ботушки.
              Имам предвид - бихте ли сменили бирата за паржолата - ако имам работа само по дестинацията София-Пловдив по 2-пъти дневно всеки ден и нямам опцията "И", много ясно, че ще го сменя. Според мен точно това е последната опция "в краен случай".
              Ако има смяна на начина на живот, нормално е да има и смяна на возилото. Имам познат, който всяка зима си зама джип и всяко лято го продава и си всима я игълче, я ферарце... сменя си ги сезонно.
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

преди да се кача на джип/Вседиход/ нямах претенции за автомобил,но от както карах джип,това да си купя такъв ми стана мечта.2г. гледах само джипки и накрая купих,като приятели с джипове непрекъснато ми повтаряха,че веднъж качиш ли се на джип,друга кола няма да погледнеш.............и излязаха прави

Коментар

Не бих се разделил с Рейнджа заради лека кола. Ако изпадна в крайна финансова нужда, бих го продал за пари, но да го заменя никога! Много ми е легнал на сърце, страхотна кола с изключително рядка комплектация.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Никога!Обичам си грозника(влюбен съм в него)
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Единствения лек автомобил за който бих си сменил джипката е corvette! Не бих устоял - тази кола ми е мечта от пубертета. Според мен а и според повечето, да не казвам всички, който е седнал да кара джипка не му се седи на земята

Аз като карам рънъра и после фокуса винаги си набивам петите, като излизам от леката кола
                      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Има доста смисъл в това джипката да си е джипка и да се ползва за това, за което е създадена, а 1 лека кола да се ползва през останалотео време. Пояснявам. Сериозно тунингована джипка не е по-подходяща за градско от малка икономична кола, независимо от дупките, нито пък може да се сравни с магистрален звяр, който с лекота те вози 3000 км, а в джипката още на 1-вите 500 си преуморен...

Коментар

Последните десет дена съм от сутрин до вечер в масла.
                          На жена ми сигурно вече почнах да и липсвам защото предложи да продам двата джипа и да купим две Рена Туинго. Черни, автоматик. Някой и казал че не се разваляли, пък джипките все ремонти искали. Така съм щял да имам повече свободно време.
                          Добре че не знае, че тая калинка струва колкото два амортисьора.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                            Последните десет дена съм от сутрин до вечер в масла.
                            На жена ми сигурно вече почнах да и липсвам защото предложи да продам двата джипа и да купим две Рена Туинго. Черни, автоматик. Някой и казал че не се разваляли, пък джипките все ремонти искали. Така съм щял да имам повече свободно време.
                            Добре че не знае, че тая калинка струва колкото два амортисьора.
                            Купи и 1 калинка /червена де, да си е калинка/ автоматик и нека времето покаже колко се чупи и има ли това изобщо нещо общо с тунинговането на здрави джипки. То какво може да и се тунингова изобщо??? Така де, нищо не пречи човек да има и лека кола за моментите, в които е по-разумно да има лека кола. Това означава ли, че не трябва да има джипка? Освен, че 2 и 3 в 1 не ми допада, не виняги 2 коли означава по-голямо разхищение на ресурси...

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                              Аз мислих мислих и го измислих сега имам и джип и лека кола.
                              И аз така ,имам си джип и колело
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                                Купи и 1 калинка /червена де, да си е калинка/ автоматик и нека времето покаже колко се чупи и има ли това изобщо нещо общо с тунинговането на здрави джипки. То какво може да и се тунингова изобщо??? Така де, нищо не пречи човек да има и лека кола за моментите, в които е по-разумно да има лека кола. Това означава ли, че не трябва да има джипка? Освен, че 2 и 3 в 1 не ми допада, не виняги 2 коли означава по-голямо разхищение на ресурси...
                                А Туинго с 35ици виждал ли си. Ако си взема може и да видиш.
                                Между другото не си съвсем прав за това че джиповете изморяват при извънградско. Не знам от къде си правиш тези заключения но има доста марки които возят почти като лимозини.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X