Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бихте ли направили бартер на джипката си за обикновен автомобил?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бихте ли направили бартер на джипката си за обикновен автомобил?

Не правете тази грешка от джип на лека кола .
    1-вия ми джип го купих преди 6 години Голям КЕФ , поради женски причини т.е мърморене от страна на приятелката ми (много лашка само лежиш под него много бавно се движиме и цяла сапунка от недоволствие) се принудих да си продам съкровището .
    2-дена след като го продадох си взехме лека кола , кола която е на 8 санта от земята , супер стабилна с 200 не усещаш че се движиш и т.н
    На 3-тияяя ден приятелката ми каза - хайде да ходиме на вилата .....
    този 3 ден ми струваше нови гърнета броня и още няколко дреболий
    И от тогава си бия аз главата в стената защо си смених аз джипа за лека кола
    Човек който е карал само джип трудно може да го накараш да си купи лека кола да не говориме че примерно аз карам тип джипаджииски както се изказва баща ми като го возя : Абе ти не схвана ли че тая кола не е джип и трябва да лазиш през дупките , което ми струва ежегодно едни пари за шарнири накрайници и тампони
    НИКОГА АМА НИКОГА следващия проекто джип който предполагам че ще е Витара няма да сменя за Лека кола , човек прави тази грешка веднъж и неповтаря
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      Мдааа , доста интересни мнения . Особено от хора , които от 3 месеца имат джип и при това той е първия им автомобил ( сигурно изключват моточасовете в учебната кола).
      Интересно как биха се почувствали хората , които обичат да гледат пътя от високо , ако се качат във влекач Скания или Волво например .
      Като слязат после по стълбата и седнат в джипа , ще имат чувството че сядат на земята .
      И понеже анкетата е леко наивна ( да не кажа детинска ) , аз пък немедленно търся мераклия на когото да си дам джипката за един Мерцедес- Бенц , S-класа. Може и да не е съвсем нов . И `2000 -та ме устройва . Само да не иска доплащане .
      Бих взел S-класа, продавам го, и взимам наточена джипка . И остават парички. Така бих постъпил, не се майтапя! И без това няма къде да я паркирам тая S класа...
      п.с. Джипчето ми е трета кола. Преди това имам 7 г. опит с други коли.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        И понеже анкетата е леко наивна ( да не кажа детинска ) , аз пък немедленно търся мераклия на когото да си дам джипката за един Мерцедес- Бенц , S-класа....
        Анкетата и е супер Коледна закачка.
        А колкото до "немедлената" замяна ,ако искаш да караш истински джип няма да Ти стигнат няколко S класи
        --------------------------------------------------------------
        Ал. Иванов
        +359888561561

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
          има една поговорка който се качи веднъж на джип никога не се връща назад.
          Верно ли

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнение
          ако искаш да караш истински джип няма да Ти стигнат няколко S класи
          колко струват 5 ес-класи? щото във Форума има обява за истински джип за 5500лв : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=77537
          Последно редактирано от Тедо /LJ73/; 17-12-09, 12:18.
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
            ...колко струват 5 ес-класи? щото във Форума има обява за истински джип за 5500лв ...
            Може би прозвуча като заяждане,но не съм го гисал в този смисъл.

А за всеки собстеник на 4х4 неговото возило е най най, не изключвам и себе си от квалификацията.
            --------------------------------------------------------------
            Ал. Иванов
            +359888561561

Коментар

За да илюстрирам карането на "Джип"/СУВ.
              Ще кажа, че имам служебна кола, на която и е платен бензина, но карам редовно личното си возило и си плащам нафтичката, защото ми е кеф и се чуствам по-добре, вярно като наливам Плача, но карам

Коментар

Здравеите, имам Toyota Landcruiser и единствено бих я заменил за М6 това е моито ословие,ако някои се сагласи да се обади!

Коментар

Имах Мерцедес МЛ,купих го защото уж да е по-проходим зимата, карах го 2 години но то тука във Варна сняг няма и реших че не ми трябва да се друсам и да ми гори 18литра бензин и го смених за Мерцедес пак само че ЕС-класа тя по-малко друса и по-малко гори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X