Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо свирят спирачките ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо свирят спирачките ?

Бензбо,с тука е тъмна Нндия със авточастите. Всеки продава и търси най ниска цена и оттам има много ментета. Във фолксваген форума цяла тема са отварили за менте Текстар. Тук това че на кутията пише Феродо расинг или Текстар не означава ,че е това вътре.Внася се от китай таййван ,дубай икъде ли не ,защото нашенеца иска да му е фирмена опаковката ама да струва като последно качество.Има една фирма специализирала се само в такива продукти ,и какви продажби прави -свят да ти зайде.
    Аз за себе си въпроса съм го решил -купувам и продавам директно от производителя-може да е по неизвестна марка ,ама поне е качествено и е това което пише на кутията.

Ако си напишеш цената на която купуваш накладките ,тука на хората ще им прилошее.

Коментар

Е и сьс спирачките ли пестят?

А иначе на разпродажба дискове взех по 20 кинта бройката,Брембо пишеше и са Брембо,че ги взех от Tire Rack,а те не льжат,че ще им излезе златно.Просто не им устоях на парите за 3 кутии цигари и леко се разминах сьс Зимерман Спорт които са по 80-100 парчето.Накладките ги взех пак от там,има няма 35 кинта задните,преди седмица отнесох и тая керамика която ще сменям за 50 кинта,че ми харесаха,но това са много пари за накладки,има ги и по 20-30 кинта.

Аз за това писах едно време теми как се купува от нета,че филтьр за 140 Мерцедес е 12 долара тук,Микрон Еьр,а сьщия в БГ е 200 и нещо лева и каквото и да му платиш пак не излиза сметката.Тук проблема не е цената на частите,а услугата в сервиза,смяна спирачки на мойта кола е 1200 долара в сервиза на Мерцедес и то само дискове и накладки,ако поискам и смяна на маркучи,спирачна помпа,течност.............и трябва да им оставя ключовете на колата,тя не струва толкова.Е слагали оригинални накладки дето не свирят ма като ги питам един неще да се закьлне,че Мерцедес ги произвежда - те правят коли,но не и спирачки,филтри,гуми и масла и мисленото да не скьрца не значи най-доброто на пазара тия дни еле ако колата е мислена преди 25 години когато керамика,синтетика,ксенончета............са ги сьнували само.

Аз евтино и добро не сьм видял.Смених с оригинално Феродо едно време на 123 Мерцедес и ги смачках за година та и феродо не са за хвалене.АТЕ дискове смачках с резервния който харчеше по 25-29 на 100 та и АТЕто не го харесвам.Е не скьрцаха ма и не спираха след време,а като успея да я паркирам и леко пуши и смьрди цялата улица.Това с менте да сьм се пребил 15 пьти.

Преди години Баварците излязоха сьс свирещи спирачки,нова Петица а скьрца,цяла партида вьрнаха та и това не е гаранция кое и колко е оригинално и колко е тихо.Номера за мен е как спира,а как цвили да му мислят другите
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

В Родината, търговците искат с една сделка да забогатеят.

Коментар

Най вероятно са накладките чувал съм че имат степени на твърдост.Ако е вярно пробвай с по меки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X