Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Край на автомивките?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Край на автомивките?!

Ама как ще паркират мерцедесите в градинките тогава? Не става. Мисли друго.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Е сaмо около общинaтa дa преливa през бордюрa. Във Млaдост и Възрaждaне дa се окaнтaрвaт мaлолитрaжките. Пък колкото по-мaлко пръст домъкнaт и вкaрaт зaд бордюрa, имa по-мaлко вероятност вместо рaйгрaс дa изникне мaрихуaнa/кaкто стaнa с грaдинкaтa нa кaуф преди време.
      Три в едно.
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Никъв препaрaт,ще я доокaлям още и без товa идвa кaлно време!Утре в коловозите и още по- стелт.....
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Интерсно би било ако някой с достатъчно свободно време се изгаври, купи офертата и след нанасяне поиска гаранция.За съжаление нямам достатъчно време.А сега сериозно,ползвам подобен препарат струва около 50 лева и стига за 12-15 третирания на средно голям автомибил.Има ефект - след нанасяне колата се цапа значително по трудно, боята става някак по лъскава , и се мие по лесно.Издържа около 2-4 месеца а зависимост от сезона.Препартата за стъкла който съм ползвал също има ефект, не вълшебен но осезаем.
          Ако на някой от София ми се занимава да си маца високопроходимото ППС и после да пробва дали по малко се лепи калта мога да обясня точно как се нанася и да му дам да си третира возилото.Би било интересно да третира половината с чиста проба научна цел. Има някакви разработки на нано лакове има и клипчета , на теория и на клип калта пада изключително лесно
          Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
          GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Аз мойта не искам да я мия че да не ми я урачасат -като братчедите бразилци
            Grand Vitra ddis 2008
            SEAT Althea XL tsi 2010
            Mitsubishi Canter

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X