Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Край на автомивките?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Край на автомивките?!

Някой да е пробвал това?
    http://grabo.bg/zapazete-kolata-si-c...ceracoat-0bdw6

Има клипче с един нисан и един джип...
    Аз от доста време си мия колата на автомивка на самообслужване, но съм навит 1 година да ми седи колата чиста само де не е
    като препарата за стъкла, дето пред пръскалките ти пада боята от него...
    Та...някой да е рискувал?
    П.С. пускам темата тук, че точно с тея автомобили обичаме като прасенца из калта
    Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
    a.k.a. Паркетник ;)

От: Край на автомивките?!

Хи хи, който го е страх от кал по джипа да си маже тенекиите със супернанокерамиктурболъскавина.
    Франко още си стои с калта от шуменското състезание...

По темата-струва ми се, че този препарат има едно единствено действие-да попълва празнините в банковата сметка на производителя.
    Може и да се лъжа, ама надали...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

"супернанокерамиктурболъскавина" 2 пъти се опитах да го препиша, но накрая го копирах
      Извинявайте за офа, но не се сдържах
      Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
      a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Първоначално публикуван от djendov Преглед на мнение
        Някой да е пробвал това?
        http://grabo.bg/zapazete-kolata-si-c...ceracoat-0bdw6

Има клипче с един нисан и един джип...
        Аз от доста време си мия колата на автомивка на самообслужване, но съм навит 1 година да ми седи колата чиста само де не е
        като препарата за стъкла, дето пред пръскалките ти пада боята от него...
        Та...някой да е рискувал?
        П.С. пускам темата тук, че точно с тея автомобили обичаме като прасенца из калта
        Басииии. Пробвай и докладвай, ако ти стиска....

Коментар

Само не разбрах каква е далаверата, за 50 лв ще си мия колите в къщи поне няколко години, за какво ще ми е тогава тази незнайна субстанция че и 200мл даже

Коментар

Абе точно това не съм пробвал, ама често на автомивка ме донамазват с някакви мъзгочи...
            Да, колата стои мааалко по-чиста мааалко по-дълго време. Стига да не карам по мръсни пътища
            Т.е. дъжда не задържа мръсотия, но ако някоя кола вдигне мъзгоч, и колата вече е мръсна.
            Из планините колата ми е стояла много чиста дълго време защото просто мръсотията по асфалта е друга - няма го ситния градски прах, който става мъзгоч...
            Сляза ли от асфалта (и то без някакви сериозни калища) - колата отново си е мръсна....
            Т.е. ако искаш автомобила да ти е чист - трябва да го миеш....

П.С. Официалния сервиз се грижи за чистотата на автомобила ми Поради постоянни TSB и промени на софтуера ме викат редовно по сервизни акции. А по техни разпоредби колата трябва да влезе в сервиза чиста... Та затова постоянно ми я мият (за тяхна сметка)
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от piron45 Преглед на мнение
              Само не разбрах каква е далаверата, за 50 лв ще си мия колите в къщи поне няколко години, за какво ще ми е тогава тази незнайна субстанция че и 200мл даже
              за да си купиш и 6-7 малки автомобили и до 3-4 големи.

това е далаверата...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Хи хи, който го е страх от кал по джипа да си маже тенекиите със супернанокерамиктурболъскавина.
                Франко още си стои с калта от шуменското състезание...

По темата-струва ми се, че този препарат има едно единствено действие-да попълва празнините в банковата сметка на производителя.
                Може и да се лъжа, ама надали...
                А моя какъв е ,по здрач не се вижда ,в тъмно въобще,режим стелт.Огледалата са шагрен,ма чак събота,неделя ще види вода.
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Е да де,ама за кал нищо не пише.

Коментар

И аз за 50лв ще си я измия 25 пъти(не живея в къща и ходя на петрол изи уош). И все пак би ми било по-лесно да дам 40лв и половин година да карам чиста джиБка Ама не си слагам главата в торбата първи, затуй реших да разбутам духовете тук
                    Относно предния коментар, не съм сигурен, какво пише за калта, но по пътя на логиката и тя трудно би се задържала
                    Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
                    a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Продукта вероятно е пъклен план на автомивките

Kолата пак трябва да се мие, за което пак взимат същите пари, но гняста пада по-лесно, от което пестят (пак те) пари и време. Ако и те го произвеждат - шах шах шах и три пешки метър - хем прибират парите, хем дават надежда на потребителя че се е оттървал от тях, след което се връща при тях сломен, пречупен, готов за харчове и благодарен че още ги има
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Тази фирма ако и потръгне продукта, със сигорност ще измисли и някое шампоанче с което да се къпем веднъж годишно.
                        ТЛК-120 Николай Колев
                        0898521295

Коментар

Хахахаха конспирациите на 21 век аз в ютуба гледах едно нисанче с друг подобен препарат, но калта и водата си се стичаха и накрая си беше Ок.
                          Това, че има клипче, не го прави аксьома де...все пак съм гледал как един слага в запалката едно чудо и по борд му падна разхода с 3литра. Е...първото беше качване на баир, втората част беше спускане ама...подробности
                          Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
                          a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

То препарата е ясен,но как да накарам колата да се изтръсква като кучето МИ?
                            -Ако реша това "проблемче" всичко ще е на 6,6,6, ....

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                              То препарата е ясен,но как да накарам колата да се изтръсква като кучето МИ?
                              -Ако реша това "проблемче" всичко ще е на 6,6,6, ....
                              Нема се пУашиш - те Ората са го измислИли :
                              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X