Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Край на автомивките?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Край на автомивките?!

Прав си за 5 секунди / сантиметра. Може би в другата тема го видях и съм се подвел.
    Относно безконтактното, мисля, че химията доста се разви от времената, в които безконтактното разкатаваше фамилията на боята. /лично мнение/
    Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
    a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Едно е сигурно - поликарбонатните фарове къде с контактно, къде с безконтактно си помътняват.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Едно е сигурно - поликарбонатните фарове къде с контактно, къде с безконтактно си помътняват.
        И се лекуват контактно с полирпаста.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          И се лекуват контактно с полирпаста.
          Тук - както ти провърви. Може да се излекува, а може и не.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Тук - както ти провърви. Може да се излекува, а може и не.
            За сега усепеха е 6 към 0 за мен. Ама щом казваш.

Коментар

Абе моите ги излекуваха за 15 минути и станаха пИрфектни Но едва ли причината за помътняване бе химията...
              Защото левия ми фар бе доста зле, докато десния си бе ОК... Отдавам го, че на стандартните ми места за спиране (вкъщи и офиса) автомобила ми бе винаги спрян в посока северозапад, и слънцето биеше в левия фар
              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                Отдавам го, че на стандартните ми места за спиране (вкъщи и офиса) автомобила ми бе винаги спрян в посока северозапад, и слънцето биеше в левия фар
                Тъй, тъй. На кабриото от Гърция и двата бяха почти тотална щета, ама ги спасих за сега.

Коментар

А колко време работи тази водоструйка в Бг за 1 лев? Аз за по-малко от 20-25 мин никога не съм мил колата си в къщи.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Малко офтопик, ама да разкажа случка с приятел с тази водоструйка за 1лв (на бензиностанция Петрол)...
                    Един ден виждам мерцедеса му 'раиран' - все едно някое дете се е опитвало да го мие...
                    Питам приятеля защо толкова некадърно си е измил мерцедеса и той разправя:
                    Пускам аз левчето и в момента, в който машината тръгва, очилата ми падат (а той е силно късоглед)... Та за да не ми замине левчето, с едната ръка мия, а с другата опипвайки земята си търся очилата
                    Резултата бе потресаващ
                    Времето бе доста кратко - колкото да полееш автомобила, но не и да го измиеш...
                    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      А колко време работи тази водоструйка в Бг за 1 лев? Аз за по-малко от 20-25 мин никога не съм мил колата си в къщи.
                      Писах по-горе: Препарата е 2 минути и нещо, а водоструйката е 3 минути и половина. Времето е достатъчно. То и аз стоя по 20 минути, ама в тях има търкане, после подсушаване...А ако бързам - 2 минути препарат, 30 секунди търкане на джантите, 3 минути водоструйка и GO GO GO!
                      Успявал съм на "5 минути" автомивката да си обиколя колата с водоструйката, а там е минута и половина. А на петрол 3 минути...пре-пре-пре достатъчно.
                      Като си купя къща, може да си купя една водоструйка, ама мия колата 1 път на 4 дни. Една водоструйка 150лв / на 1 лв * 4 дни = 600 дена = 2 години...тя водоструйката я изкара толкова, я не
                      Хюндай Туксон 2.7 V6 4x4
                      a.k.a. Паркетник ;)

Коментар

Зависи каква къща си купиш и колко ти е мръсна колата... Ако караш офроуд, а къщата не е ранчо... Скоро ще спреш да я миеш вкъщи... Освен, ако после някой друг чисти мястото...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Аз вече няколко години минавам с лафа, че докарвам само плодородна почва
                          И съответно после се разхвърля в градинките в двора
                          Водоструйка от 100 лв. - четвърта година
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                            Между другото водоструйките на ОМВ в Бг нямат общо с тези на ОМВ в Австрия - там с 1 евро държи доста по-дълго, водата е по-топла - успявах да си измия горе-долу колата... А тук с 2х 1 лев не я ли тръкнеш с ръка... Остава си мръсотията...
                            Псолютно верно - оня ден си измих колата на автомивка на самообслужване в Австрия /не е ОМВ/ - много голяма разлика с България. Препарата под налягане като водоструйката /не го икономисват както в България/, изми се идеално за същите пари за които в България едвам я изплаквам от калта!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              Между другото водоструйките на ОМВ в Бг нямат общо с тези на ОМВ в Австрия - там с 1 евро държи доста по-дълго, водата е по-топла - успявах да си измия горе-долу колата... .
                              Ако съдя по кенефите, кафето, сандвичите, горивото+ още не знам си какво, сигурно има защо.
                              А тези простотии се правят от името на всички ни.
                              Даника
                              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Следствие пост 25 нa Ясен днес се поогледaх.
                                Елементaрно нещо- пътно плaтно , бордюр,след бордюрa кaл, тревa, хрaст просто трябa дa е нa 10 см. по- ниско от бордюрa и ще е чисто.
                                Някой трябвa дa обърне внимaние нa"нещо си-строй" във рaзличните грaдове , които от години ни ремонтирaт пътищaтa, кaк е логично.
                                Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X