Дори не ми идва на акъла как да коментирам подобна оферта. Мога да го сравня единствено с едно приложение за Android, дето си клатиш телефона и той се зарежда. Не че няма хора, дето са си го инсталирали де.
Звучи доста мъдро, май си прав.
Аз само веднъж съм ползвал НАНО за преден прозорец и...има ли емотиконка (NEVER AGAIN!)
Ползвам такава лятна течност (май бе българска) - много съм доволен...
След няколко използвания бубулечките не се лепят толкова активно и се сваляха доста успешно и цялостно дори и само с ползване на чистачките.
Страничния ефект за 'бързото бягане на капките' също се появява след няколко използвания.
Единствения негатив, който съм забелязал е едно моментно побеляване на зоната, през която преминава чистачката - докато трие на около 5см след нея е 'мъгливо'... Но този участък изчезва без следа части от секундата след като е минала чистачката...
А цената на течността си бе доста поносима - под 2лв/л...
Но това е целево използване... Също не вярвам, че офертата по-горе ще свърши по-добра работа едно добро пастиране... И след пастирането колата се задържа чиста доста по-дълго време..
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Ползвам такава лятна течност (май бе българска) - много съм доволен...
След няколко използвания бубулечките не се лепят толкова активно и се сваляха доста успешно и цялостно дори и само с ползване на чистачките.
Страничния ефект за 'бързото бягане на капките' също се появява след няколко използвания.
Единствения негатив, който съм забелязал е едно моментно побеляване на зоната, през която преминава чистачката - докато трие на около 5см след нея е 'мъгливо'... Но този участък изчезва без следа части от секундата след като е минала чистачката..
-Някъде из форума бяхме коментирали (и от личен опит),че полирпастите имат същия ефект върху боята и стъклата (да се пазят само гумените съединения).
-Някъде из форума бяхме коментирали (и от личен опит),че полирпастите имат същия ефект върху боята и стъклата (да се пазят само гумените съединения).
Прочее, продуктът най-вероятно е полирпаста.
И споко, нищо няма да ви спаси от уличната кал. Градската архитектура в България предполага като вали водата от градинките да се стича на пътя. Градоустройството пък предполага колите да се паркират в градинките (ама това е около 10% от първия фактор). Градската управа пък предполага че улиците се чистят само от сняг и то само главните. И те така.
. Градската управа пък предполага че улиците се чистят само от сняг и то само главните. И те така.
Тази мисъл веднага Я продължавам в "конспирация" на управниците и автомивките срешу нас "клетите" автолюбители!!! Щом има логика, може да има и Истина.
-Как не съм се "светнал" до сега ( а съм гледал култовия филм на Чарли Чаплин за "джамджийския бизнес"..
Ползвам един препарат за стъклата и определено има ефект - ако караш бързо на дължд, може и без да пускаш чистачките... Също така, по-лесно се измива стъклото...
Ако този /или друг/ препарат заглажда боята до степен трудно да се задържа мръсотия, това не значи, че ще изчезнат автомивките, а просто ще се измива колата само с водоструйка без търкане с четка...
Между другото водоструйките на ОМВ в Бг нямат общо с тези на ОМВ в Австрия - там с 1 евро държи доста по-дълго, водата е по-топла - успявах да си измия горе-долу колата... А тук с 2х 1 лев не я ли тръкнеш с ръка... Остава си мръсотията...
Не схващам как сте доволни от препарата за стъкло, когато "5 секунди" оставало мътно след чистачката. Направо полудявам, ако не ми се чисти добре стъклото, пък ако трябва след всяко минаване на чистачката да чакам 5 секунди, та да прогледна...направо НЗ.
На петрола на двете кули във Варна - 1лв 2,3минути препарат. 1лв 3,5 минути водоструйка. Налягането е такова, че не може да се държи с 1 ръка пистолета. Сега мисля да си взема препарат с помпичка за безконтактно и на автомивката да ползвам само водоструйката, че не ме кефи да търкам с четката и да си драскам колата.
Не схващам как сте доволни от препарата за стъкло, когато "5 секунди" оставало мътно след чистачката....
А къде видя някой да е писал за 5 секунди?!
Писах за 5см - просто при чистачка широка около 2см се вижда леко помътняване/шлейф около 2-3см след нея (и то не винаги). Който шлейф изчезва и се 'изпарява' моментално и оставя идеално чисто стъкло.
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Това замъгляване при мен се е получавало само, ако след нанасяне на препарата не е изплакнато стъклото... Като поработят чистачките 2-3 мин /при първия дъжд/ също се изчиства.
Безконстактното е много по-вредно от надраскването при миене с четка /ако има такова въобще при правилна четка/... Аз на едната кола си съсипах фаровете /помътня пластмасата/...
Коментар