Обява

Свий
Няма добавени обяви.

бавните 4x4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: бавните 4x4

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    Аз нали съм си "Тома неверни", та ми се иска да видя на една разходка как бавни не му трябват?

Аз (както вече писах в една тема) извън пътя карам на бавни!
    Аз съм се возил.... да ти кажа верно не му трябват, за 1 километър возене 4 пъти му казвах да кара по-бавно че ме хваща страх.... направо прелита и кал и дупки луда работа...
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      Аз лично 99% от оффроуда който правя съм на бавни.... не тормозя съединителя, мога да минавам съвсем бавно през големи камъни и дупки не виждам какъв би могъл да е проблема.
      Подкрепям! При нас правилото е - извън асфалта -бавни.Максимална скорост на пета бавна е 50 км/ч. и е напълно достатъчно.
      Поздрави
      Тодор Томов
      =============================
      Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
      Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Аз съм се возил.... да ти кажа верно не му трябват, за 1 километър возене 4 пъти му казвах да кара по-бавно че ме хваща страх.... направо прелита и кал и дупки луда работа...
        Око да види! Имам предвид едно подходящо за проба местенце ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Затова си купувайте V8 с автоматик - бавни почти не трябват
          Да ме прощаваш, ама това си е чиста заблуда. Любопитен съм да видя демонстрация и то на трасе, което не е от "най-забавните". Ако не съм прав производителите нямаше да им слагат бавни и щяха да продават по-евтино джипките. Изобщо не всичко е двигател и ти го знаеш не по-зле от мен.

Коментар

Ние май-говорим на чужди езици. Явно имаме различни критерии за "извън пътя" и така спора няма особен смисъл.

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
              Ние май-говорим на чужди езици. Явно имаме различни критерии за "извън пътя" и така спора няма особен смисъл.

Прав си
              Веднага давам пример: миналата седмица ходих до морето с Корола-та, излизаики вечерта от Балчик нещо не оцелих пътя и излезнах на синура, през ноща, на фарове с лека (спортна) кола карах с около 100км/ч на 5-6-а предавка по "черно" . Е там не ми трябват бавни и на "джипа"
              На това му казват "Добруджански асфалт" ВЕрваите ми по-добър е този черен път от половината първокласни пътища от републиканската мрежа

Коментар

Да споделя и аз . Повечето време карам на бързи 4х4 , въпреки слабия двигател ... Само когато видя тежко препятствие слизам на бавните . Научил съм се да ги превключвам в движение толкова бързо , че Асен не разбра кога стана На едно изкачване двигателя "увехна" и без да спирам (щеше да е фатално) просто дръпнах лоста назад , няма хръц , тряс и т.н. Но за това трябва опит и познаване на машината !

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                  Да споделя и аз . Повечето време карам на бързи 4х4 , въпреки слабия двигател ... Само когато видя тежко препятствие слизам на бавните . Научил съм се да ги превключвам в движение толкова бързо , че Асен не разбра кога стана На едно изкачване двигателя "увехна" и без да спирам (щеше да е фатално) просто дръпнах лоста назад , няма хръц , тряс и т.н. Но за това трябва опит и познаване на машината !
                  Митко ти си друг случай, както казваше един друг колега ..."Оставете ги тия с каските"... .. Джипките основно се карат от хора, които са далече от твоя и на такива като теб опит.
                  Има и една друга приказка - Каране му е майката. Там се намират най - добре отговорите на всички въпроси и за бавни и за бързи, и на много други.

Коментар

Е , аз какво казвам !?

Коментар

е вече съвсем ма объркаате
                      имам няколко километра след асвалта до вилата лек черен път, едни ми казват на бързи 4х4 , ама отивал съединителя,
                      други включват бавни винаги щом слязат от асвалта, значи май няма златно правило в тая работа
                      щото го усещам пътя че не е за бавните, ама на бързите не включвам повече от 2ра даже и нея рядко , щото пък с повече газ , отива ходовата част... е...мбаарго

Коментар

Ти по-добре съединителя не пипай ... особено на бавните ...
                        Това "полу-съединител" си го избий от главата !

Коментар

а без да е натиснат съединителя хаби ли се повече от нормалното при 4х4? не става дума за полусъединител, просто при 4х4 дали се хаби повече?

Коментар

Ти по-добре съединителя не пипай ... особено на бавните ...
                            Това "полу-съединител" си го избий от главата !

Лесно е да се каже ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                              Лесно е да се каже ...
                              Е , съвсем без това не може , НО ! Колкото по-малко го пипаш - толкова по-добре !

Коментар

Е , съвсем без това не може , НО ! Колкото по-малко го пипаш - толкова по-добре !
                                Имам предвид, че "избиването от главата" е доста трудна работа. Особено когато човек е натрупал повечко шофьорски стаж по асфалта. На някои даже им се е налагало сами да си приказват "Не пипай съединителя" ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X