Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От играчка... плачка: как колата ми остана в РПУ-то

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: От играчка... плачка: как колата ми остана в РПУ-то

Дреме ми... Форума е за споделяне на полезна за всички информация.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Е, а с'я аз да разкажа за едни отвертки , едни лули и едни чукове.
      Не че ги ползвам, ама вече, за 20 години, знам за какво кое, покрай едни спецклиенти.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ако темата е за чуковете...
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не е бре - за споделените знания, май не беше дори за това .

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
            Единият бил на купето или шасито пред задното колело.
            Един и винаги там си е бил, на рамата пред задно дясно колело, друг не знам да има......
            Зеленчука шушулков за това е с насинено око на аватара, щот'много се е$%ва.....
            П.П. Грахче, и да знаеш дядо се пише с малка буква ( освен в началото на изречението ) а Владо с главна....напомни ми да ти разкажа вица по въпроса ако се видим някой ден
            Последно редактирано от дядо владо; 28-06-13, 21:05.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Един и винаги там си е бил, на рамата пред задно дясно колело, друг не знам да има......
              Зеленчука шушулков за това е с насинено око на аватара, щот'много се е$%ва.....
              С'я пък ти се ебаваш.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Грахче Преглед на мнение
                ... Та в Соф Ко Дани взел да им разправя, за втория номер на рамата, те взели да му обясняват, че такъв няма. След иизвестен спор, той си взел инструментите от буса, разглобил съвсем самосиндикално! съответното место и им показал номера. Не коментирам, ... Но по същество номерът бил открит, естествено, че е съвпадал. ...!
                Сигурно съм прекалено мнителен, но първото, което си помислих е, че само тази (бройка) кола има правилния № на тайното място и даже кой го е направил... . Майтап , професионална деформация...
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

С'я и на мен ми светнА к'ви инструменти е взел от буса.
                  Иначе се бях вързал, да го е...

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                    к'ви инструменти е взел от буса...
                    Да не си малък чук и комплект за гравиране
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Скритият номер, на различни места, е известен на полицията. Ей затова като видя, или като се сетя за полицай и ме избива минимум на присмех и подигравки.
                      Порових за номера. Не мога да кажа къде е, защото... скъпа тайна, служи за подкупи
                      The same number is planted in numerous secret places on the car - where only the police know where to look to find it. If your car is stolen it is that factory VIN number that the police will use to find out if the vehicle is stolen and track down the actual owner.

Коментар

Каквото е такова. Аз лично пожелавам успех на Грахчето при регистрацията със скрития номер. Бих почерпил АЗ кафето след това (ако се обади де).
                        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Здравейте,
                          мисля да закриваме темата - вчера успешно си прибрах танка со все документите - първото от Враня, второто от прокуратурата. Сега колата е в бокса и чакаме присъда на състоянието. Но това определено вече е друга тема.
                          Още веднъж благодаря за съчувствието и най-вече за съдействието, на този които помогнаха тази история да има своя щастлив край.
                          Живи, здрави и безаварийни.

Коментар

Мило Грахче,

Преди да се затвори темата е хубаво поне да споделиш дали приказката с щастлив край в която участва може да бъде повторена и потретена, току виж и други хора имат нещастието да влязат в подобен филм?

Не цитирай имена и т.н. просто сподели дали същото нещо може да се повтори при нужда от други хора?

Благодаря за разбирането и съдействието!
                            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Грахче Преглед на мнение
                              .........вчера успешно си прибрах танка со все документите - първото от Враня, второто от прокуратурата. .........
                              Това означава ли, че успешно го пререгистрира ....... или просто успя да си го прибереш?
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Едва ли ще получа отговор но не виждам причина да не се сподели къде има втори номер на рамата.За мен това не е държавна тайна. Може и да прозвучи грубо но при нежелание май номера е в пликчето за прокурора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X