Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътна помощ??? Съвет.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пътна помощ??? Съвет.

Първоначално публикуван от low_rider Преглед на мнение
    дайте още съвети
    Питай нещо конкретно , и си дай критериите , за какво ще го използваш .

Коментар

ще се използва за работа като пътна помощ, за това искам да може да може да товари почти всякакви коли и да е надеждна.
      FIAT Doblo SX

Коментар

Имам приятел който работи с LT вече повече от 10 години пътна помощ . Не ще и да чуе да я сменя с друг камион а и нямам спомени някога да е споменавал че е имало кола която да не е можел да натовари .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

ще се използва за работа като пътна помощ, за това искам да може да може да товари почти всякакви коли и да е надеждна.
          Ако работиш професионално , е по добре да си с падаща платформа , от рода на Мерцедес 711 , 814 ,817 или подобен клас . Мерцедеса е катър , но за тая цена която си писал не можеш да се побереш за читав екземпляр . Ивеко 71-15 също ще се справя без проблем . Щом искаш да товариш всичко за малко камионче,до 3.5т. забрави . По възможност ако имаш и кран е още по добре ,но там цените са други , колкто повече оборудване имаш на камиона ,кран, лебедка, падаща платформа вилица за втори автомобил, толкова по лесно се работи . И пак всичко опира до финикииските знаци за инвестицията . И не забравяй , че с такава платформа си конкурентно способен , с малко камионче с ел. лебедка за кола паднала извън пътя си е мъка и не професионално .

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
            Ако работиш професионално , е по добре да си с падаща платформа , от рода на Мерцедес 711 , 814 ,817 или подобен клас . Мерцедеса е катър , но за тая цена която си писал не можеш да се побереш за читав екземпляр . Ивеко 71-15 също ще се справя без проблем . Щом искаш да товариш всичко за малко камионче,до 3.5т. забрави . По възможност ако имаш и кран е още по добре ,но там цените са други , колкто повече оборудване имаш на камиона ,кран, лебедка, падаща платформа вилица за втори автомобил, толкова по лесно се работи . И пак всичко опира до финикииските знаци за инвестицията . И не забравяй , че с такава платформа си конкурентно способен , с малко камионче с ел. лебедка за кола паднала извън пътя си е мъка и не професионално .
            Това е самата истина !!!
            Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
            Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
            Mercedes Benz ML55 AMG
            Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Имам приятел който работи с LT вече повече от 10 години пътна помощ . Не ще и да чуе да я сменя с друг камион а и нямам спомени някога да е споменавал че е имало кола която да не е можел да натовари .
              Да ти кажа , аз имам приятел който работи 15 години с BMW 520 и колесар с гуми от електрокар на магистралата , но въпроса е какво и как го работи ???

Коментар

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
                Да ти кажа , аз имам приятел който работи 15 години с BMW 520 и колесар с гуми от електрокар на магистралата , но въпроса е какво и как го работи ???
                Е казал си го много добре!
                0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Видно от аватара ми аз също се занимавам с тази дейност.Автомобила ми е "Ивеко"-75Е15.Безкрайно съм доволен от него - за 5год. само смяна на накладки.Ако искаш професионално да се занимаваш с тази работа, задължително търси с хидравлична платформа,че качването на катастрофирал с изчанчени или липсващи колелета автомобил по пътеки е голям филм.Наличието на блокаж също е голям плюс.Ел.лебедка с дистанционно си е гъзария ,но според мен хидравликата е по сигурна.Успех!
                  Прикачени файлове
                  0884 987 137
                  В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Първоначално публикуван от zemooo99 Преглед на мнение
                    Видно от аватара ми аз също се занимавам с тази дейност.Автомобила ми е "Ивеко"-75Е15.Безкрайно съм доволен от него - за 5год. само смяна на накладки.Ако искаш професионално да се занимаваш с тази работа, задължително търси с хидравлична платформа,че качването на катастрофирал с изчанчени или липсващи колелета автомобил по пътеки е голям филм.Наличието на блокаж също е голям плюс.Ел.лебедка с дистанционно си е гъзария ,но според мен хидравликата е по сигурна.Успех!
                    Незнам какво имаш предвид ,че ел лебедката е гъзария , но никак не е сложно да си закачиш дистанционно на хидравличната лебедка за да ти е по удобно да товариш сам .

Коментар

Аз лично съм много против Ивеко. То всеки си хвали своето, ама и всички оплюват Ивеко. Има само един модел дето става, немога да го цитирам точно в момента, но е от най-старите, ама пък там вероятността да се попадне на нещо читаво е мноОго рядка.

* А бе колега, или събери повечко парички за нещо сериозно 710,814 на Мерцедес или си вземи 410 с проистичащите плюсове и минуси. Макар,че ако смяташ да я ползваш нон стоп, по-голямата ще си изкарва парите за винетки, танспортни лицензи и тем подобни

Поздрави !

Коментар

колеги мерси много за съветите... ще Ви пиша, когато купя нещо!!!
                        FIAT Doblo SX

Коментар

Колеги, имате ли наблюдения върху този модел, камионче. Пише, че е ФИАТ с двигател ИВЕКО. Иначе ми харесва, защото има всичко - падащ борд, кран...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3453796o.jpg
Прегледи:1
Размер:91.4 КБ
ID:5468628Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3453802o.jpg
Прегледи:1
Размер:88.9 КБ
ID:5468629

Много ще се радвам, ако ми помогнете със съвети.
                          FIAT Doblo SX

Коментар

Това е доста старо, не бих казал че е падаща платформа а само вдигаща се иначе си е с пътеки, та значи полезно в случая е само кранчето
                            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

НЕ се занасяй, точно това кисне от 1 година пред един сервиз. Едвам му намерили части - познавам се със собственика на сервиза , търси Мерцедес 610 или 811/14. Всичко друго е компромис. Ако наистина си решил да се занимаваш с това, събери повече пари, вземи от приятел или от където намериш и си вземи нещо надеждно, че да не те возят теб с пътна помощ

Поздрави !
                              п.п. Вчера пак видях това жълтото мерцедесчо 410, направо е кукла, возеше някаква смачкана кола. Това също е краен варянт, ако нямаш финанси

Коментар

Колеги, имате ли наблюдения върху този модел, камионче. Пише, че е ФИАТ с двигател ИВЕКО. Иначе ми харесва, защото има всичко - падащ борд, кран...

[ATTACH=CONFIG]566391[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]566392[/ATTACH]

Много ще се радвам, ако ми помогнете със съвети.
                                Колега не е най подходящият вариант , и не ти го предпоръчвам . Платформата е тип Изоли , Италианска . Здрави са , но са много безумно тежки . Платформата е много тесна и не може да товари всички коли .Камиончето е много старо и бавно ,разходът не отговария на натоварването му . А бе по скоро не се занимавай с такива котари .
                                Този кран , ако може да се нарече така за нищо не става .
                                Последно редактирано от rumenlibia; 06-04-13, 20:42. Причина: допъл.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X