Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътна помощ??? Съвет.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пътна помощ??? Съвет.

Колега , намери си Мерцедес Спринер 412 с дълго междуосие . Уникална работа . Ако искаш да бъде с малката винетка и Б - категория е добре от към разходи , но забравяш за падаща платформа . На горе в тонажа може .

Коментар

И моя съвет е за някое Мерцедес-че . Аз имам 409 направено на автовоз и е много дурако-устоичива машина.
      А относно преработката на бус в автовоз .... - филма е голям .... и въобще не е евтино . Материали към 1500 лв + ТИАТ около 500 лв/пре-регистрация като автовоз/ и отделно труд.
      Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
      Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
      Mercedes Benz ML55 AMG
      Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

При ограничен бюджет, според мен, е по-важна надеждността на машината пред товароносимостта. Имам предвид години, километри и техническо състояние. Иначе самата пътна помощ може да има нужда от пътна помощ.
        Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Имам приятел който продава много изгодно готова направена пътна помощ на базата на Мерцедес 310 с двойна гума отзад!По регистрация се кара с В категория ако има някой интерес ще ви свържа!
          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
            Имам приятел който продава много изгодно готова направена пътна помощ на базата на Мерцедес 310 с двойна гума отзад!По регистрация се кара с В категория ако има някой интерес ще ви свържа!
            колега помоли з снимки
            FIAT Doblo SX

Коментар

LT-та има доста и частите не са трудни за намиране или скъпи. В общи линии са сродни при мерцедес и лт-то. Аз се спрях на него защото струваше на 1/2 цена спрямо мерцедесите, които някак бяха и в доста по-лошо състояние. При пътните помощи е малко по различно заради оборудването.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                LT-та има доста и частите не са трудни за намиране или скъпи. В общи линии са сродни при мерцедес и лт-то. Аз се спрях на него защото струваше на 1/2 цена спрямо мерцедесите, които някак бяха и в доста по-лошо състояние. При пътните помощи е малко по различно заради оборудването.
                Според мен не е случайна разликата в цената /наполвина/ ! LT-то прави доста проблеми с двигателя/склонно е да грее, да пука глави и какво ли не/..... докато мерцедесите от старата генерация до '96-97 са железни !
                Mercedes Benz ML55 AMG
                Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Преди да купя лт-то, което е 91ва, наемах бусове доста, предимно старата генерация мерцедеси. Освен, че всеки се кълне в тях и това им покачва доволно цената аз разлика драстична не виждам. Един от първите ми бусаджии беше правил основен ремонт на двигател, 2000+ лева... та и те има чат пат проблеми, знам и други такива. То има бая избор и някои са много читави, но са скъпи. За такова старо чудо доста пари ще идат, пък разликата е, че ако искаш и можеш, сменяш с останалите пари и пак имаш бус, даже два... А бангии мерцедесови бая поогледах, че имаше едно и с така изгнило шаси, та чак скъсано... за повече пари от лт-то, което избрах. По-голямо, по-здраво и прочее. За 20+ годишна машина не очаквам да няма проблеми все пак, но си е работен дарак и не е капризен. Може би мерца да е по-добре, но то определено зависи от състоянието, като за всички стари машини.

Коментар

Първоначално публикуван от low_rider Преглед на мнение
                    колега помоли з снимки
                    напиши си телефона да си говорите!
                    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                      напиши си телефона да си говорите!
                      ок ще го пусна на лично
                      FIAT Doblo SX

Коментар

значи според повечето колеги всичко опира дали да е Мерцедес или ЛТ ??? По принцип и аз съм за марката Мерцедес защото е куче и работен кътър, все пак не се търси лукс при пътна помощ. Интересно какво е мнението за Ивеко???
                        FIAT Doblo SX

Коментар

Друга фирма, която използвах преди имаха повече машини и работа и като ме возеше шефа го разпитвах, че исках да купувам бус. За ивекото изобщо не се изказа ласкаво, ако и да имаха спринтери, които да са по-зле от старите мерцове, предпочиташе ги тях. Каза ми, че едно ивеко имал и го продал след като му седяло месец или два в сервиза в очакване на части, без да работи. Мерцедеса, каза, го оправям за няколко дни, ако ще да е основен ремонт на двигател. Изобщо малко хора от тези, които познавам и се занимават с това изобщо го харесват ивекото.

Коментар

Може и Ивеко ,но трябва определен модел и ,Пак зависи за какво ще го използваш , за далечни или за близки дестинации, за претоварвания или за нормална експлоатация, ще дърпаш ли платформа или не и др. такива . Мога да ти обясня доста неща , но не обичам да пиша , ако искаш ми звънни , ще ти разясня всички подробности и тънкости при пътните помощи . 0877659886

Коментар

дайте още съвети
                              FIAT Doblo SX

Коментар

Първоначално публикуван от low_rider Преглед на мнение
                                дайте още съвети
                                За ?!?
                                Mercedes Benz ML55 AMG
                                Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X