До: Да питам важи ли каското извън пътя?
Пепи, в този случай е проблемът, че работата далеч не винаги е "чиста". Едно, че, доколкото съм чувал от хора, тези доверени сервизи имат доста работа и се чака много и второ, че застрахователите не са невинни ангелчета и гледат да си намалят разходите, както могат. Примерно - ударил си врата и тя е за смяна. Колата ти е от малко разпространена марка и врата на старо може да се намери само от коли на мин. 15-годишна възраст. Ама на тези коли има характерна болежка - след време вратите гният на определени места. Нови има от вносителя срещу ХХХХ лв ...
Та, можеш ли да си сигурен, че, за да намали разходите на застрахователя, вместо да монтира нова, довереният сервиз няма да вземе някой гнилоч, да му удари един кит и боя и след не много време ти да си пак на пангара с врата за смяна?
За мен е по-чист вариантът, ако застрахователят ти покрие разходите "по фактура". Т.е. купуваш части, плащаш за смяна и каквото там има и представяш документите.
Общо взето, ДЗИ така ми покриха разходите 1:1.
Първоначално публикуван от peppy
Преглед на мнение
Та, можеш ли да си сигурен, че, за да намали разходите на застрахователя, вместо да монтира нова, довереният сервиз няма да вземе някой гнилоч, да му удари един кит и боя и след не много време ти да си пак на пангара с врата за смяна?
За мен е по-чист вариантът, ако застрахователят ти покрие разходите "по фактура". Т.е. купуваш части, плащаш за смяна и каквото там има и представяш документите.
Общо взето, ДЗИ така ми покриха разходите 1:1.
Коментар