Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на автомобил около 2500 лв., евентуално 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на автомобил около 2500 лв., евентуално 4х4

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
    Гледам в първия си пост си споменал Голф 3...аз ще ти добавя Синхро.Има го и в бензинов и в дизелов вариянт.А като се лифтне,под него може да се постигне 30+см клиренс.Ще забравиш за Нивата...
    +1.Вариант Синхро-повечето са дизели, често с климатик. Хетчбеците имат миниатюрен багажник, ако му сложиш газ-има място за един спортен сак.
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
      Синхро читаво за тия пари мислиш ли , че може да се намери?
      За около 3000 лв. -да.
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

... но имам и известни резерви.
        Не знам какви са, но мога да предположа (за Хонда).
        Сигурно са свързани с думичките Англия и Ровър, и "скъпи части", и горящи (на газ) клапани, и гълтащи масло?!

Дяволът не е чак толкова черен, колкото казват онези, които "... абе не съм ял, ама бате е гледал един как яде"
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Шатъла е много добра идея. Няма дизел, но се газифицира лесно. Има си първа бавна, което е голямо предимство. Лошото е, че за 2500 е почти невъзможно да се намери неизгнила
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Малко странна идея, но все пак сме форум с по-специфични предпочитания: W124
            Александър

Коментар

Със сигурност е по-добре от Лада.
              Но пък евтин цедес няма.
              А тия и мотори нямат.
              Иначе пък ""последния истински" магарцедес
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Мда, руснаците казват - "Няма нищо по-скъпо от евтиния мерседес.."

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Гледам в първия си пост си споменал Голф 3...аз ще ти добавя Синхро.Има го и в бензинов и в дизелов вариянт.А като се лифтне,под него може да се постигне 30+см клиренс.Ще забравиш за Нивата...
                  Ако ще слушаш Соти,за лифтване на Голф,направо вземай лифнат джип,така или иначе той ще те докара до там. А иначе по добре малолитражка за 2500 лв. отколкото Спортидж за същите пари.Ще е в такова състояние,че докато се усетиш ще стане 4000 и повече.От опит го знам.Поздрави и успех с избора.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                    Мда, руснаците казват - "Няма нищо по-скъпо от евтиния мерседес.."
                    Да,Вени,ама казват и че има една марка кола и всички останали.

Коментар

Първоначално публикуван от nikola68 Преглед на мнение
                      Да,Вени,ама казват и че има една марка кола и всички останали.
                      Даа, тва Ферари е пълен кенеф, нали.

А стига писали клишета бе мааму.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колега, щом ти трябва евтино движение - огледай се за коли на метан.
                        Прескочи заблудите и страховете.
                        Всичко наоколо е на природен газ(метан). Дори къщи има вече.

Коментар

Suzuki baleno или liana 4wd. Има и дизелов вариант, ако си фен на френските дизели. Бензиновите са 1.6 са под 100коня, т.е данъците са ти никакви. Газифицира се и се кара"без пари". Знаеш 1.6 мотора малко го болят главите , имат проблеми със скоростните кутии и най кофтито гният им мостовете. Ако всичко това е на ред при покупката , можеш да се сдобиеш с много приличен комби автомобил. 4x4 през вискомуфа , която съшо май прави проблеми. В момента съм собственик на 2 такива и засега съм доволен.
                          Поздрави!

Коментар

И аз да не карам само змея,си купих малък автомобил.И ако не си много претенциозен,върши отлична работа.WV Polo Модел 1993,с две врати и е като комби.Въобще няма смисъл за сравнение като цена с дизела.Както и да го карам,пълен, празен с 120 или 80...Повече от 9-10лв на 100 не гори.За няколко месеца навъртях 7-8хил.Ми много здрав автомобил.Верно си е дръгел,но непретенциозен.Ценово вървят 1000-1500.

Коментар

Първоначално публикуван от Руди Преглед на мнение
                              И аз да не карам само змея,си купих малък автомобил.И ако не си много претенциозен,върши отлична работа.WV Polo Модел 1993,с две врати и е като комби.Въобще няма смисъл за сравнение като цена с дизела.Както и да го карам,пълен, празен с 120 или 80...Повече от 9-10лв на 100 не гори.За няколко месеца навъртях 7-8хил.Ми много здрав автомобил.Верно си е дръгел,но непретенциозен.Ценово вървят 1000-1500.
                              Благодаря колега за полезното мнение, един познат също кара такова и ми каза същото за тях. Следващата генерация май не са никак здрави. Все пак ме мъчи факта, че комфорта ще е почти нулев, а ми се иска да става и за возене извън града и да има някаква климатизация. Естествено остава и варианта именно такъв непретенциозен автомобил за из града и евентуално ъпгрейд на джипа с нещо по-комфортно и здраво, но това вече е малко сложно и едва ли ще стане толкова бързо.
                              Александър

Коментар

Благодаря колега за полезното мнение, един познат също кара такова и ми каза същото за тях. Следващата генерация май не са никак здрави. Все пак ме мъчи факта, че комфорта ще е почти нулев, а ми се иска да става и за возене извън града и да има някаква климатизация. Естествено остава и варианта именно такъв непретенциозен автомобил за из града и евентуално ъпгрейд на джипа с нещо по-комфортно и здраво, но това вече е малко сложно и едва ли ще стане толкова бързо.
                                Следващата генерация са на една платформа със Шкода Фабия. Аз лично не съм имал никакви грижи за 40000км.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X