Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VW "Iltis" или германската УАЗ-ка…

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: VW "Iltis" или германската УАЗ-ка…

доколкото знам, нещо подобно се е произвеждало в Бразилия, но цивилно, не 4х4
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Според мен не го сравнявайте с ниви, самурай и подобни, те са си цивилни джипки, а това си е точно като уаз-а, само дето ми е по-грозно нещо.
      Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Говорим за Дакар и липсата на тунинг. Допълнителен твърд покрив би могъл да е допълнителен тунининг, затова подчертавам, че е било оригинално.
        Списанието е ето това - http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=13
        Злати, дай инфо за конкретния брой, като фен на марката ще ми е интересно да прочета статията
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Има си колекционерска стоиност и за феновете на ауди. От това нещо ауди са си родили quattro. Един шашльо от инжинерите насадил мостовете и кутията на цивилна кола, взели да тестват на сняг и те така...

Коментар

В нашата група си имаме един. По думи на собственика в България са регистрирани 3 бр. Този е с двигател от Голф 2.0 16v и върви прилично.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2707.jpg
Прегледи:1
Размер:217.1 КБ
ID:5402649
            Ако има интерс ще кача още снимки и клипове.

Коментар

Е, качи де. Що питаш.

Коментар

Е що мълча до сега бря? Качи, ама още по-интересно ще е да чуем отзиви и впечатления от първа ръка.
                Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Iltis въобще не е та*ак работа. Както се спомена по-горе, печелил е "Дакар", и то второто издание, от най-най-истинските. На Бреслау доста време участваше, при това успешно, един отбор младежи с такива машини. За съжаление, паролипсиса ги спря...Тези джипчета са газили из Алпите (планини, доста по-сериозни от Блакана) доста години в пощенска, пожарникарска, военна и пр. служба доста години. А самият факт, че Илтис дава началото на легендарното quattro е достойно за поклон, не за насмешки...

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                    доколкото знам, нещо подобно се е произвеждало в Бразилия, но цивилно, не 4х4
                    Бразилското няма нищо общо с това . Там са произвеждани копия на VW 82 Кюбелваген което е нещо като джип на базата на бийтъла . Това е машина воювала на всички фронтове през втората световна война .
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Външно леко ми напомня на полските селско-стопански автомобили Тарпан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X