Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си автомобил за лек offroad !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся си автомобил за лек offroad !

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
    Не бе Търтьо тва е на жена му пазарската чанта
    Е тъй де, демек нещо като смарт :
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Здравейте.Много важен фактор за избора е каква ти е била досегашната кола.2009 година бях със същия въпрос като теб. След много чудене есента се сдобих с фронтера 2.5TDS, но бях свикнал с Алфа 164 ТС... Та.Фронтерата само с климатик (преглъща се), доста спартанско обзавеждане, никакви екстри и пълна липса на ускорение (спрямо леката кола). Единствения + беше проходимостта. Изтраях до лятото на 2010 и я продадох. Набелязах си 3 коли от германия, говорих с хората и отидох до там. Върнах се с фаворита ми (още първата кола). Даже свалих на място от цената. Доволен съм от към екстри, ускорение и проходимост. Идването до Бг. ми струваше 250 евро за бензин и около 50 такси. Поздрави
      WJ 4.7 Limited
      0889 70 70 42

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Ква е тая женска кола бе
        Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
        Не бе Търтьо тва е на жена му пазарската чанта
        Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Е тъй де, демек нещо като смарт :
        Четете заглавието де!
        Човека търси кола за ЛЕК offroad.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Четете заглавието де!Човека търси кола за ЛЕК offroad.
          Че да не би да не става за лек? Но пък ако размисли след време ще стане и за по-малко лек.. Поздрави
          WJ 4.7 Limited
          0889 70 70 42

Коментар

Коега ,няма такова пнятие ,лек оффроуд ! Или е офф или не е. За това че моя съвет е ,слушай себеси ,изесни си сам какво искаш за да знаеш какво да търсиш. Но по добре да е джип ако ще ходиш оп планини и сред дивата природа.
            А след като ше е джип има само една марка ТЛК . Незнам дали знаеш какво е казал един Австралийски изследовател .....
            ,Джипове много с който да влезеш в Буша ,ама само с един ще излезеш с ТЛК.

Поздрави , и успех в търсенето !
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 19-02-12, 14:05.
            Не всичко,което е с две БУЗИ ,е лице !
            ТЕЛ. нула88седем7шест4дведве8

Коментар

Първоначално публикуван от nvelikov
              Коега ,няма такова пнятие ,лек оффроуд ! Или е офф или не е. За това че моя съвет е ,слушай себеси ,изесни си сам какво искаш за да знаеш какво да търсиш. Но по добре да е джип ако ще ходиш оп планини и сред дивата природа.
              А след като ше е джип има само една марка ТЛК . Незнам дали знаеш какво е казал един Австралийски изследовател .....
              ,Джипове много с който да влезеш в Буша ,ама само с един ще излезеш с ТЛК.

Поздрави , и успех в търсенето !
              Това го е казал само ЕДИН и то Австралийски изследовател
              А там условията са малко по-различни от "лек офроуд" и нямат нищо общо с нашите!
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Според мен ще ти пасне едно Паджеро Витари, Фронтери, и подобни не возят, а друсат Нещо по-тежичко си вземи, може и Тойотка

Коментар

Е да колега ,може и няколко да са били , но марката е ЕДНА .
                  Не искам да засегна някого, само мнение ,разбира се .

Поздрави!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от nvelikov Преглед на мнение
                    Е да колега ,може и няколко да са били , но марката е ЕДНА .
                    Не искам да засегна някого, само мнение ,разбира се .

Поздрави!!!!
                    Така е - за кво ли другите се хабят да изобретяват и да произвеждат, след като марката е ЕДНА - не е ясно...
                    То за кво е и тоя форум изобщо, като марката пак е само ЕДНА...
                    Може би ролята му е да ни припомни, че ние сме балъците, а каращите ЕНДА марка са умните...

Я си помисли кой е единственият АВСТРАЛИЙСКИ филм, кото си гледал и каква точно марка караха там
                    Ма аз съм от баламите и мислите са ми грешни, ако някой е забравил защо - защото не карам ЕДНА марка
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                      Така е - за кво ли другите се хабят да изобретяват и да произвеждат, след като марката е ЕДНА - не е ясно...
                      То за кво е и тоя форум изобщо, като марката пак е само ЕДНА...
                      Може би ролята му е да ни припомни, че ние сме балъците, а каращите ЕНДА марка са умните...

Я си помисли кой е единственият АВСТРАЛИЙСКИ филм, кото си гледал и каква точно марка караха там
                      Ма аз съм от баламите и мислите са ми грешни, ако някой е забравил защо - защото не карам ЕДНА марка
                      Не искам да ти отговарям ,за да не спамя темата на колегата.За което му се извинявам .

Коментар

Автомобила ще е май Nissan Terrano II 2.7 TD Profi

Ама не е сигурно още ама много ми хареса !
                        Благодаря ви много ако има промяна ще пиша
                        Поздрави !
                        Прави каквото трябва ,да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Bloodtaint Преглед на мнение
                          Бих искал да си взема нещо м/у джип и кола , по проходимо от кола и по слабо от джип!
                          Ама не знам , и не разбирам от джипове и темподобни и реших да се обърна към специалистите !
                          Моята любима иска да ходим на палатка а и аз харесвам планината затова просто кола неми трябва .
                          Може и да препоръчате нещо имам около 9к за машинката.Ние си харесахме субаро форестър ама не съм
                          сигурен и убеден че ще е той.
                          Благодаря предварително!
                          За таз цел и този бюджет- Mitsubishi Pinin дълга база. Приемлив клиренс и супер селект.

Коментар

Нямах късмет с Nissan Terrano II купиха го преди мен
                            Сега ми остана възможността са си взема Kia Sportage 2000 16V Wagon -2000г
                            Тъй като няма да карам много offroad се чудя дали ще мога да и сложа газ или метан
                            какви са мненията на експертите
                            Търсих в форума но не открих точно за KIA нищо.
                            Ще ми се да я пукна от каране ама с нейния разход дето го дават :
                            Fuel consumption combined: ca 11.0 l/100km
                            Fuel consumption (urban): ca 14.6 l/100km
                            Fuel consumption (extra-urban): ca 9.0 l/100km
                            Трябва да си сменя работата и да работя само за гориво
                            И освен лекия offroad които мисля ,другата причина да искам джип е
                            че аз сам 1.90м и 110кг и ми е тясно в обикновена колица!
                            Благодаря много !
                            Прави каквото трябва ,да става каквото ще!

Коментар

Еми ако намериш джип да гори 5.5 на 100 обади се ,ще си взема и аз

Коментар

Моята е с нафта и на дълго е 8.5. Софийско градско 10. По магистрали из Европата 10.2 ама беше в големия студ и сутрин работеше на място по 20-30мин. Имаше и -28, та сега съм с Мицубиши акумулатор!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X