Влезе ли ти веднъж кал между зъбите- връщане назад НЯМА! Обикновено се започва с една ''лека'' разходка сред природата. После следва: ''-От тук не можеш да минеш. –Кой, бе- аз ли?'' ... и догодина по това време ще има обява за продажба за въпросното ''ни кола- ни джип'' и търсене на ''нещо по-джип''. Така, че моето мнение е: скочи в някой джипка за 4-5 хил лв, по твой вкус- избор голям. каквото и да вземеш, все ще се намери някой да каже: -Ти луд ли си- що взе туй, а не едикакво си...
Браво!Мого то4ен отговор.Винаги някои щете нахока щоси купил туи а не онуи.Куписи нещо по кьм джип.След пьрвата кална разходка ще разбереш защо.П.С сьжалявам за лошия правопис.
.. ... и догодина по това време ще има обява за продажба за въпросното ''ни кола- ни джип'' и търсене на ''нещо по-джип''. ......
Обикновенно се случва доста по-рано.
Ако обичаш палатките повече от кафенетата си вземи нещо по-старо но по-здраво и по-просторно.
Задължително трябва да ти останат 2-3 хилки за стягане и доработки.
ПРЕДИ да дадеш парите викай за помощ за огледа, че вчера един си купил джип сам. Годен само за скрапа.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Колеги няколко пъти го намекнаха, но за всеки случай-преди да се насочиш към нещо конкретно,огледай и прецени багажниците на по-горе модели. При някой от тях , дори и "дълга база", може да се окаже ,че багажника няма да ти хареса ,като обем,щом целата е автомобила да носи палатка и оборудване.. Форестър-а е супер,само ,че аз преди около година и половина търсих 3 месеца и не попаднах на такъв в добро състояние.След това парите отидоха за друго ...и сега пак търся,ама Жип.
Колеги няколко пъти го намекнаха, но за всеки случай-преди да се насочиш към нещо конкретно,огледай и прецени багажниците на по-горе модели. При някой от тях , дори и "дълга база", може да се окаже ,че багажника няма да ти хареса ,като обем,щом целата е автомобила да носи палатка и оборудване...
Аз си реших палаткарските проблеми с багажник на покрива. Карам и 3м. надувна лодка с твърдо дъно, извънбордов Меркюри 8к.с.- 39кг., палатка 4х4м., шатра 3х3м. Хладилник на газ 40л.И какво ли не още. Всяко лято сме на Г. Беглик поне за 3 седмици. И като се замисля - всичките ми коли, за из по гората, са били с багажник на покрива. Дори и това от аватара.
За съжаление такива теми се превръщат в това всеки си хвали своето... Общо взето всеки си хвали това което кара в момента.
На колегата пуснал темата ще му свърши работа всяко 4х4 дълга база.
Коментар