Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си автомобил за лек offroad !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Търся си автомобил за лек offroad !

Зачетох се в темата защото ми стана интересно заглавието-то лек офроуд в България е да караш по републиканската мрежа .
    0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

От: Търся си автомобил за лек offroad !

Човека добре се е ориентирал към Субару а Вие му предлагате таралясниците дето ние биехме карали
      Forester е колата точно от типа "на плянката и палатката" .Достатъчно е голям че да побере много неща във него....... вози в пъти по-хубаво от всички изброени по истински джипки ..... даже имат и бавни скорости.Има перфектно пътно поведение както на асфалта така и на черно.............общо взето това е кола точно за излети,палатки,море и дълги пътувания........
      Частите са на съвсем нормални цени !
      Най-важното е че с него няма да се разболееш от болестта "оффроуд" и да наливаш постоянно пари !
      Лудак

Коментар

Мале мале , даже и аз не разбрах какъв автомобил да си взема , пък камоли колегата. Не чух нищо за Санг-йонг /даже не знам дали го написах правилно/.
        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
          Моята е с нафта и на дълго е 8.5. Софийско градско 10. По магистрали из Европата 10.2 ама беше в големия студ и сутрин работеше на място по 20-30мин. Имаше и -28, та сега съм с Мицубиши акумулатор!
          Е да ,ама ти не я продаваш

Коментар

Първоначално публикуван от petkof Преглед на мнение
            Е да ,ама ти не я продаваш
            Така е. Аз като взема кола, на старо, стягам всичко дето има да се стяга и после само консумативи. За 35г. и над 1 000 000км. съм имал общо 5 лични автомобила. Все втора ръка, даже и това от аватара.И не е от липса на финикийски занаци.

Коментар

Бих искал да ви покажа джипката дето ми хареса
              Та да си кажете мнението!
              Как бих могъл да ви покажа машината за вашето мнение като не мога да кача URL нито JPG?
              Дайте някаква идея как да го направя ?
              Благодаря!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:132.9 КБ
ID:5350399 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:79.9 КБ
ID:5350400 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Размер:91.7 КБ
ID:5350401

Благодаря много на PETER PETRAKIEV за редакцията
              Та искам да питам за мнението ви за тази машина че много ми
              хареса вагона и май последно ще е KIA,ако и да не е тази!
              Благодаря ви предварително !
              Последно редактирано от CarTest™; 23-02-12, 14:52.
              Прави каквото трябва ,да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Bloodtaint Преглед на мнение
                Как бих могъл да ви покажа машината за вашето мнение като не мога да кача URL нито JPG?
                Благодаря!

[ATTACH=CONFIG]421983[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]421984[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]421985[/ATTACH]
                Изглежда добре на пръв поглед ,километрите не са много с големия багажник е само клима няма или не е описана ,бензинова е можеш алтернативни горива да ползваш ,ще трябва да сметнеш още едни 1500 лв. поне за докарване регистрация и обслужване . Успех !
                ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Гледайте и дали коланите се прибират добре, че май им е проблем. Та и пазарлък, може да се проведе.

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                    Човека добре се е ориентирал към Субару а Вие му предлагате таралясниците дето ние биехме карали
                    Forester е колата точно от типа "на плянката и палатката" .Достатъчно е голям че да побере много неща във него....... вози в пъти по-хубаво от всички изброени по истински джипки ..... даже имат и бавни скорости.Има перфектно пътно поведение както на асфалта така и на черно.............общо взето това е кола точно за излети,палатки,море и дълги пътувания........
                    Частите са на съвсем нормални цени !
                    Най-важното е че с него няма да се разболееш от болестта "оффроуд" и да наливаш постоянно пари !
                    Чак пък за излети .. Горе до Дерменка и Чучул зор ще иде !
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Bloodtaint Преглед на мнение
                      Благодаря!

[ATTACH=CONFIG]421983[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]421984[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]421985[/ATTACH]

Благодаря много на PETER PETRAKIEV за редакцията
                      Та искам да питам за мнението ви за тази машина че много ми
                      хареса вагона и май последно ще е KIA,ако и да не е тази!
                      Благодаря ви предварително !
                      В моб***то българското има една черна, пак с най-големия багажник. Изглежда не по-малко кукла от тази червената и е обявена на 4800. Но е автомат. Не знам дали си струва да се бие път до Германия и обратно. Ако ли не - иди и виж дали ще ти хареса като модел.

**Ако модераторите сметнат това за реклама, нека да го изтрият. Нямам нищо общо с продавача или сайта.
                      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Хубава е да! Ама не знам дали няма проблем с автоматика! Други автомати не съм виждал.
                        Прави каквото трябва ,да става каквото ще!

Коментар

Да попитам някой предложи ли до тук ауди а6 олроад,и какво ще кажете за него?

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                            ще трябва да сметнеш още едни 1500 лв. поне за докарване регистрация и обслужване . Успех !
                            Аз мисля че ще трябва много повече да заделиш, все пак е кола на старо и винаги излиза по нещо непредвидено (както се казва).
                            Това го казвам от "богатия" ми опит с коли на старо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X