Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На бензин или газ в студа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: На бензин или газ в студа

Имах Вектра с дигитално показване на моментния разход.Разхода беше от 0,9 до 1,2 л/ч

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Той нито поплавъкът е толкова точен, нито газта - с толкова постоянен обем. Тя от колонката идва с някаква температура, а за 1ч може да е загубила или добавила 1л само от топлина. Но е добро начално приближение.
      Е така е, аз затова не съм бръмчал 5мин и да смятам какво иде за час
      Все пак ориентировъчно е ясно. Има вероятност да е по-малък разхода, защото докато бръмча колата надух парното до дупка, та да се охлажда Купето се згря доста и бутилката трябва да се е позагряла. Абе не ми се вярва да гори повече от 2-та литра

Коментар

При -15,-20C мисля, че е добре да се пали на бензин ,отвърне ли малко мотора минаваш на газ.Що се отнася до разход при екстремални температури спасение няма.
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Зиме лете само на газ и двете без проблем вече 5-та година за Вентото и 3-та за Витарата..VW Венто 1.8 е единия автомобил-10л./100км. газ(зимата),9л./100км.(лятото).Витарата 13-14л./100км. газ(зимата),10-12л./100км. газ(лятото).Двата автомобила са с обикновении електрически изпарители-единия BRC ,а другия турски Фема. Извода ми е ,че е ако е кадърно сложена АГУ-то не е проблем да се пали на газ,а и не виждам да ми се е вдигнал фрапиращо разхода.Живи и здрави и безаварийно шофиране!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X