Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обявявам ли джипа за откраднат?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ! Да обявявам ли джипа за откраднат?

А звъня ли от друг телефон, непознат за 'майстора'?
    Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Като гледам си от София,все някой може да знае нещо за този майстор.Така че ако съобщиш име и район на подвизаване на тоз "майстор" може да ти се помогне.
      FORD MAVERIK 2.7TD
      Тел.0898662817
      LZ1IID

Коментар

Ако "майстора" реши да ти краде джипа, първо ще ти го върне, после, по вечерня, ще си го вземе без да го видиш,че е той.
        Мисля за по-вероятно да са го опандизили или да е обърнал каляската в някое дере. Сега му трябва време за ремонт. ...или да излезе от топлото.

ПП Ако джипа има аларма, вземи второто дистанционно и пробвай дали не е в гаража на човека. Тоя едва ли може да кара 2 коли едновременно.
        Последно редактирано от drukman; 13-11-11, 12:24.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

От: Да обявявам ли джипа за откраднат?

Аз мисля, че най-добре да се отиде в полицията.Нямаме дори представа колко много неща знаят те за всеки един. Мисля, че може да му помогнат, особено ако си има приятел в полицията
          Samurai Gemax

Коментар

Не само джипа,ами и колегата изчезна!!
            088пет722пет99
            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Вярно, че и аз поизчезнах, но малко не ми се отдаде през уикенда да пипна клавиатура.

Та, в петък, точно щях да тръгвам натам да поразгледам хубаво и ми звънна на тоя майстор помощника. Вика "Джипа ти е готов от една седмица, ама той майстора нещо е на село и нещо телефона му...". Не питах много, отидох и си взех колата, всичко си е свършено по нея. Честно казано, изобщо не съм се занимавал да разпитвам защо не ми вдига, какви са тея глупости.

Радвам се, че си взех колата, ще си търся някой друг да ми я оправя, че аз съм много неразбиращ, и така.

Благодаря на всички за съветите! Извинявам се, че ви занимавах, но все пак хубаво, че нещата се наредиха някак си сами.

Не дадох повече информация за майстора и мястото, защото исках да съм сигурен, че има някаква лоша умисъл преди да навредя на нечий имидж. В крайна сметка не изясних нищо, но си взех джипа
              Mitsubishi SpaceGear 2.4

https://www.instagram.com/balkanseverywhere/

Коментар

Браво. Ето защо не бива да се прибързва и обвинява за всевъзможни неща човек, без да има защо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X